Sabah 9.30'du.Herkes kalkmış kahvaltı yapılmıştı.Yağız Komutan ve ben 3 askeri nöbetçi olarak koyduk.Sonra 2 yanımıza 2 asker alıp insan aramaya başladık,sokaklar gerçekten çok sessizdi,gereğinden falza.Çoğu yerde cesetler vardı.2 KEZ ÖLMÜŞ CESETLER!Çoğu zaman benim ve ailemin onlardan biri olmadığı için şükrediyordum.İlerliyorduk,sonra bir an birini gördük normal insandı galiba,arabayı durdurduk,2 asker(bir normal er ve Yağız komutan) indi ve yanına doğru gittiler.Bİrden o soluk deriyi ve boş gözleri gördüm."LANET O L S U N!!" diye bağırdım arabada.Er G3 ile vurdu zombiyi yere düştü pis mahluk,ama sesi duyan diğerleride yavaş yavaş gelmeye başladı ve eve yaklaşık 2 km vardı.Hemen arabaya koştular ve bindiler.Hayatımda ilk kez silah kullanıcaktım galiba,onu geçtik bu kadar zombiyi hiç bir arada görmemiştim,galiba insan aramamız biraz mantıksızdı çünkü nerdeyse bütün Sincan(bulunduğum bölge) burdaydı,ölü olarak,bir nevi.HEr köşeyi dönüşümüzde bir zombi kafilesi resmen biiz karşılıyordu,edilen küfürlerin haddi hesabı yoktu.Hoşuma giden tek şey silah kullanmaktı.Alt geçitten geçip karşıya geçtik,Yağız komutan "Bu ne A...... k......" diye bağırdı,resmen heryer zombiydi,10'ar kişilik gruplar halinde heryerdeydiler.Eve de yaklaşık 500m kalmıştı.Öldürerek ielrledik tabi en fazla toplasak 100 zombi ölmüştür,abartarak söylüyorum belki ama 100!Bir anlamda çok azdı,zaten kesin de değildi bu sayı,belkide 50 idi.Eve ulaştık,aracı yan tarafa park ettik ve direk yukarı çıktık.ANalttığımızda herkes çok üzüldü,galiba kurtarıcak insan yoktu.Ama büyük bir karar alınmıştı,ARTIK HERKES TEK BAŞINA KEŞİFE ÇIKICAK!(Annem,kardeşim ve babam haricindeydi bu çünkü Yağız komutana böyle birşey istememesini,onalrı kaybetmek istemediğimi söyledim,onalr evden sorumluydu).
Oha sübliminal
quote:
Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Hitler's Last Nazi
Ara,ara,ara......Bulucaksın! (Bölüm 7)
Sabah 9.30'du.Herkes kalkmış kahvaltı yapılmıştı.Yağız Komutan ve ben 3 askeri nöbetçi olarak koyduk.Sonra 2 yanımıza 2 asker alıp insan aramaya başladık,sokaklar gerçekten çok sessizdi,gereğinden falza.Çoğu yerde cesetler vardı.2 KEZ ÖLMÜŞ CESETLER!Çoğu zaman benim ve ailemin onlardan biri olmadığı için şükrediyordum.İlerliyorduk,sonra bir an birini gördük normal insandı galiba,arabayı durdurduk,2 asker(bir normal er ve Yağız komutan) indi ve yanına doğru gittiler.Bİrden o soluk deriyi ve boş gözleri gördüm."LANET O L S U N!!" diye bağırdım arabada.Er G3 ile vurdu zombiyi yere düştü pis mahluk,ama sesi duyan diğerleride yavaş yavaş gelmeye başladı ve eve yaklaşık 2 km vardı.Hemen arabaya koştular ve bindiler.Hayatımda ilk kez silah kullanıcaktım galiba,onu geçtik bu kadar zombiyi hiç bir arada görmemiştim,galiba insan aramamız biraz mantıksızdı çünkü nerdeyse bütün Sincan(bulunduğum bölge) burdaydı,ölü olarak,bir nevi.HEr köşeyi dönüşümüzde bir zombi kafilesi resmen biiz karşılıyordu,edilen küfürlerin haddi hesabı yoktu.Hoşuma giden tek şey silah kullanmaktı.Alt geçitten geçip karşıya geçtik,Yağız komutan "Bu ne A...... k......" diye bağırdı,resmen heryer zombiydi,10'ar kişilik gruplar halinde heryerdeydiler.Eve de yaklaşık 500m kalmıştı.Öldürerek ielrledik tabi en fazla toplasak 100 zombi ölmüştür,abartarak söylüyorum belki ama 100!Bir anlamda çok azdı,zaten kesin de değildi bu sayı,belkide 50 idi.Eve ulaştık,aracı yan tarafa park ettik ve direk yukarı çıktık.ANalttığımızda herkes çok üzüldü,galiba kurtarıcak insan yoktu.Ama büyük bir karar alınmıştı,ARTIK HERKES TEK BAŞINA KEŞİFE ÇIKICAK!(Annem,kardeşim ve babam haricindeydi bu çünkü Yağız komutana böyle birşey istememesini,onalrı kaybetmek istemediğimi söyledim,onalr evden sorumluydu).
