Şimdi Ara

Ankara Tıp, Gazi Tıp, Yıldırım Beyazıt Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ankara Tıp, Gazi Tıp, Yıldırım Beyazıt Tıp arasındaki farklar nedir?Burada okuyanlar lütfen yardımcı olabilirler mi?
    Birkaç sorum daha var.Yaptığın ilk 5 tercihten birinin tutması herhangi bir yarar sağlıyor mu?
    Bir de Ankara'da okuyanlara soruyorum.Fırsatınız olsa Ankara'nın yerine İzmir,Eskişehir,Antalya,Bursa... gibi başka illerde okumak ister misiniz?

• Lütfen yardım, bu okulların herhangi birinde okuyan birsi illa vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet2893

Lütfen yardım, bu okulların herhangi birinde okuyan birsi illa vardır

sıralaman kac arkadasım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissEliotte

quote:

sıralaman kac arkadasım?

Mf3 2910
  • quote:

quote:

quote:

sıralaman kac arkadasım?

Mf3 2910

ankara tıp gelmez zaten, yıldırım da sıralamana gore düsük olur.

geriye gazi kalıyor, gazi gelir tam da sıralamana uygun olur..

ege falan neden dusunmuyorsun?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sıralaman kac arkadasım?

Mf3 2910

ankara tıp gelmez zaten, yıldırım da sıralamana gore düsük olur.

geriye gazi kalıyor, gazi gelir tam da sıralamana uygun olur..

ege falan neden dusunmuyorsun?

düşünmüyor değilim ama ankara'da 3 tane tıp var ve bunların hangisi daha avantajlıysa tercih listemde onu daha üst sıralara koymak istiyorum

• ben senin yerinde olsam gazi yıldırım dye yazardım ankara tıpı dusunme bence hatta rahat okumak istiyorsam ben ybuing tıptayım hastamiz ataturk eğitim arastırmaa biliyosan anakraya yapılcak buyuk sağlık kampusu bilkente yapılcak ve bizim fakultenin olcak bu yuzden cok avantajlı konumdayız suanda :) bir fakulte kalabalık değil gazide ankarada çok kalabalık eğitim konusunda suphen olmasın bızım fakultede ankara devlet unı yeni oldugundan bilinmiyor ama bilincek zaten öğretim elemnı sıkıntısı olmuyor genelde ögretim elemnlari başkent çalışmayı cook tercih ettiklerinden :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıralamana göre Ankara Tıp'ın gelmeyeceğine kesin diyebiliriz. Gelse de ben Ankara Tıp'a gelme diyorum diğer çoğu tıp fakültesine göre geçme notu ve sınavları açısından daha zor ve de 6. sınıfta çoğu fakülte öğrencilerine TUS'a çalışmaları için biraz boşluk sağlasa bile Ankara Tıp eşek gibi çalıştırıyor. Ben niye Ankara yazdım diye sorarsan babamla ablam buradan mezun olmuşlardı bir de 1000 küsürdü benim sıralamam Gazi'ye gitsem puan boşa gidecek gibi geliyordu o yüzden yazdım. Gazi'nin eğitim kalitesi açısından çok bir farkı yoktur. Yıldırım Beyazıt'ın eğitimi konusunda yeni açıldığı için pek bir fikrim yok ve de tıp eğitimi vermeye galiba bu sene başlayacaklar çünkü geçen sene hazırlığı geçen 2-3 kişi olmuş toplam. Yıldırım Beyazıt hükümetin önem verdiği bir fakülte o açıdan gelişmesinde bir sıkıntı olmaz yeni açılmış olsa bile gönül rahatlığıyla yaz. Ankara Tıp'ı istersen yaz en tepeye ama Gazi ve Yıldırım Beyazıt şeklinde yazardım ben senin yerinde olsam. Yıldırım Beyazıt'ta okuyan biri bulabilirsen çevrende onunla da bir konuşmanı tavsiye ederim.

• ybü rektörünün tv konuşması üniversiteyle ilgilenen arkadaşlar izleyebilirler bilgi edinmek için

http://tvarsivi.com/player.php?i=2012070622920
  • benim sıralamam 2381 özellikla ankara tıp , gazitıp ve akdeniz tıp arasında kaldım antalyada oturuyoruz o yüzden akdenizi dahil ediyorum ayrıca son zamanlardaki başarısı dikkatimi çekti siz ne önerirsiniz özellikle bu bölümlerde okuyanlara soruyorum ne önerirsiniz ve neden önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
  • bir ankara tıplı olarak tavsiye ederim puanın geliyorsa yaz bence gerçekten zor ama abartıldığı kadar da değil yani zor diye herkesin gözü korkuyor bu yüzden puanı da düşmüş galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.