Şimdi Ara

Ankarada kaliteli çikolata satan biyer söyleyin bana arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar hediye çikolata alıcam ama alacağım çikolatanın kaliteli olmasını istiyorum .. PELİT diye bi marka var mesela baya iyi çikolata lar yapıyo onun gibi mesela.. yardım ederseemniz sevinirim.. fason çikolata olsun istemiyorum..

şimdiden tşkler diyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Kaliteli Çikolata Satan En İyi Yerler

Ankara'da, çikolata tutkunları için çok sayıda kaliteli çikolatacı bulunmaktadır. İster özel bir hediye arıyor olun, ister kendinizi şımartmak isteyin, Ankara'nın en iyi çikolatacılarında damak tadınıza uygun bir şeyler bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Ankara'nın en iyi çikolata markalarından bazılarını sunan [Çikolatacının Adı] şehrin en popüler çikolatacılarından biridir. El yapımı çikolataları, lezzetleri ve çeşitlilikleriyle bilinir.

[Çikolatacının Adı] ise Ankara'da en iyi çikolatayı bulacağınız bir diğer harika seçenektir. Çikolataları, zengin tatları ve zarif görünümleriyle ünlüdür.

Çikolata nereden alınır diye merak ediyorsanız, Ankara'da birçok seçeneğiniz var. [Çikolatacının Adı] şehrin merkezinde el yapımı çikolatalar sunarken, [Çikolatacının Adı] daha klasik bir çikolata deneyimi için mükemmel bir yerdir.

Ankara'da en iyi çikolatacıları arıyorsanız, bu öneriler size yardımcı olacaktır. İster özel bir hediye arıyor olun, ister kendinizi şımartmak isteyin, bu çikolatacılarda damak tadınıza uygun bir şeyler bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • liva pastanesinden alabilirsin. bir de kızılayda orduevinin o taraflarda meşalelerin olduğu yerde divan var. orada olabilir.

livadan alacaksan cüzdan kabarık gitsen iyi olur
  • ali uzun en ünlüsü ulusta
  • kızılayda olması lazım.. yadA migros akköprü yada armada da olabilir.. diğer yerleri sölemeyelim lütfen gidemem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

liva pastanesinden alabilirsin. bir de kızılayda orduevinin o taraflarda meşalelerin olduğu yerde divan var. orada olabilir.

livadan alacaksan cüzdan kabarık gitsen iyi olur

Katılıyorum liva yada divan pastanesi.
  • liva pastanesi nerde var.. kızılayda ?? yada migrops akköprü yada armada da var mmı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

liva pastanesi nerde var.. kızılayda ?? yada migrops akköprü yada armada da var mmı ??

www.liva.com.tr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • liva balgat ta var. güvenlik caddesinde var. esat ta var. farabi de var

her yerde var.

ama en iyisi bence güvenlikte olan. hiç boş kalmıyor o yüzden hep taze ürün oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.