Şimdi Ara

Megane 3 almak uzereyim. ilandaki arac icin yorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-model-90.000-km-siyah-oto-dizel-megane3-42.900tl-250109922/detay

Yukardaki araci yarin gormeye gidicem. Daha once hic megane 3 e binmedim. Ancak test amacli fluence edc dci kullandim.

Aracin toplam 10bin tl eden 5 kazasi varmis. On tampon degismis ama kaputta bisey yokmus.
    İlan eski 49 dan ilana vermis gecen sene. Kademe kademe inmis 42900 e. Henüz fiyat konuşmadık kaca iner bilmiyorum.

Yarin bakicam, anlasirsak sali expertiz ve satisi yapmak var aklimda.
    Nelere dikkat etmeliyim yorumunuz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Plakalıkta "Çelik Filo" mu yazıyor yoksa ben mi yanlış gördüm?
  • caspento kullanıcısına yanıt
    İzmire gidemem. Joy paket extreme den alt oluyor sanirim? 1000tl daha pahali

• abars kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız ilanda attığınız araba Extreme değil haberiniz olsun,araç dynamic parçalı deri koltuklar var.
    Joy baz donanımdır ve makjaylı kasadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lordem kullanıcısına yanıt
    Fluence de kasanin makyajlandigini biliyordum ama megane da makyaj yapildigini bilmiyordum.
    Makyajla cok degisiklik oldu mu? Fazla değişiklik yok sanki?

Model dynamic olabilir saticisi da cok bilgili durmuyordu telefonda. Ozellilerini saydi. Extreme ile privilege farki sordum bilmiyorum dedi.
    Özellikle şu paket olsun diye bi arayisim yok ancak esp bluetooth motor yol sesi almamasi onceliklerimden. Bluetooth ilandaki aracta var gorunuyor. Extreme degil de dynamic olmasi bana ne kaybettirir?

Megane de makyaj geçirmiştir şöyle;
    FAZ I(2008-2012) FAZII(2012-2014) VE FAZ III(2014-)
    FAZ I de Business-Extreme-Dynamic-Privleg diye gider.
    Dynamic olması sizin içim artıdır çünkü extreme boş bir versiyon sayılır.
    Dynamic ise full+full sayılabilir.
    Otomatik Katlanan Aynalar,Hız Sabitleyici, otm. kararan iç dikiz aynası vs. dolu pakettir.
    Makyaj olayına gelirsek ilanda attığınız araç Faz I dir.
    Faz II de donanım seviyeleri joy-touch-icon olarak değişmiştir.Dijital kadran,
    Led Gündüz farları ve yeni jantlar eklenmiştir.
    Faz III de ise on kısım tamamen değişmiştir ve donanım seviyeleri Touch Plus ve GT line olarak değişmiştir.

TUM EDC modellerinde esp bulunmaktadır bilginize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Renkten oturu almazdim

• Çelik motor yazıyor hatta filo :) En azından servis bakimlidir diye kiralik-filo araçlarına soğuk bakmıyorum ben.

• İlanlarda yazılanların tamamen doğru olduğunu varsayarsak km hasar vs. (2.de tramer yok ama ) ben direk 2 . İlan derdim. İlk ilanda önemli kazası yok demiş adam ben direk kapatırdım ilani, ayrıca 5 kazadan 2 parça ile nasıl kurtulunur merak ederim ben , 5 kaza degilde anahtar kaybetme , cihaz çalınma va degilse.

• 0mer Faruk kullanıcısına yanıt
    5 6 tane 1500 1600 tl lik kaporta hasarları var ciddi kazası yok diyor. Filomudur bilmiyorum ama ruhsat tarihi 2012 ve ısrarla yetkili servis bakımlı diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • filo araçların hangi amaçla kullanıldığı önemli
    günlük kiralık mı kullanıldı yoksa şirkette çalışan bir kişiye kullanması için mi verildi
    günlük kiralık aracı almam ama şirkette çalışan bir kişinin kullandığı ve servis bakımlı olan aracı gider
    test ederim içime sinerse alır gelirim.
  • Hocam araç filo plakası öyle en azindan Celik motor filo yazıyor.servis bakimli olmasida çelişmeyen bir durum filo olmasiyla.Ben anlamadım halen 5 6 tane kaporta hasar var tamam bunlarda ortalama 1500 tllik nerde bu işlem goren yerler ilanda bir boya bir değişen var diyor.Ya anlamiyorum ya anlatamadim olayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 14 Şubat 2016; 21:52:45 >
    Hocam doğru anlamissin ben senin kadar detayli dusunmemistim. İsaretlemedigi baska boyali yerler vardır demiştim.

Beni böyle şeyler kaçırır ilandan mantığıma uymadı benim fakat belki bi açıklaması vardir art niyetli düşünüyorumdur.Söylediğim gibi önerilen ilana (2.ilan) bakin derim trameri filan nasil çıkacak?

• Megane 3 iyi tercih ama ilandaki aracı ben olsam almazdım.

İkinci elde her zaman aracın geçmişini az çok bilmem lazım. 3 fazla verip daha temiz bir araç alma taraftarıyım. Çünkü iyi bakılmamış, hor kullanılmış, çok fazla kullanıcısı olmuş araçlara 10bin ucuz da olsa güvenmem, para da vermem.

Anlatmak istediğim aracın hasar kayıtları vs. değil. Aracın nasıl kullanıldığı benim için çok önemlidir. Aracı satan aracını tam tanımıyorsa o aracı almamak için güçlü bir nedendir bana göre.
  • Hocam ben geçen temmuz ayında beyaz renkte 2012 extreme otomatik kazasız 35000 km de 48000 liraya almıştım size referans olabilir aracın EDC sinden memnunum bilginize ilandaki model extreme değil daha üst bir versiyon fiyat çok uygun kazalarını iyi arastirmanizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdemir301 -- 15 Şubat 2016; 1:02:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0mer Faruk

Çelik motor yazıyor hatta filo :) En azından servis bakimlidir diye kiralik-filo araçlarına soğuk bakmıyorum ben.

olur mu öyle şey. kimse kiralık araca özen göstermez. kiralık araç alınmaz.
    gore ***6144 Sasi no lu arac 7 adet kazaya karismistir.
    KZ1: 20/11/2015 Carpma
    KZ2: 19/11/2015 ERP-Carpisma 2811TL
    KZ3: 30/01/2015 ERP-Carpma 1256TL
    KZ4: 04/09/2014 ERP-Carpma 2981TL
    KZ5: 14/07/2014 Carpma
    KZ6: 20/01/2014 Carpma 2031TL
    KZ7: 05/11/2012 Carpma

Birazdan görücem ama hevesim kaçtı.
  • kesinlikle alınmaz. önüne gelen arabayla çarpmış. bi pert olmadığı kalmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.