Şimdi Ara

Ankara Zombi Günlükleri [BAŞLANGIÇ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
7
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sabah yine okula gitmek için kalktım,içerde annem bilgisayarda gazetelere bakıyordu.Nasılsın anne diye yanına gittim.Gördüğüm haber ile şok oldum "Moleküler biyoloji ve tıbbi alanda çalışma yapan İngiliz bir şirket hakkında "Binalarındandan NG88 isimli bir virüs sızmıştır,virüs insanın beyninde hasara yol açtıktan sonra beslenme ve avlanma üstüne kurulu bir canlı oluşturuyor ve virüs beslenme yolu ayrıca da hasta kişinin salyasıyla bulaşıyor" diye bir haber vardı.Bir an o arkadaşlarımla kurduğum zombi hayalleri gerçek mi olucak yoksa diye düşündüm.O güzel hayatta kalmalı,heyecanlı şeyler mi olucaktı gerçekten.Sonra bu teknolojiyle o virüsün bir iki güne yok edileceğini düşünüp boşuna hayal kurmıyayım dedim.Okula gittim ve arkadaşlarıma anlattım gördüğüm haberi,çoğu aynı cevabı verdi "Oha lan!Hayallerimiz mi gerçekleşiyor?".7 ders ne çabuk işlendi,bitti.Serviste eve gidene kadar bunu düşündüm.Acaba olsa iyi mi olucaktı yoksa kötü mü?Kötü olacağı kesindi ama o heyecan,hele ki The Walking Dead'i o kadar izlemişken.Eve gittim ders çalıştım biraz,team fortress 2 oynadım,belgesel izledim ve yattım.Sabah yine aynı saate yakın zamanlarda uyandım içerden konuşma sesleri geliyordu.Meraklandım gittim annemgilin yanına ve duyduğum haberle şok oldum "O İngiltere de ki virüs yayılmış,İngiltere de çoğu yerde karantina varmış" dedi annem.Hiç öyle şaşırdığımı hatırlamıyorum.Okula gittim ilk tenefüste arkadaşlarımı bulup anlattım coğu hayallere daldı "Crossbowum olsa Daryl gibi olurum,bir magnum 500 yeter bana Rick terk olurum lan" gibi şeyler duydum.Ama içimden birşey bunun hiç eğlenceli birşeye dönüşmiyeceğini söylüyordu.Öğle arasında arkadaşım telefonundan bir gazetenin internet sayfasına girdi ve herkes birden şok oldu,virüs ingiltereden çıkmıştı.Çoğu ülkede birere ikişer tane vaka görülmüştü şu ana kadar.O an içimden şükür ki Türkiye yok dedim o ülkeler arasında.Yine aynı olaylar bilgisayar oyna,ders çalış,belgesel izle.Birgün yine bitmişti.Gelecekle ilgili hayaller kurarak uyudum.Sabah kalktığım an bilgisayara koştum açtım ve gazetelere bakmaya başladım.Fransada,Norveçte,Almanyada karantinalar başlamıştı.Hayalleri kesip virüsün Türkiye ye gelmemesi için dua ediyordum artık.Çünkü hastalığa yakalanan insanlardan birinin videosunu youtube da görmüştüm.O sanki bin yıldır birşey yememiş gibi ava hırçınca açılmış haldeki ağız,o boş boş bakan gözler,soluk derili renk.Artık bunalr hoş bir zombi salgını hayalinden ileri gitmeye başlamıştı.O kadar ki arkadaşalrım bile artık o hayallerini kurmuyordu artık herkeste virüsün Türkiye ye gelmesi korkusu vardı.O hayal kurarak gülen insanlar artık zombi salgını felan istemiyordu.Haberler sürekli kötüleşiyordu.İngiltereden kaçan insanlar sürekli başka ülkelere virüsü bulaştırıyorlardı.İngiltereye yakın çoğu ülkede kişisel silahlanma başlamıştı.Kötü olan virüsün ordudakilere de bulaşmasıydı.Gelen haberler hiçbir zaman iyi değildi,o hoş zombi hayalleri artık kâbusa dönüşüyordu...

