Şimdi Ara

Ankara Tıp Bir Ekol Müdür? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Behzat Ç: Ankara Tıp'lımısın? Merak etmeyin Hacettepe!
    https://www.youtube.com/watch?v=kv9pVgrKgjU
  • Ben sayılan bu fakültelerin çok başarılı fakülteler olduğunu düşünüyorum ama zaten belli başlı tıp fakülteleri ortada, bu fakültelerin başarısı üst düzey eğitiminden değil de oraya giden öğrenci profilinden kaynaklanıyor gibi geliyor bana. Yani Hacettepe kazanacak kadar çok çalışan adam iyi hocalardan eğitim alıp çok çalışmaya devam ediyor. Mesela DEÜTF, Gazi, Ankara hocaları da bu saydığımız ÇAPA, Cerrahpaşa, Hacettepe' den mezun. Eğer Ankara, İstanbul ve İzmir' de isim yapmış okulları kazandıysanız zaten eğitim kalitenizi garantilemişsiniz gibi bir durum ortaya çıkıyor. Gerisi tamamen sizin üstüne ne koyduğunuza bakar. Klişeleşmek istemem ama benim çok yakınım Hacettepe Tıp mezunu. Mezun olduktan sonra devlet memuru kafasıyla ilerledi, TUS'u beş senede zar zor kazandı ve şu an devlet memuru gibi devam ediyor. Bana kendi ağzıyla itiraf etti "Doktorlukta üstüne bir şeyler koymak lazımmış, Dicle Tıp mezunu meslektaşım benden kat kat ilerde." diye. Böyle bir sıralama yapmak anlamsız. URAP verilerine bile çok itibar etmemek lazım. Yani teorik bilgi edinmesi çok zor bir bilgi değil günümüzde, klinik eğitimde iyi bir okul olması büyük artı ama şu okul şu okuldan iyi demek güç bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanlışınız var ankaranın hocaları o okullardan mezun değiller %98i ankara tıp fakültesinden mezun hatta zaten bu sayede aile ortamı var

hacettepe tıp fakültesinin hocaları geneli ankara tıptan mezun çünkü hacettepeyi kuran ankara tıp fakültesidir

hacettepe tıp fakültesinin tarihçesinden de bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 5 Ağustos 2020; 18:15:50 >

• Cumhuriyetin ilk ve tek başarılı fakültesi bir alt klasmanda mı
  • ve ankaranın 1945 tarihinde ders veren hocalarda gata çıkışlı
  • Ankara tıp elbet bir gün ekol olacaktır onu ekol yapan öğrenci ne güzel öğrenci onu ekol yapan dekan ne güzel dekan

• DogusCay kullanıcısına yanıt
    Yuh artık be hiç mi arastirma yapmiyosun Gaziyi bir tuttuğun yerlere bak :dd

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Sadece Ankara için konuşmadım orada hocam. Bu tabii ki mümkün. Sizin yani Hacettepeli hocanız yok mu? Tabii ki var. Bundan söz ediyorum.

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    tıp okumayan kişinin yaptığı sıralama da anca öyle olur

Ankara Tıp Bir Ekol Müdür?
  • whynotege W kullanıcısına yanıt
    zaten ekol olan ender okullardan biri

koca 75 yıllık tarihi var elbet olacak diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 5 Ağustos 2020; 18:25:18 >
  • 400den fazla akademik kadrosunda 2-3 tane sadece genele bağlmamak gerek
  • gazi gibi okulu hiç görürler son tus 1. nin gaziden çıktığından haberleri de yoktur
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi orada anlattığım şey bu değil. Yani belli başlı üniversiteleri kazandıktan sonra zaten gidip bu top tier dediğimiz üniversitelerden mezun hocalardan eğitim alınıyor. Hacettepe evet başarılı bir üniversite ama mesele bu Dokuz Eylül Tıp'ın eğitimi daha kötü anlamına gelmiyor, zaten iyi hocalar tarafından eğitim alınıyor. Bundan söz ediyorum. Ankara da buna dahil, dediğiniz gibi zamanında Hacettepe öğrencilerini eğitmiş bir fakülte, hocaları da ya Ankara ya Hacettepe gibi yüksek yerlerden mezun olmuş. Bu da demektir ki bu fakülteler ekol ve zaten hocalar iyi. İnsanın kendi çabası gerekiyor burada.

• YES

• Cumhuriyetin ilk tıp fakültesine ekol mü diye sormak Ankara tıpa hakarettir bence.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.