Şimdi Ara

Ankara Üniversite İçin Nasıl Bir Yer? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir>İstanbul>Eskişehir>Ankara ona göre yap tercihini. Ne kışı ne yazı çekilir Ankaranın bunaltıcı şehirdir.
  • okuyacağın okula ve yaşayacağın semte göre değişir. yüz yıl çiğdem falan iyidir öğrenci dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

bir ankaralı olarak cevap veriyorum. araban varsa süper

niye ki?
    ulaşım bi istanbula kıyasla çok rahat zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam9-10 dan sonra Kızılay ve çevresinde türeyen
    Selamun aleykum kardeşim senden bir şey rica edeceğim yolda kaldım 1.5 liran var mı
    Diyen tinerciler var. Yolda yürümesini bilmeyen insanlar var grup halinde tüm kaldırımı kapatabiliyorlar polisler ayrı bir dünya sabah 7den gece 3 e kadar güvenpark girişinde kimlik kontrolü yaparlar ama bir olay oldu mu 30dk dan önce gelmezler üstgeçitler ve meşrutiyet caddesi suriyeli göçü aldı trafikte kırmızı ışıklarda para isteyen Suriyeliler dolu otobüsler +65yaş teyze ve amcalarla dolu akraba olabiliyorsun öho ve dolmuşçuların çoğu melihçi guvenparkta çimlerde haftasonu gruplar halinde gezen apaçi tayfaları var kız arkadaşınla oturabilirsin ama rahat edebilir misin bilmem konur sokak desen bijiciler ve halay çekenlerle dolu her haftasonu bir eylemleri olur trafikte hanzolar çoktur yaya isen ışık sana mı yanıyor demez surerler üstüne donuşlerde özellikle sincan mamak tarafından uzak durmanı tavsiye ederiz son olarak ank uninin belli bir kampusu yok şehire dağılmış durumda ve çok eski kalma dokuluyoe mesela veterinerlik fakültesi almanlardan kalma bir bina

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

Akşam9-10 dan sonra Kızılay ve çevresinde türeyen
    Selamun aleykum kardeşim senden bir şey rica edeceğim yolda kaldım 1.5 liran var mı
    Diyen tinerciler var. Yolda yürümesini bilmeyen insanlar var grup halinde tüm kaldırımı kapatabiliyorlar polisler ayrı bir dünya sabah 7den gece 3 e kadar güvenpark girişinde kimlik kontrolü yaparlar ama bir olay oldu mu 30dk dan önce gelmezler üstgeçitler ve meşrutiyet caddesi suriyeli göçü aldı trafikte kırmızı ışıklarda para isteyen Suriyeliler dolu otobüsler +65yaş teyze ve amcalarla dolu akraba olabiliyorsun öho ve dolmuşçuların çoğu melihçi guvenparkta çimlerde haftasonu gruplar halinde gezen apaçi tayfaları var kız arkadaşınla oturabilirsin ama rahat edebilir misin bilmem konur sokak desen bijiciler ve halay çekenlerle dolu her haftasonu bir eylemleri olur trafikte hanzolar çoktur yaya isen ışık sana mı yanıyor demez surerler üstüne donuşlerde özellikle sincan mamak tarafından uzak durmanı tavsiye ederiz son olarak ank uninin belli bir kampusu yok şehire dağılmış durumda ve çok eski kalma dokuluyoe mesela veterinerlik fakültesi almanlardan kalma bir bina

Bu anlattığın her yerde var yalnız bunlar istenmiyorsa Eskişehir. Köylerini bilmem ama merkezi harika ayrıca gerçekten bilindiği gibi öğrenci şehri.

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Bu anlattığın her yerde var yalnız bunlar istenmiyorsa Eskişehir. Köylerini bilmem ama merkezi harika ayrıca gerçekten bilindiği gibi öğrenci şehri.

körbıl sipeys noldu sen onu söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: JessePinkman.

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

körbıl sipeys noldu sen onu söyle

1.02 versiyon yayınlandı, şu anda harika

Daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

bir ankaralı olarak cevap veriyorum. araban varsa süper

niye ki?
    ulaşım bi istanbula kıyasla çok rahat zaten

metroda şu yeni hatlardan dolayı sıkıntılar var. saçma sapan 10 dk filan bekleme yapıyor. ulaşımda pahalı ayrıca.
  • Ortamın yoksa çok sıkılırsın

• DamnHomie kullanıcısına yanıt
    çin çin den uzak dur
  • Konyalıyım, Ankara'ya gittim Konya'nın bir üst seviyesi. Konya'dan filan iyi de yine de İzmir, İstanbul'a gitme şansı varsa Ankara'yı seçmezdim.

• Ankara Üniversitesi siyasal bilgiler ve kamu yönetimi iyi midir? Yoksa İstanbul Üniversitesi sbvky mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

Ankara mı ? Orda deniz yok ki Anneeaaağ

• Ulaşım sıkıntı hocam her yere metro yok genellikle otobüs ve dolmuş üzerinden ulaşım mevcut , En kaliteli hocaları Ankara'da bulursun, yurt ev vs. sıkıntı olmaz.
    Boş zamanlarını değerlendireceğin yerler mevcuttur, fakat yeşillik yoktur olanıda katletmişlerdir.