Oha sübliminal
beğenmedim iyi gitmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Biruni.TR
beğenmedim iyi gitmiyor
Sebebiyle birlikte söylerseniz belki değişikliklerde bulunurum.
bence süper gidiyor.devamını merakla bekliyorum.
quote:
quote:
beğenmedim iyi gitmiyor
1. Olayları çok abartıyorsunuz. 2.Yabancı kelimeler istemiyoruz.(bkz:la...net olsun gibi) 3.Son yazdığınız bölümde küfür içeriyordu bu yüzden ban yiyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)
quote:
quote:
beğenmedim iyi gitmiyor
1. Olayları çok abartıyorsunuz. 2.Yabancı kelimeler istemiyoruz.(bkz:la...net olsun gibi) 3.Son yazdığınız bölümde küfür içeriyordu bu yüzden ban yiyebilirsiniz.
1.Bilim-Kurgu gibi olduğundan dolayı abartı olması normal. 2.Buna katılıyorum. 3.Seni kaybetmek istemiyoruz dikkatli davran.
bu ne kadar kötü bir anlatış diyordum ki profiline tıklayana kadar...
Takip
Beğenmeyen arkadaşlara kızmıyorum,ilk deneyişim yanlışlarımın olması olağandı zaten.Beğenene arkadaşalr için devam edeceğim.
Girisin iyiydi,fakat sonrasi o kadar sarmadi.Bence nedeni su: Bi tane konu vardi zombi gunlukleri diye 50 sayfa civari olmustu mobilde,ondada toplanip direnise geciyorlardi.Bu yuzden ben dahil forumun cogu bu senaryoya aliskin o yuzden ilgi cekici olmadi son bolumler biraz.Bence senaryoyu degistirip devam edersen daha cok begeni alabilirsin.
Otlansın şurda
ee devamı yokmu
Hayde devam arkaaaşım.!
Sana kucuk bir tavsiye hic bir zaman tam sayi vrrme 100 kisi vurduk 7 kisi indik yani bu kaliteyi dusuruyor onun yerine bir sokak dolusu xombiyi temizledik yada bir ekip komyandan indi 3 yarali yerine kassda yaralilar vardi o lanet olasi kamyondan hic hoslanmadim vs birdevbant cabuk koptu dukkana gittin avciyla takildin ciktin saldiriyi ugradin 4 asker gordun seni kurtardilar 1 gun snra sehirde kimse kalmadi birde en acemice yer askere kac mermin var ? 500 saydinmi diyesim geldi bir de aciklama yapmissin bir zombiye 1 sarjor 30 mermi gidiyor diye okuyucu bunlari bilmek zorunda degil ne de senin bunlarla kafa yormana gerek yok soyleyecegin sudur ne kadar muhimmat var elinizde 48 saatlik sehirden cekiliyoruz vs dsa dusundurucu olur unutma bir yazar herseyi okuyucuya verirse bi anlami kalmaz okuyanda soru isaretleri olusturmalisin ama bunlar cozumlenebilecek olmali neyse guzel gidiyor yinede beklemedeyiz :)
aslında bende başka bir forumda bu tarzda bir konu açmıştım istek olursa ilk 10 konuyu atarım sonra tutulursada devam ederim. 2011'in kasımında falan yazdım. 1 sene falan oluyo.
Herşey iptal! (Bölüm 8)
Komutan içeri bir sinir ve korku karışımıyla geldi.Nöbetteki bir asker saldırıya uğramıştı."GİDİYORUZ!" dedi.Kimse sesini çıkaramadı."Hemen hazırlanın 2 araç fazlasıyla yeter,1 saate hazır olun dedi.".Silah ve yiyecek dışında hiçbirşey almadık.Ben sadece fazladan 3 kişilik çadırı almıştım.Oda gizli gizli,kutuların arasına koymuştum.Kimse anlamamıştı zaten kılıfındaydı.1 saatte hazırlandık.yola koyulduk.Herşey çok aniydi,ve hiçkimse konuşmuyordu.Yahu tek bir kelime bile mi söylenmez,herkes robot gibiydi sadece söylenenleri yapıp bekliyorlardı.Otoyola çıkmıştık,acayip hızlı gidiyorduk.Bir an önümüze birkaç kişilik bir zombi grubu çıktı.Şaşıran şoförler direksiyonları onların üstüne kırdı çarptıktan sonra da kontrolü kaybettiler..........................................(Kaza sesi)
Devamı çok yakında gelicek.
Uyandım... (Bölüm 9)
Uyandım,direk aileme baktım.Ve hayatımın en berbat anını yaşadım.Ölmüşlerdi,ailem ya...Herşeyim gitmişti.Diğer araca baktım,onlar da ölmüştü.Arkadan gelen hırlama gibi seslerden anladığım kadarıyla zombiler geliyordu.Aracın arkasından çadırı aldım direk koşmaya başladım.İri biriydim ve yoruldum,orta boyda bir tepenin arkasına gittim ve dinlenmeye başladım.Ve düşündüm,aniden düşünmeye başladım ailem ölmüştü,beni koruyabilecek kişiler ölmüştü.Kendimi koruyabi.......YANIMA HİÇ SİLAH ALMAMIŞTIM!Sadece kendime ait olan bir bıçak vardı.O an bittiğimi hissettim resmen.Geri gitsem zombiler var,ileri de gidemem saat geç oluyor.Çadırı kurup dinlenmeye karar verdim.Kurup içine girdim,çok rahatsızdı aslında,ama yapıcak birşeyim yoktu.Uyudum,başka yapabileceğim birşey yoktu.Uyandım,aklımda tek birşey vardı okuluma doğru gidicektim yol boştur diye düşündüm,boşsa güvenlidir.Okuluma gidicektim çünkü etrafında evler vardı,şehirden uzak biryerdi.Ama mesafe çoktu 2-3 günde giderdim dinlenerek.Kendimi savunmak için bıçağım ve çadır dışında hiçbir şeyim yoktu.