Bildirim
Ankara Tıp Bir Ekol Müdür?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eyvah geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara tıp mı dedi birisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ONU DEMEYECEKTİN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.İbrahim -- 5 Ağustos 2020; 13:25:47 > -
Olanlar olacak..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Top Tier: Hacettepe, Çapa, Cerrahpaşa
S Tier: Ankara, Ege, Marmara
A Tier: Dokuz Eylül, Gazi
B Tier: Akdeniz, Atatürk, Erciyes
Aksini söyleyen taraflıdır, bu okulları kazanamamıştır, bilincinin üzerine sis çökmüştür, düşünceleri açık değildir, sinapsları kireçlenmiştir, nörodejeneratif bozulmaları vardır -
Akdeniz bir üst klasmanda olmalı
Yok hocam,Çapa,Cerrahpaşa ve Hacettepe bir markadır ama Ankara Tıp bir klasman aşağıdadır.Yine de çok iyi bir okul olduğu gerçeğini değiştirmez.
Atma bu oku işte zehirli bu ok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım sen bilgisayar mühendisliği okuyorsun. Nasıl bu kadar emin konuşabildiğini merak ettim açıkçası. -
Abim hekim, kuzenlerim çeşitli yerlerde tıp okuyor. Arkadaş çevremde neredeyse herkes top tıp fakültelerinde -
Eyvallah hocam sağolasın. -
Peki o zaman teşekkür ederim. -
. -
Top Tier: Hacettepe, Çapa, Cerrahpaşa
S Tier: Ankara, Ege, Marmara, Dokuz Eylül, Akdeniz
A Tier: Gazi, suprizli Kocaeliesogu
B Tier: Atatürk, Erciyes
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogusCay -- 5 Ağustos 2020; 14:25:44 >
Ankaratıplı has been summoned. -
Aga hepsinden çıkınca pratisyen oluyon zaten. Tıp fakultesinin asil amaci bu. Bence tipta uni çok abartiliyor. Siz uzmanliğa bakin.
Adam ilk 6 yil kars sonra uzmanliğa Ankaraya gitse
Muhtemelen
Ilk 6 yil Ankarada olup uzmanligini ortalama mersin vb. bir yerde yapandan daha iyi bir doktor olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shortmannn -- 5 Ağustos 2020; 14:25:40 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Koyamazsın.
En fazla Ankara'da bir fakültedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Eyvah geliyor
|
Ankara tıp mı dedi birisi
|
Atma bu oku işte zehirli bu ok
|
ONU DEMEYECEKTİN
![]() |
Ben sayılan bu fakültelerin çok başarılı fakülteler olduğunu düşünüyorum ama zaten belli başlı tıp fakülteleri ortada, bu fakültelerin başarısı üst düzey eğitiminden değil de oraya giden öğrenci profilinden kaynaklanıyor gibi geliyor bana. Yani Hacettepe kazanacak kadar çok çalışan adam iyi hocalardan eğitim alıp çok çalışmaya devam ediyor. Mesela DEÜTF, Gazi, Ankara hocaları da bu saydığımız ÇAPA, Cerrahpaşa, Hacettepe' den mezun. Eğer Ankara, İstanbul ve İzmir' de isim yapmış okulları kazandıysanız zaten eğitim kalitenizi garantilemişsiniz gibi bir durum ortaya çıkıyor. Gerisi tamamen sizin üstüne ne koyduğunuza bakar. Klişeleşmek istemem ama benim çok yakınım Hacettepe Tıp mezunu. Mezun olduktan sonra devlet memuru kafasıyla ilerledi, TUS'u beş senede zar zor kazandı ve şu an devlet memuru gibi devam ediyor. Bana kendi ağzıyla itiraf etti "Doktorlukta üstüne bir şeyler koymak lazımmış, Dicle Tıp mezunu meslektaşım benden kat kat ilerde." diye. Böyle bir sıralama yapmak anlamsız. URAP verilerine bile çok itibar etmemek lazım. Yani teorik bilgi edinmesi çok zor bir bilgi değil günümüzde, klinik eğitimde iyi bir okul olması büyük artı ama şu okul şu okuldan iyi demek güç bence.
|
Yok hocam,Çapa,Cerrahpaşa ve Hacettepe bir markadır ama Ankara Tıp bir klasman aşağıdadır.Yine de çok iyi bir okul olduğu gerçeğini değiştirmez.
|
Benzer içerikler
- bir ortaöğretim kurumunun son sınıfında beklemeliyim nedir
- matematik mühendisliği maaş
- tyt türkçe nasıl fullenir
- obp ne kadar geri atar
- film indirme sitesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X