Edit:İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ian Moone -- 26 Aralık 2011; 20:43:00 >

• Bulunsun :)
  • ben de bu tarz bir şeyler yazıyorum. bulunsun mesaj burda.
  • bulunsun devamı gelmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter C. Dornez -- 26 Aralık 2011; 20:44:11 >
  • Guzel gibi ama olaylar cok hizli baslams
  • 3 günde orduya girdi virüs. Önce salgın olup sonra virüsün ne olduğunun anlaşılması daha mantıklı değil mi?
  • Bulunsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabah yine okula gitmek için den sonrasını okumadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalDistance -- 26 Aralık 2011; 21:08:50 >
  • Bulunsun.

Bu aralar herkeste boyle bir furya baslamis,walking dead de sezon arasi verdi halbuki .

Birde madem ankarada geciyor,tanidik yerleri iyi kullab malum ankarada yasiyoruz
  • Bulunsun.
  • Nasıl bu kadar hızlı? (Bölüm 2)

Virüsün koca orduyu bu kadar kolay bir şekilde ele geçirmesini anlayamamıştım,orduyu geçtik ülke.Koskoca İngiltere ya.Okulda sürekli bu konu konuşuluyordu.Ve sonra olan oldu,virüs Amerika da görüldü,Amerika 2 gün sonra hemen açıklamayı yaptı.Virüs çok güçlüydü,gereğinden çok hemde.Hava ile bulaşmıyordu bu iyiydi.Amerika şu ana kadar tedaviye yaklaşmayı geçin yanından bile geçilmediğini duyurdu.Amerika da vakalar artmaya başladı ama orduya henüz birşey olmamıştı.Ya da biraz erken konuşuyordum.4 gün sonra okuldan döndüğümde annem ben kapıdan girer girmez Amerikan ordusunda da sorunalr başlamış dedi.Zaten halk kafayı yemiş gibiydi.Youtubedan birçok videoya bakıyordum ve insanların ne kadar korktuğunu anlıyordum.Yaklaşık 1,5 gün sonra videolar kesildi,Amerika da internet,tv gibi çoğu iletişim olanağının bittiği öğrenildi.Herşey çok yavaş ilerliyordu sanki,ya da bana öyle geliyordu.Ama en büyük isteğim virüsün Türkiye de çıkmamasıydı.Artık o güzel zombi hayalleri geçmişti.Korku 0 dı Türkiye de ama virüsün yakında bizde de çıakcağı gerçeği reddedilemezdi.Ve o LANET OLASI haber geldi.M.E. adında birinde virüse rastlanmıştı.Lanet olsun,lanet olsun,lanet olsunnnn.....

• Takipteyim.
  • takip
  • Hemen yerimizi alalım

+Buna benzer bi konu açılmıştı
  • Takip
  • olmamış ama yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: draguh

Takipteyim.

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitler's Last Nazi

Nasıl bu kadar hızlı? (Bölüm 2)

Virüsün koca orduyu bu kadar kolay bir şekilde ele geçirmesini anlayamamıştım,orduyu geçtik ülke.Koskoca İngiltere ya.Okulda sürekli bu konu konuşuluyordu.Ve sonra olan oldu,virüs Amerika da görüldü,Amerika 2 gün sonra hemen açıklamayı yaptı.Virüs çok güçlüydü,gereğinden çok hemde.Hava ile bulaşmıyordu bu iyiydi.Amerika şu ana kadar tedaviye yaklaşmayı geçin yanından bile geçilmediğini duyurdu.Amerika da vakalar artmaya başladı ama orduya henüz birşey olmamıştı.Ya da biraz erken konuşuyordum.4 gün sonra okuldan döndüğümde annem ben kapıdan girer girmez Amerikan ordusunda da sorunalr başlamış dedi.Zaten halk kafayı yemiş gibiydi.Youtubedan birçok videoya bakıyordum ve insanların ne kadar korktuğunu anlıyordum.Yaklaşık 1,5 gün sonra videolar kesildi,Amerika da internet,tv gibi çoğu iletişim olanağının bittiği öğrenildi.Herşey çok yavaş ilerliyordu sanki,ya da bana öyle geliyordu.Ama en büyük isteğim virüsün Türkiye de çıkmamasıydı.Artık o güzel zombi hayalleri geçmişti.Korku 0 dı Türkiye de ama virüsün yakında bizde de çıakcağı gerçeği reddedilemezdi.Ve o LANET OLASI haber geldi.M.E. adında birinde virüse rastlanmıştı.Lanet olsun,lanet olsun,lanet olsunnnn.....

Hocam yazım kurallarına dikkat edin okuma zevkimizi köreltiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 27 Aralık 2011; 18:10:54 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.