Şimdi Ara

ANKET İDEAL EV BOYUTU SİZCE NE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

ANKET İDEAL EV BOYUTU SİZCE NE?

(En Son Oy Tarihi: 11.2.2024)
Giriş
  • Yav arkadaş son yıllarda evi temizlemeye inanilmaz emek verdiğimi ve yine de yetisemedigimi fark ediyorum acayip canım sıkılıyor

Modern insanın isi gucu basindan aşkın ev dedigin 2+1 bilemedin 3+1 çift banyolu olsa en ideali bu 4+1 ve sonrasında ciddi temizlik sorunu var

Hele evde gereksiz cok balkon varsa yandın bizim enistemgilin bir triplexi var manyak gibi 6 7 tane balkon yapmışlar hepsi suanda bildigin kus yuvasi yıka yika temizle temizle bitmiyor evin terasi var oraya cikmazlar sadeve 1. Kattaki buyuk balkonu kullanirlar

1 tane balkon olsun büyük olsun güzel olsun yeterli 1den fazla balkon ameleliktir
    4 oda ve üstü de cok gereksiz fazla süpür süpür bitmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evde yaşayan kişi sayısı, sosyal ilişkileriniz, misafir sayısı, meslek gibi bir çok etken uygun ev büyüklüğünü etkiler. Kalabalık aileler 5+2 ev yetmeyebilir bile ancak yalnız yaşayan Japonlar ve Avrupalılar gibi insanlara 1+1 ev de yeter.

• Paramedik 112 kullanıcısına yanıt

En ideali 2+0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anne-baba ve çocuk olarak 3 kişilik 1 aileye 2+1 ev müsaittir.

• Hamzaya şu konuda katılıyorum bir balkon gerçekten yeterli . Öyle çok fazla balkon veya boydan boya upuzun balkon yapacaklarına o fazladan alanı odaya katsalar daha kullanışlı olur. O tek balkonda camla kapalı olacak yoksa gerçekten kuş pisliği , tozu vs temizle temizle bitmez.
    Oda sayısı konusuna yorum yapamayacağım . Kaç kişi yaşayacağına göre değişir.

• 1+0

• Moueson kullanıcısına yanıt
    1 balkon fazla fazla yeter abi

Bizim evde 2 balkon 1 teras var

Teras varken kim napsin balkonu adam resmen salondan ve bir odadan gereksiz çalmış omg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim yazlıkta 6 balkon var
    Her odanın var güzelde ben arkadaşlarla gittiğimde kendi odamı odamın balkonunu kullanıyorum
    Kardeşlerimde ama temizliği zor evet
    Şehir içinde 4+1 fazlasıyla yetmeli

• Kaç kişi yaşayacağına göre değişir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayatta her konuda ne kadar minimalist olursan o kadar iyi. Sadece evlilik konusu avantajli, yani tek yasayarak hem masraflarin gorece artiyor, hem daha fazla atik cikariyorsun. Hani 2 kisi yasadiginda masraflarin x2 olmuyor, onu kastediyorum.

Cocuk, ne kadar az cocuk, o kadar iyi. Tabi medeni sinirlar icerisinde. Yapip sokaga salacaksan 20 tane de yaparsin, sonra bedenen katki saglarlar. Ucuz is gucu olarak.

Ev, ne kadar ufak olursa o kadar iyi. Bagcilar'da, Esenyurt'ta 5+2'de de otursan bir manasi yok ama medeni, yesil bir yerde 1+0 40 m2'ye tavim.

Beslenirken olabildigince sade. Organik sebze agirlikli, hayvansal gida alabildigine az. Egzersiz yaparken olabildigince sade. Asiri abanmadan, fit olmak icin sade vs vs.

• farate kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yazlıklara neden bu kadar balkon koyuluyor

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hocam yazlıklarda ihtiyaç

Bazen arkadaşlarla gidiyorum

Çift olarak vb herkesin gün sonunda çekileceği bir oda balkon oluyor muhabbetini ediyor balkonda bireysel alan olarak yani zaten huzur için var bunlar

• Müstakil 3+1. Bir odayı hobi işleri için kullanabilirsin yada bir garajın olmalı.

40 yıldır aklımdaki en ideal ev bu benim.

Filmlerdeki Amerikan evlerine bakın arabayı koyabilirsin ve hala atölye namına alan var.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Walter whiteın evi cift banyolu olsa hayalimdeki ev omg

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

kpss hamzaaaaaaaa zaman gelecek

• up

• Up

• Son up

• 3+1 - 120 - 130 m2 yeterr

• ben büyük seviyorum
    bekarsam 2+1
    evliysem 5+1

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.