Edit: Hava durumu olarak belli olmuyor doğrusu fakat ben soğuğu severim ankaranın kışı da yazı da iyidir, nem yoktur bunaltıcı olabiliyor arada, fakat gölbaşı kısmen daha iyidir, yurt işlerini gölbaşında ki yeni yurtlara alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 4 Mayıs 2015; 19:36:27 >
  • Para=ankara

• quote:

Orijinalden alıntı: Qatar Foundation

mavoix malının haricindeki yorumları ciddiye alabilirsin bence. Ankarada bi kaç sıkıntı var tabiki, memur şehri ve iç anadolu şehri olmasından dolayı biraz grilik var renkli bi şehir değil yani. Ancak Şu an istanbulda okuyorum maddi durumumda iyi ama seçme şansım olsa saniye beklemeden ankara derim. Yok ankarayı seven adam daha önce ortam görmemiştirde, insanı yobazmışta bilmem ne.

mal falan yazmışsın normalde direk şikayet ederdim ama etmeyeceğim. mal olduğum kanısına nerden vardın onu çok merak ediyorum.

Ankaranın 5 metrosu varda 3 metrosu var mı dedim? Ankarada otobüsler sık sefer yapıyordu da seyrek yapıyor o yüzden sıkış tıkış yapıyor mu dedim? Ankarada yağmur yağdığında çoğu yeri su basmıyor da ben mi hayal görüyorum? Ankarada kaldırımlar aslında sanatsal amaçla kırılmış benim mi haberim yok? Bir de bana şu koskoca Ankarada isim olarak değilde ciddi ciddi Club kategorisine girebilecek yerleri sayar mısın?

bunların hepsinin aksini kanıtlamazsan şerefsizsin. hadi öyle bebe gibi mal diyip kaçmak olmuyor. hadi kanıtla.

• Ankara'nın batısında bir ilde yaşayan biriyseniz Ankara'da okumak gibi bir hata yapmayın. İzmir'de yaşayıp Ankara'ya gelenler var birde Allah akıl fikir versin.
  • metro şuan olması gerektiği gibi değil ama ilk haline göre hızlandı. aktarma olayı olmasa ve saçma sapan yerlerde yavaşlamasa işimizi görecek.

ben bu nedenlerden dolayı egoyu ya da halk otobüslerini tercih ediyorum. egoda ise 65 yaş üzerine bedava vs olmasından dolayı ayakta duracak yer dahi kalmıyor. halk otobüslerinin de çivisi çıktı, fazla yolcu alıcam diye ya çok yavaş ya da çok hızlı gidiyorlar. ama hem egoya göre daha çabuk varması hem de 65 yaşa vs bedava olmaması nedeniyle en rahatı.

ankarada ulaşıma çok daha rahat ve kalıcı çözümler getirebilirler ama ankaparkla robot-dinozor heykeliyle uğraşıyorlar.

tüm bunlara rağmen ankara hâlâ ulaşoöda istanbuldan çook rahat. istanbulda dillere destan bir trafik var, ankara daha küçük bir şehir olmasıyla avantajlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Orijinalden alıntı: Qatar Foundation

mavoix malının haricindeki yorumları ciddiye alabilirsin bence. Ankarada bi kaç sıkıntı var tabiki, memur şehri ve iç anadolu şehri olmasından dolayı biraz grilik var renkli bi şehir değil yani. Ancak Şu an istanbulda okuyorum maddi durumumda iyi ama seçme şansım olsa saniye beklemeden ankara derim. Yok ankarayı seven adam daha önce ortam görmemiştirde, insanı yobazmışta bilmem ne.

mal falan yazmışsın normalde direk şikayet ederdim ama etmeyeceğim. mal olduğum kanısına nerden vardın onu çok merak ediyorum.

Ankaranın 5 metrosu varda 3 metrosu var mı dedim? Ankarada otobüsler sık sefer yapıyordu da seyrek yapıyor o yüzden sıkış tıkış yapıyor mu dedim? Ankarada yağmur yağdığında çoğu yeri su basmıyor da ben mi hayal görüyorum? Ankarada kaldırımlar aslında sanatsal amaçla kırılmış benim mi haberim yok? Bir de bana şu koskoca Ankarada isim olarak değilde ciddi ciddi Club kategorisine girebilecek yerleri sayar mısın?

bunların hepsinin aksini kanıtlamazsan şerefsizsin. hadi öyle bebe gibi mal diyip kaçmak olmuyor. hadi kanıtla.

Yerlilerinin genelde yobaz olduğunu gördüklerimden biliyorumda hic gitmedim Ankaraya.Şu an küçük bir yerde yaşıyorum ama İstanbulluyum ve konuşma açısından takıntılı birisiyim,şiveli konuşan birine rastlama olasılığım nedir? Çankaya etrafından ev tutcam eğer gidersem ve orası düzgün diye biliyorum,sen ne düşünüyorsun?

• iyidir iyi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.