Şimdi Ara

ankayaraya gelirken elmadagda bi yokus var uzun orada sizin arabanizda devirden dusuyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Brn samsunda falan yokuslari full cakili bagaj aracta 4 kisi klima acik 120-140 ile hic dusmeden cikabiliyorum ama o yokusa gelince sanki arabaya bise oluyor bakiyorum etrafa butun arabalar oyle suana kadar kimse yanimdan ucak gibi gecemedi o yokusda nedenine olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aracınız sanırım opel.

birazdan burda opelin Sütçü beygirleri dolaşmaya başlayacak.

• Benzin 5.XX lira o kadar uzun rampayı hızlı giden araba uçak kadar yakar.birde motorun gürültüsü derken millet hem ekonomik hem konforlu olanı seçiyor demekki.

• O rampa görüldüğünden dik ve cok uzun. Tersi istikamette aracı bosa alsan 140 lari görürsün. ( bosa Alman'ı tavsiye etmem o ayrı konu )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırıkkale Üniversitesi'nde öğrenciyim. Bahsettiğiniz rampayı haftada en az bir kere tırmanıyorum. Astra Classic III CDTI ile 6. viteste çıkamadığım nadide rampalardan şu an kendisi, 5. vites 120'ye sabitleyip paşa paşa çıkıyoruz mecbur. :)
    Kesinlikle göründüğünden çok daha dik ve uzun bir yokuş.
  • fındık motorlu araç cenneti ülkemizde insanlar yakıt tasarrufu yapmaya mecburken sonuç normal.
  • Aracim opel corsa 1.4 90 bg 16 valve gls lpgli bana sanki oranin havasinda bisey var gibi geliyo ona yakin bi yer var orada dik ama yok basiyo cikiyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -alize- kullanıcısına yanıt
    Peki sizin kullandiginiz fiyatlar cok mu iyi ben coesamla lineayi tozadumana katmis adamim

• babamın ford connect le düz yolda gider gibi tırmanıyorum orayı
  • sonuçta elmaDAĞ'a çıkıyorsun olsun o kadar hocam :)
  • Sözkonusu yokuşu görmedim ama arkadaşımdan duydum. 2005 lpgli 1.6 opel astrasıyla eskiden bağırta bağırta 110u geçemediğini söylüyordu. Baskı-balata değiştirdikten sonra şu an rahatlıkla 140-150 gördüğünü söylüyor. Hatta bu hızda giderken yanından vızır vızır geçen fluence ve meganlara da baya ağzı sulanıyor bu günlerde. Diğer araçların hepsi o yolda tıkanma yaşıyormuş.

Benim 2011 polo ile de ankara-istanbul arasında bazı bölgelerde dümdüz yol olmasına rağmen boğulmalar yaşadım. Tünel girişi öncesi bunlardan biriydi yanlış hatırlamıyorsam. Bir de erzurumda kayak tesislerine giderken çıkılan bir yol var. Orda araçlar devrini almasına rağmen gitmemekte ısrar ediyor. Ama bazı araçlar nedense kedi gibi. Tork falan mıdır sebebi bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

Sözkonusu yokuşu görmedim ama arkadaşımdan duydum. 2005 lpgli 1.6 opel astrasıyla eskiden bağırta bağırta 110u geçemediğini söylüyordu. Baskı-balata değiştirdikten sonra şu an rahatlıkla 140-150 gördüğünü söylüyor. Hatta bu hızda giderken yanından vızır vızır geçen fluence ve meganlara da baya ağzı sulanıyor bu günlerde. Diğer araçların hepsi o yolda tıkanma yaşıyormuş.

Benim 2011 polo ile de ankara-istanbul arasında bazı bölgelerde dümdüz yol olmasına rağmen boğulmalar yaşadım. Tünel girişi öncesi bunlardan biriydi yanlış hatırlamıyorsam. Bir de erzurumda kayak tesislerine giderken çıkılan bir yol var. Orda araçlar devrini almasına rağmen gitmemekte ısrar ediyor. Ama bazı araçlar nedense kedi gibi. Tork falan mıdır sebebi bilemiyorum.

Erzurum'da yaşıyorum. Palandöken rampası göründüğünden daha dik ve uzun. İnişte anlaşılıyor dikliği.

• quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Erzurum'da yaşıyorum. Palandöken rampası göründüğünden daha dik ve uzun. İnişte anlaşılıyor dikliği.

Hmm doğrudur hocam. Ben sadece göz kararı bakmıştım ve çok dik gelmemişti, ama yaşayan bilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Hmm doğrudur hocam. Ben sadece göz kararı bakmıştım ve çok dik gelmemişti, ama yaşayan bilir.

Rampanın başında öyle geliyor bana da. Uzun ama dik değil gibi. Yukarıdan bakılınca belli oluyor.

• bazı bölgelerin havasından dolayı motorlar boğulabiliyor.ikamet ettiğim şehirde böyle bi yer var.aracın 2-3 le çıkabileceği yokuşu 1 le çıkıyor.

elmadağında böyle bişe olacağını sanmıyorum ama yine yazmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaandngz

Peki sizin kullandiginiz fiyatlar cok mu iyi ben coesamla lineayi tozadumana katmis adamim

ben ne sizin aracınıza bişey söyledim ne de kendi aracimin daha hızlı veya iyi olduğunu.

forumda opellerin beygirlerinden, "Sütçü beygiri" diye bahseden güruhun, birazdan konuya geleceğinden bahsetmiştim.

Ayrıca "fiyat" değil "fiat"

• endum126 kullanıcısına yanıt
    Ejder pisti gibi mi?:)

• Ben öyle birşey hiç yaşamadım, eski aracım özellikle çatır çatır çıkıyordu.
  • 20 yıl önce o yol bölünmüş bile degildi. 3 şerit vardı iki çıkış bir iniş. Rezaletti resmen. Hatta Bolu dağı da aynı sekilde. Şimdi sitem ettiginiz seye bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

bazı bölgelerin havasından dolayı motorlar boğulabiliyor.

Elmadağ'da aynen bahsettiğiniz şekilde bir durum söz konusu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.