Şimdi Ara

Ankara Zombi Günlükleri [BAŞLANGIÇ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
7
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zonbi yazmalıydın
  • Takip
  • Nerden geldiler ve neler oluyor? (Bölüm 5)

Askerlerden uzuv kaybeden yoktu ama yaralı neredeyse her yerlerinde vardı.Tıbbi malzeme ve cephaneleride vardı ama azdı.Toplam 7 kişilerdi ve sadece 3 tanesi yaralı değildi.Önüme ilk çıkana "Ne oldu?!" diye sordum.O ise bana "Hastalık kapmış bir askerlerimizi topluca öldürücektik,çünkü artık zarar veriyorlardı.Çadırdan çıkarıp hepsini tel kaplı alanlardan geçerek boş bir alana götürdük,sonra aralarında birşey oldu ve etrafa saldırmaya başladılar.Zaten az kişiydik onlar etrafa saldırmaya başlayınca iyice azalmamak için onları bırakıp kaçıcaktık.Tam üsten ayrılırken bir patlama oldu,hatırladığım ilk şeyde arabalara binen 7 kişi(şu an evimin önünde olan 4 ü yaralı dediklerim),son hatırladığım ise bizi yerden toplayıp arabaya bindiren 2 kişi.Ben iyiydim ama patlamayla ters dönene araçta biraz sarsılmıştım.Sonra buraya geldik yolu izleyerek.Bu arada burda kaç asker var?" dedi.ben ise "4 dedim.Sadece 4 tane kaldı".Şok oldu.Şansımızın az olduğunu düşünüyordu galiba.Eviminin nerelere yakın olduğunu sordu.Galiba safe house tarzında birşey planlıyorlardı.Anlatmaya başladım "Sağlık ocağı 2 sokak arkamızda içi boş doktor yok ama ilaç hâlâ var,karşımızda Gimsa var(Market) gördüğünüz gibi,1 km ilerde av bayiileri var içlerinde silahlar var yarısı yağmalandı ama olsun,kısaca evim çoğu yere yakın.".Konuştuğum asker "Oh,iyi" diyerek diğer askerlerin yanına gitti.Bu arada o yaralanmamış 3 kişiden 2 si doktordu.Bu çok iyi hatta süper birşeydi.Evde pek birşey değiştirmedik.Herkes zaten boş olan evde nerdeyse her kata 2 kişi düşücek şekilde yerleşti.Herşey iyiye gidiyordu,ayrıca ailemden hastalanan hatta yaralanana bile yoktu......Herşey iyiye gidiyordu,sonunda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ian Moone -- 27 Aralık 2011; 22:05:08 >

• Bu arada güzel gidiyor,takip vb. şeyler yazan herkese teşekkürler.
  • Güzel gidiyor aynen devam.
  • Sen efsanesin
  • Bulun
  • Güzel gidiyor devamını bekliyorum
  • Doğudaki şalvarlı zombileri düşünemiyorum
  • Belki okurum bir ara
  • Güçlenicez! (Bölüm 6)

Sabah ilk işimiz toparlanıp konuşmak oldu,bölgede hâlâ insanların blunduğu kesindi ama nerelerdeydiler bilmiyorduk.Komutan ilk kez adını söyledi toplantıya başlarken,Yağız idi adı.Söylediklerinin hepsini söylüyorum "Toplam 15 kişiyiz,bu 15 kişiden 4'ü yaralı.Ayrıca da toplam 9 askeriz(Gelen 7 kişiden 2 si doktordu,unutmayın).Şu an için pek fazla zombi görünmüyor ve ya saldırmıyor ama çoğaldıkları kesin.Mert,sen kaç kez zombi gördün?" dedi.6 kez dedim,sonuncusuda bana feci şekilde saldırdı,4 kişi olan asker grubundan 2 kişi öldürdü ama onu dedim.Araçlara binip 1 km ileride ki av bayiine gittik.Toplam 4 kişiydik,ben,komutan ve 2 asker.7 tane pompalı tüfek(maalesef ki av bayiilerinde makineli tüfek bulunmuyor),800'e yakın fişek,bıçak vb. gibi bir sürü savunma için eşya topladık.Arabalara koyup tekrar eve doğru yola çıktık.Evim tam merkezdeydi o yüzden çok iyiydi.İlk en üstteki katı depo(yemek,su vb için) yaptık,3. katı yatakhane yaptık,alttaki 2 kattan 2. cephanelik,birinci ise nöbet için düzenlendi,en alt giriş kat ise boş bırakıldı,zaten kısıtlı bir alandı.Zemin kat(kömürlük) ise çok pis ve ayrıcada düzensizdi,komutan "İlerde düzenleme yaaprız burada,ama zombilerin felan girebileceği yer var mı bir bakın" dedi 2 askere.Ev hayet iyi olmuştu,silah sıkıntımızda halledilmişti az da olsa.Şimdi sırada diğer insanları aramak vardı.Yarın halledilcekti bu.Saçma veya imkansız olabilirdi ama planımız resmen şuydu,bölge bölgede olsa Türkiye'yi bu illetten kurtarıcaktık.İşimiz uzundu ama bu kesindi.

