Bildirim
ankarada acil 2.el araba pazari ariyorum!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yok mu bir bilen??? -
ankarada benim bildiğim 3 tane pazar var biri gimatta pazar günleri açık,biri sincanda cumartesi günleri açık
öbürü ise ivedikte hem cumartesi hem pazar günü açık -
quote:
Orjinalden alıntı: azaz06
ankarada benim bildiğim 3 tane pazar var biri gimatta pazar günleri açık,biri sincanda cumartesi günleri açık
öbürü ise ivedikte hem cumartesi hem pazar günü açık
cok saol abi yaa ne kadar iyi oldu bilemezsin. tam umutsuzluga kapildigim anda hizir gibi yetistin...
-
kolay gelsin
-
Gimattakini tavsiye ederim, Lalegül'den Ostim'e giden yol üzerinde İl sağlık müdürlüğüne gelmeden sağda. Baya büyük biyer, ama genelde fiyatlar biraz yüksek oluyor, herkesin arabası kıymetli anlaşılan
Kolay gelsin. -
2. el araba pazarı Etlik kasalar mevkiindeydi. sanırım yine orada. -
quote:
Orjinalden alıntı: drmoz
Gimattakini tavsiye ederim, Lalegül'den Ostim'e giden yol üzerinde İl sağlık müdürlüğüne gelmeden sağda. Baya büyük biyer, ama genelde fiyatlar biraz yüksek oluyor, herkesin arabası kıymetli anlaşılan
Kolay gelsin.
ben de tam gimattakinin yerini soracaktim. saol kardes. bi tane buldum ostim'e gelmeden hemen once. yerine baktim. baya buyuk bir yer. ama aksam oldugu icin kapaliydi. pazar gunleri aciliyormus. bi oraya bir de gimat'in oradakine bakarim. bu arada tam olarak nasil gidebilirim oraya(gimat'in oradakine)? mesela ulus'tan ostim minibusune bindim diyelim. ne dersem orada inebilirim? ozellikle bu minibusu soyledim cunku digerine bununla gidiliyormus. eger bu minibus gitmezse hangilerine binmeliyim? bir de @VEDAT_06 arkadasimizin bahsettigi yere nasil giderim? onu da ogreneyim de yarin icin alternatifim cok olsun.
bu arada yaptiginiz ve yapacaginiz yardimlar icin coook tesekkur ederim...
-
gimat oto pazarı zaten ostim in girişindeki pazar. yani ostim dolmuşu ile gidilir. Oto pazarı deyince indirirler. Etlikte pazar falan yok yıllar oldu kalkalı bendeyim 6 sene sen de 7 sene.
Tavsiyem gimattaki ama fiyatlar nasıl iyice araştır. Benim şahsi fikrim fiyatlar yüksek. -
quote:
Orjinalden alıntı: decsan
gimat oto pazarı zaten ostim in girişindeki pazar. yani ostim dolmuşu ile gidilir. Oto pazarı deyince indirirler. Etlikte pazar falan yok yıllar oldu kalkalı bendeyim 6 sene sen de 7 sene.
Tavsiyem gimattaki ama fiyatlar nasıl iyice araştır. Benim şahsi fikrim fiyatlar yüksek.
saol kardes.peki ivedik'te oldugu soylenen pazar nerede?(ya da var mi? yoksa kalkti mi?)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxiyavuz -- 18 Kasım 2006; 23:34:41 > -
quote:
Orjinalden alıntı: maxiyavuz
quote:
Orjinalden alıntı: drmoz
Kolay gelsin.
ben de tam gimattakinin yerini soracaktim. saol kardes. bi tane buldum ostim'e gelmeden hemen once. yerine baktim. baya buyuk bir yer. ama aksam oldugu icin kapaliydi. pazar gunleri aciliyormus. bi oraya bir de gimat'in oradakine bakarim. bu arada tam olarak nasil gidebilirim oraya(gimat'in oradakine)? mesela ulus'tan ostim minibusune bindim diyelim. ne dersem orada inebilirim? ozellikle bu minibusu soyledim cunku digerine bununla gidiliyormus. eger bu minibus gitmezse hangilerine binmeliyim? bir de @VEDAT_06 arkadasimizin bahsettigi yere nasil giderim? onu da ogreneyim de yarin icin alternatifim cok olsun.
bu arada yaptiginiz ve yapacaginiz yardimlar icin coook tesekkur ederim...
maxiyavuz,
benim dediğim etlik kasalardaki araba pazarı bu hafta sonu araştırdım, yaklaşık 5 yıl önce kaldırılmış.
şimdiki ise gimat toptancılar sitesinde,
batıkent dolmuşlarına veya batıkent halk otobüsüne binersen pazar günleri önünde inersin.
-
quote:
Orjinalden alıntı: maxiyavuz
quote:
Orjinalden alıntı: azaz06
öbürü ise ivedikte hem cumartesi hem pazar günü açık
cok saol abi yaa ne kadar iyi oldu bilemezsin. tam umutsuzluga kapildigim anda hizir gibi yetistin...
Su en sondaki el çirpma imgesini kullanmiyacagimiza dair hep birlikte prensip karari alalim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X