Şimdi Ara

Ankarada en iyi oto ekspertiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
3
Favori
27.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    ankarada iyi bi oto ekspertize ihtiyacım var. 2. el araç alacağım ama nereye götüreyim emin değilim.

    2 yıl sonra gelen edit:

    Bu süreçte 2-3 tane ekspertize gittim.

    1) Araba satacaktım, gül müydü çiçekmiydi neydi bi adı vardı tam anımsayamadım. Arabayı alacak olan kişi buraya götürdü. Aracında değişen parça şu var dedi. Israrla o parçanın değişen olmadığını söylemem rağmen, adam ben bu işi yıllardır yapıyorum demez mi? Bende aldım götürdüm 2 tane farklı ekspertizden rapor aldım. Hiç biri bu parça değişendir demedi. Alacak olan kişiyi aradım ve anlattım. Fiyat kırmaya çalıştı. Sanırım alıcı ile anlaşmalıydı.

    2) Araba almak için buradaki tavsiyeleri okudum. adam kendi şirketinin linkini paylaşmış. yer mi dhci? ufak bi araştırdım kurumsal firmaya gitmeye karar verdim. yorumlarda en çok geçen ve reklamvari durmayan erkaya ve dynobil di.

    İkisine de farklı zamanlarda gittim. İkiside eski ama dynobil isimli firmanın daha çok bayisi olması açıkçası beni cezbetti. En son 3-4 gün önce bi arkadaşıma araba almaya gittik yine bir sorun yaşamadık. sağolsun ilgilendiler. erkayanın web sitesini bulamadım ondan dolayı eklemedim. bilen varsa yollarsa ekleyeyim. ama dynobil linkini atıyorum buraya.https://www.dynobil.com/ Araba almaya giderseniz donanımhaberde gördük deyinde foruma özel indirim yapsınlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gmail_ -- 7 Haziran 2018; 1:57:42 >







  • valla kardeş şimdiye kadar en az 4-5 tane araba aldım. ondan dolayı oto ekspertizleri az çokbilirim.
    en son geçen sene dynobil diye bi ekspertize götürdüm adamlar öyle bi baktı ki nerdeyse ben artık yeter bakmayın diyecekdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angarali0606

    valla kardeş şimdiye kadar en az 4-5 tane araba aldım. ondan dolayı oto ekspertizleri az çokbilirim.
    en son geçen sene dynobil diye bi ekspertize götürdüm adamlar öyle bi baktı ki nerdeyse ben artık yeter bakmayın diyecekdim

    evet orayı dün bi arkadaşım söyledi ama işte birde forumun yorumlarını alayım dedim
    teşekkür ederim
  • Erkayalar'ı tavsiye ederim. Son 1 ayda 3 kere gittim kendilerine hepsinde memnun kaldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 29 Aralık 2016; 14:46:42 >
  • En iyisimidir bilemem ama hayatımda ilk defa dynobil oto ekspertize gittim. Arabadan hiç anlamadığımı ve ilk arabamı alacağımı söyledim. 5-6 kişi arabayı inceledi ve neticesinde almamda bir sorun olmadığını söylediler. Sanayi işi gibi durmuyorlardı daha çok kurumsal bir firma gibiydi.
  • Selamlar soruyu görünce bende oto ekspertiz tecrübemi paylaşmak istedim.İstanbul'da yaşıyorum ve yeni araç almaya niyetlendim, aradığım aracı da buldum. Malum herkes gibi alacağım aracı teknik olarak bir bilene göstermem ve bilgi almam gerekiyordu fakat iş yoğunluğum nedeniyle sanayide bir ustaya götüremedim, müsait olamadım.
    En azından bana yakın kimler ekspertiz hizmeti veriyor diye İnternet üzerinden araştırma yaparken, ekspertiz işinin mobil olarak yapıldığını da öğrendim, sonrasında da mobil olarak oto ekspertiz hizmeti veren bir kaç firma ile görüştüm,fiyat aldım.
    Mobil Oto Ekspertiz(http://mobilotoekspertiz.com/) adındaki firmanın sayfası vb daha iyi olduğu için MobilOtoEkspertiz'de karar kıldım,aslına biraz da şansıma oldu diyebilirim. Önce randevu aldım sonrasında aradılar ve zaman konusunu teyit ettiler. Aracı alacağım kişi, iş yerime yakındı öğle arasında aracı alacağımız yere geldiler, arabanın kontrolünü yaptılar, boyasına baktılar, motoruna baktılar vb. teknik kontroller yapıldı ve tüm bunların sonunda 3-4 sayfalık bir rapor verdiler.Arabamı da gönül rahatlığı ile 1 saatlik MobilOtoEkspertiz kontrolünden sonra aldım. Bu hizmet'de en önemlisi ayağıma kadar gelmeleri ve mobil olmalarıydı, ilginç bir iş modeli. Benim gibi bilmeyenler ve ilk defa tecrübe edecekler için paylaşmak istedim, umarım faydalı olur.