• Amerika tedavinin en kısa sürede bulunacağını açıklar

Mantık hatası sebebiyle hikayeyi okumaktan vazgeçtim

başarılar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

Amerika tedavinin en kısa sürede bulunacağını açıklar

Mantık hatası sebebiyle hikayeyi okumaktan vazgeçtim

başarılar dilerim

Eleştri için teşekkürler hocam,aslında yazdığınla ilgili birşey diycektim de spoiler olur diye diyemedim.
  • takip
  • Gayet güzel başarılı bir çalışma olmuş sürükleyici.
  • resident evil terk
  • Takip,devamini bekliyoruz.
  • Ara,ara,ara......Bulucaksın! (Bölüm 7)

Sabah 9.30'du.Herkes kalkmış kahvaltı yapılmıştı.Yağız Komutan ve ben 3 askeri nöbetçi olarak koyduk.Sonra 2 yanımıza 2 asker alıp insan aramaya başladık,sokaklar gerçekten çok sessizdi,gereğinden falza.Çoğu yerde cesetler vardı.2 KEZ ÖLMÜŞ CESETLER!Çoğu zaman benim ve ailemin onlardan biri olmadığı için şükrediyordum.İlerliyorduk,sonra bir an birini gördük normal insandı galiba,arabayı durdurduk,2 asker(bir normal er ve Yağız komutan) indi ve yanına doğru gittiler.Bİrden o soluk deriyi ve boş gözleri gördüm."LANET O L S U N!!" diye bağırdım arabada.Er G3 ile vurdu zombiyi yere düştü pis mahluk,ama sesi duyan diğerleride yavaş yavaş gelmeye başladı ve eve yaklaşık 2 km vardı.Hemen arabaya koştular ve bindiler.Hayatımda ilk kez silah kullanıcaktım galiba,onu geçtik bu kadar zombiyi hiç bir arada görmemiştim,galiba insan aramamız biraz mantıksızdı çünkü nerdeyse bütün Sincan(bulunduğum bölge) burdaydı,ölü olarak,bir nevi.HEr köşeyi dönüşümüzde bir zombi kafilesi resmen biiz karşılıyordu,edilen küfürlerin haddi hesabı yoktu.Hoşuma giden tek şey silah kullanmaktı.Alt geçitten geçip karşıya geçtik,Yağız komutan "Bu ne A...... k......" diye bağırdı,resmen heryer zombiydi,10'ar kişilik gruplar halinde heryerdeydiler.Eve de yaklaşık 500m kalmıştı.Öldürerek ielrledik tabi en fazla toplasak 100 zombi ölmüştür,abartarak söylüyorum belki ama 100!Bir anlamda çok azdı,zaten kesin de değildi bu sayı,belkide 50 idi.Eve ulaştık,aracı yan tarafa park ettik ve direk yukarı çıktık.ANalttığımızda herkes çok üzüldü,galiba kurtarıcak insan yoktu.Ama büyük bir karar alınmıştı,ARTIK HERKES TEK BAŞINA KEŞİFE ÇIKICAK!(Annem,kardeşim ve babam haricindeydi bu çünkü Yağız komutana böyle birşey istememesini,onalrı kaybetmek istemediğimi söyledim,onalr evden sorumluydu).

• devamını bekliyoruz eline sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.