Şimdi Ara

Ankarada en iyi oto ekspertiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
3
Favori
27.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu konuda çok fazla yeni kullanıcı var. Ben olsam eski konulara bakardım. Eski konularda farklı yerler de önerilmişti. Buralar reklam kokuyor. Belki de gerçekten iyi bir yerdir ama ben başka yerleri de araştırırdım.
  • f.gulteki F kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi de olabilir hocam.Ancak yinede alternatif olarak aklımızda bulunsun.Uyarınız için teşekkür ederim.
  • Çakalların 3-5 tane mesajı var iki kişi bir araya gelmiş birisi expertiz sormuş diğeri de cevaplamış...
  • kimse babamın oğlu değil isteyen gider istemeyen gitmez yardımcı olmaya çalışıyoruz araştırırsın uygunsa gidersin. laflarınıza dikkat edin.
  • kazımkarabekirde var bir tane shell in orada.

    bi tanıdık araç götürdü oraya adam komple bakalım mı demiş götüren kişi sadece motor için götürmüştü. o esnada adama tamam deyip komple baktırmış ki iyikide adamın tavsiyesine uymuş. sadece motora baktırsaydı kaput boyalı aracı alıp çıkacaktı. 40-50 tl den kaçmamak daha fazla zarar etmesini önledi. adam kaputu boyatmış birde üstüne kaput koruyucu çektirmiş. güya özenle bakıyor aracına ama asıl amacı boya kalınlığı ölçülmesin diye yapmış bu hileyi. siz siz olun dikkat edin bunlara.
  • hacım ivedikte bir yer var. dyno'su ıvırı zıvırı falan iyi zaten de bir usta var on numara. benim araba için sıra beklerken bir arabaya kaporta testinde kesme tavan takıldığını buldu usta ki arabanın 6 gün önce 2 parça boyalı diye başka ekspertizden raporu var.adam bir anlatmaya başladı satıcı kesinlikle öyle birşey olamaz diyor rapor var diyor. neyse uzatmayayım usta aracın öyle yerlerini gösterdi ki satıcı dahil herkes ikna oldu. bundan sonra kaporta için kesinn oraya götürürüm arabayı. zaten adamların türkiye çapında bayileri var.benim araba hatasız çıktı aldık bu arada
  • garaba G kullanıcısına yanıt
    Ekspertiz yaptirdiginiz şirketin adresi veya ismi nedir Ankarada.

    Yeni araç alacağım nereye götürsem kafam karışık

    Saygilarimla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki gün önce zonguldak Eregli den araba aldim orda Garantili arabam oto ekspertize göturdum Muammer usta var ilgilendi sagolsun hem adam isini gayet iyi yapiyor hemde adamlarin cihazlari cok iyi daha once ki gittigm ekspwrtizlwrde motor torkunu söyleyen olmadi kayip gücünü olcebiliyor marka model girmeden de denettim aracim beygir gucunu neyse o veriuor bu isi yurt disinda maha cok iyi yapıyor diye biliyorum Türkiye de de Garantili arabam cook memnun kaldim her usta aynj olmayabilir ama cihazlari ve motor performans konusunda garantili arabami tavsiye ederim arkadaslar saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası full yeni sahte üye mesajı dolmuş yokmu eskilerin önerisi,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erciyes iş yerleri sitesinde,acıty avm yanında Güven oto test var.Bizal sat yapıyoruz.Alırken adresimiz daima orası.Bizi hiç yanıltmadılar.Hatta onların bulduğu hataları biz satarken ,alıcının götürdüğü mekanlar bulamadı çoğu zaman.Biz uyardık mekan ı.
  • Ankara Sincan Dynobil'e gittik kesinlikle tavsiye etmem aracı 1 kişi inceledi incelemesi 10 dk sürmedi ve araçla ilgili doğru düzgün bilgi vermedi. Ekspertize soktuğum aracın motor kartel koruması yoktu bu niye yok dediğimde bunlarda olmuyor dedi ama ondan başka baktığım tüm laguna 3 lerde kartel koruması mevcut servise de sorduğumda olduğunu söyledi. Yine aynı şekilde kaput altında niye yalıtım yok dediğimde yine aynı şekilde bunlarda olmuyor dedi. Fakat servise sorduğumda kaput altı yalıtım olduğunu söyledi ki daha önce baktığım tüm laguna 3 lerde kaput altı yalıtım vardı. Arabayı aldık motorda mazot kaçağı varmış arabayı normal bir ustaya götürünce o fark etti. Ekspertiz bitti gidiyorduk far yıkamaları çalışıyor mu diye kontrol ettim o da çalışmıyordu. Sordum o da baktı evet çalışmıyor dedi. Ben niye ben adama ekspertiz ücreti ödedim bilmiyorum. Saçma sapan bir yerdi Sincan'daki yer kesinlikle tavsiye etmem.




  • dyno testi tamamen palavra arkadaşlar sakın motorun dyno testiyle iyi olduğunu düşünmeyin. Aracın çekişi havaya yakıta yağa sıcaklığa filtrelere vs gibi durumlarda az ya da çok çıkabilir. araca yüzde 90 motor derler ama motorun içindeki malzemeler aşınmıştır bunu ancak motor ustaları motorun sesinden veya hareketlerinden anlar. Hİçbir motor da bitik olsa bile öyle yüzde 60 falan da çıkmaz bu testle. En mantıklısı ekspertiz yaptırdıktan sonra güvendiğiniz motor ustasına gidip motoru göstermekten geçiyor. bir 20 lira daha verin emin olun. Bana kalsa bilmediğiniz aracı yanınızda ustanız yoksa satın almayın. 2-3 lira daha fazla verin bildiğiniz kişiden bildiğiniz aracı alın. Öyle işçilik var ki adamlar iki aracı birbirine ekleyip kimsenin anlayamacağı hale getiriyorlar. Sonra kaza yapınca araçlar ikiye bölünüyor. Canınız cebinizden fazla çıkacak 2-3 bin liradan daha değerli değil.
  • En son aracımı turgut özal bulvarında ALPA oto test diye bir yere götürdüm , aracı 4 uzman bayağı bir inceledi ,ve çok memnun kaldım . İşlerini ciddi yapıyorlar .herkese tavsiye ederim.
  • Ankara'da Otonominin olduğu yerde ümran diye firma varmış. Gitmedim ama kuzenim övmüştü baya.
  • el-harezmi_0 kullanıcısına yanıt
    Esasen araçta söylediğinden farklı sonuç çıkarsa satıcı öder ekspertizi fakat sorun yaşamamak için ekspertize gitmeden baştan böyle antlaşmak daha doğru olur.
  • Ankara da işini düzgün yapan Kocaeli Tarcanlar gibi bi firma yok mu bildiğiniz..Oto expertizciler ve yakınları yazmasın rica ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerbera -- 4 Haziran 2021; 23:6:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerbera kullanıcısına yanıt

    Tarcanlar var  

    Geçen gün açıldı İskitlerde

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.