Şimdi Ara

Ankara SİNCAN'a vatan bilgisayar açılıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
5.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler az önce sincana geldim 12.cadde taraflarında bir kiralık yere vatan bilgisayar çok yakında burada diye koca bir afiş asmışlar.sanıyorum 2 katlık bir yerdi.

bir tanıdık ankara batıkent ve söğütözü mağazalarında yapılan satışların %70'i ni sincandan gelenler oluşturuyormuş dedi.

yok artık

işin ilginç yanı apachilerin baş gösterdiği bir bölge burası. ama son zamanlarda lüks araba sayısı çok arttı sincanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 31 Mart 2013; 15:19:57 >

• Sincanı patlatmak lazım, demetevlerle kapışıyor apaçi konusunda. Orayı yıkarlar.
  • Saçma sapan yerlere mağaza açıyor Vatan, bir gidiyor İstanbul Yoluna, bi gidiyor bilmemnereye. Lan getir şu mağazanı AVM'lere aç, Kızılay'a aç, Bahçeli'ye aç, ben şimdi Sincan'a gidebilir miyim toplu taşıma ile? Hayır. Peki kızılay? 15 dakika.
  • İndirim için gelsem mi la angaraya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

Saçma sapan yerlere mağaza açıyor Vatan, bir gidiyor İstanbul Yoluna, bi gidiyor bilmemnereye. Lan getir şu mağazanı AVM'lere aç, Kızılay'a aç, Bahçeli'ye aç, ben şimdi Sincan'a gidebilir miyim toplu taşıma ile? Hayır. Peki kızılay? 15 dakika.

Aynen katiliyorum.Dun televizyon almak icin taa esattan sogutozune gittik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

İndirim için gelsem mi la angaraya?

ankara değil sincan diyo adam.. o mağzayı yıkarlar.. sana bişey kalmaz :D batıkentteki satışların %70 i sincandanmış.. bana çok saçma geldi. sincan la bu..
  • Sincan in nüfusu yarim milyon,adamlar açtigina göre demekki müşteri potansiyeli yüksek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatan Bilgisayar Web'e Özel
    8 yıl önce açıldı
    ANKARA'DA PC TOPLAMA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nufüs her geçen gün dahada artıyor. bende o yakın civarda oturuyorum. bizim işimize gelir indirim günlerini kaçırmamış oluruz. Sizin oturduğunuz yerler nasıl çok merak ediyorum apacinin olmadığı bir mevki kaldı mı ? adamlar pire gibi çoğalıyor :D
  • dün bende gördüm çok şaşırdım bizim eve çok yakın :D
  • Sincanda oturmanın tek faydası bu mu olacak o zaman
  • Sincan CAN DIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 1 Nisan 2013; 17:11:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

beyler az önce sincana geldim 12.cadde taraflarında bir kiralık yere vatan bilgisayar çok yakında burada diye koca bir afiş asmışlar.sanıyorum 2 katlık bir yerdi.

bir tanıdık ankara batıkent ve söğütözü mağazalarında yapılan satışların %70'i ni sincandan gelenler oluşturuyormuş dedi.

yok artık

işin ilginç yanı apachilerin baş gösterdiği bir bölge burası. ama son zamanlarda lüks araba sayısı çok arttı sincanda

Eski Kiler Marketin Olduğu yere mi ? Yanında Santral Mağazası var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan006

quote:

beyler az önce sincana geldim 12.cadde taraflarında bir kiralık yere vatan bilgisayar çok yakında burada diye koca bir afiş asmışlar.sanıyorum 2 katlık bir yerdi.

yok artık

evet orası

• 1 ay önceye kadar orada oturuyordum, o kadar iğrenç, pislik, gereksiz insanlarla dolu bir yer yok sanırım.
  • Orayı yıkarlar
  • Arkadaş KIZILAY, SIHHIYE ya da ULUS diye bir yerden haberi yok bunların anlaşıldı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinan006

quote:

yok artık

evet orası

5 Dk mesafedeyim :) iyi oldu ama , Söğütözüne gidenceğe kadar 1 saatimiz geçiyordu :D

• Sincanın neresine açılıyo biliyormusun ilk gün indirim varmış bi gideyim bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thecrow.

Sincanın neresine açılıyo biliyormusun ilk gün indirim varmış bi gideyim bakalım..

eski kiler dediklerine göre, lokman hekim hastanesinden 12.caddeye cikan yolun bittigi yerin köşesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: Thecrow.

Sincanın neresine açılıyo biliyormusun ilk gün indirim varmış bi gideyim bakalım..

eski kiler dediklerine göre, lokman hekim hastanesinden 12.caddeye cikan yolun bittigi yerin köşesinde.

Anladım sağol hocam..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.