  • Angarali0606 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar ücret verdiniz?Raporlarına garanti veriyorlar mı?Yani boya yok dediği yerde sonradan boya olduğu anlaşılınca vs durumlarda malum insan araçtan soğuyor.
  • ben pilot garage da yaptırdım boyasız dedikleri araçta sağ arka çamurluk boyalı çıktı expertizcilerede güvenilmiyor.
  • el-harezmi_0 kullanıcısına yanıt
    Selamlar, ben tüm detaylı paket satın aldım 200 TL ödedim, ilk başta biraz pahalı geldi ama sonrasında aldığım araca o kadar para veriyorum ekspere vereceğim 200 TL'nin hesabını yapmamalıyım diye düşündüm. İyi de oldu çok detaylı inceleme yaptılar ve gelen arkadaş çok ilgiliydi. Bende parça değişimi olduğunu falan söylediler doğruydu.
    Bilginiz olması açısından web sayfasını paylaşayım :http://mobilotoekspertiz.com/oto-ekspertiz-fiyatlari Sosyal medya da güzel paylaşım yapıyorlar :Dhttps://twitter.com/mobilekspertiz




  • dhüye D kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim hocam.Aklımızda bulunsun araç almak nasip olursa değerlendiririz.Hocam diyelim ki sizin dediğiniz dışında bir şeyler çıktı araçta,alıcıda vazgeçti almaktan ozaman ücreti siz mi verirsiniz yoksa yine alıcı mı öder?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el-harezmi_0 -- 2 Ocak 2017; 14:1:59 >
  • el-harezmi_0 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Aracı alacak kişi ekspertiz ücretini ödemez mi? en azından ben öyle yaptım:)) Eğer tam tersiyse -200 zarardayım :D :D İnanın o tarafını düşünmedim ama bence aracı alan ekspertiz ücretini öder, sonuçta aracı almaya karar veren taraf parayı verip satın alacak kişi.
  • Bu dynobil kaç liraya yapıyor ekspertizi arkadaşlar?
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Bence 200 TL'den yukarı olmamalı diye düşünüyorum. en azından 3-4 ay önceki araştırmalarım doğrultusunda söylüyorum.
    Çok fazla ekspertiz firması var ama dikkat edilmesi gereken hususların çok olduğunu araştırdıkça öğreniyoruz, tecrübeyle.Fiyatlarını ve içeriği sayfalarında neden göremiyoruz?
  • ekspertiz sirketleri cikti ama ben yine de yetkili servis yapıyorsa onalara baktirin diyorum. son aracımı yetkili serviste ekspertiz yaptirdim. fabrikadan gelen yonergelere gore bakıyorlar. kendi firmalarinin aracı sonucta. en son da sorun test surusu yaptırın. icinize sinerse oyle alin.
  • dhüye D kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptığınız doğru.Ancak diyelim ki satıcı araçta olanı biteni söyledi,sizde tamam dediniz expertiz yaptırdınız.Fakat araç sahibinin dediği dışında bir şeyler çıktı araçta,örneğin değişen yok dedi fakat değişen parçalar varmış.Şimdi siz adamın söylediği koşullara göre fiyat belirlediniz ancak olağan dışı bir durum var ve bu durumlar araç fiyatını etkilerse vede siz almaktan vazgeçerseniz adil olan araç sahibinin expertiz ücretini ödemesidir.Oysa ki siz zaten anlaşmışsınız ve adamın söylediği şeyler dışında bir şey yoksa ozaman siz ödersiniz.Ben insanların mağdur olmaması için satıcıyla önceden bu konuların konuşması taraftarıyım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angarali0606

    valla kardeş şimdiye kadar en az 4-5 tane araba aldım. ondan dolayı oto ekspertizleri az çokbilirim.
    en son geçen sene dynobil diye bi ekspertize götürdüm adamlar öyle bi baktı ki nerdeyse ben artık yeter bakmayın diyecekdim

    hocam senin tavsiyelerin üzerine dynobil i araştırmaya başladım ve şanslıyım ki bursa da yerleri olduğunu farkettim talip olduğum araç da bursadaydı. Gerçekten araç üzerine ilgi alaka çok fazlaydı bir sekreterleri vardı sağolsun çay ikram etti kahveleri kalmamış :D bin tane araba da almak istesem büyük ihtimal yine dynobile götürürüm tabiki türkiyede heryerde olduklarını söylediler umarım öyledir.




  • merhabalar valla kardeş ben hep al sat yaparım ama yanlış anlaşılmasın biz bu işi düzgün yapanlardanız. Arabayı almadan önce hep dynobil e götürürüm ki zaten bana söylendiğine göre türkiyede üretici olan tek firma. benden arabayı alacak adam da kendi kafasına göre biryerlere götürür ama şimdiye kadar allah razı olsun hiç hata çıkmadı sattığım arabalarda.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmettastan -- 6 Ocak 2017; 17:59:17 >
  • ankara da 30 yıllık esnafım bundan yıllar önce bir erkaya vardı sonradan dynobilde ekspertiz işine bakmaya başladı. Milletin yurtdışından getirdiklerini adamlar kendileri yapıyordu bütün cihazları yerli üretim. Maşşallah allah yollarını açık etsin türkiye ye böyle adamlar laızm.
  • onu bunu bilmem de ankara da esnaflara güven olmuyor araç almak cidden sıkıntılı bir iş oldu kurumsal firmalar biraz güven veriyor gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.