|
beyler ben eşşek gibi 30 uma kadar belki 35 emi kadar çalışıp evlenme parası biriktiremem açık açık söyliyeyim bir evlilik maliyeti herşeyle beraber en az 600k veya 700k bu parayı harcayıp kadınla evlenip sonra ise kadın 2.ci senemizde ay ben bu adamdam soğudum diyip boşanıp ömür boyu nafaka veremem bunun yerine gidip kendi alanım ile ilgili bir şirket açarım 600k ya en azından hem ülkeye katkım olur belki şirketi baya bir büyütüp köşeyi dönerim evleneceğinize yatırım yapın şirket kurun dükkan açın en azından hem siz kazanırsınız hem de devlet kazanır Ben çünkü önceden kızlık zarı ameliyatı olup arkadan tren hattı geçmiş bir kızın ben baba evindeyken hiç elim erkek eline dokunmadı diye yalancı triplerini yiyemem Hem kadın erkek eşittir diyen kadınların evlendikten sonra eve erkek bakar triplerini yiyemem Ben enayi gibi 30 uma kadar belki bu şartlarda yemeyip içmeyip ayrı eve çıkmayıp sürekli aile evinde 35 yaşıma kadar evlilik parası biriktiremem veya evlilik borcunun altına giremem Ben çünkü bu toplumdaki kadınların genç yaşlarında serseri adamlarla takılıp onlarla oynaşırken efendi erkekleri bıraktıkları için 30 dan sonraları ise efendi erkek aradıkları yani enayi erkek aradıkları için o enayi erkek olamam SİZ SİZ OLUN ASLA EVLENMEYİN!!!!!! |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt