Şimdi Ara

Ankara SİNCAN'a vatan bilgisayar açılıyor ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
5.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bununla alakalı birşey yokmu hangi ürünler olacak kaç indirimle ?
  • ayrıca katılıyorum orayı yıkarlar :D
  • Sincan'ı beğenmeyip apaçi kenti ilan eden arkadaşlar;

Açılışa da gelmeyin o zaman. Adamlardaki Zihniyete bak yaa :) Sizin teknolojiye ihtiyacınız var ama sincanın yok :)
    Siz istanbul yoluna söğütözüne gitmeye erinirken biz kalkıp sincan dan oralara gidiyorduk.
    Yok apaçiler orayı patlatırmış yok uzakmış :) gelmeyin arkadaş o zaman !!! Sizi Kimse Zorla Sincan a getirmiyor.

Uzak Dediğiniz Mağazaya Hem Kızılay dan Hem Sıhhıye den tek vasıta ile mağazanın tamda önünde inersiniz.

O Şakir Dediğiniz İnsanları Vatan demek ki daha iyi müşteri görüp ayağımıza kadar mağaza yapıyor.

Anlayın Artık Gerisini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan_4 -- 3 Nisan 2013; 12:12:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_4

Sincan'ı beğenmeyip apaçi kenti ilan eden arkadaşlar;

Açılışa da gelmeyin o zaman. Adamlardaki Zihniyete bak yaa :) Sizin teknolojiye ihtiyacınız var ama sincanın yok :)
    Siz istanbul yoluna söğütözüne gitmeye erinirken biz kalkıp sincan dan oralara gidiyorduk.
    Yok apaçiler orayı patlatırmış yok uzakmış :) gelmeyin arkadaş o zaman !!! Sizi Kimse Zorla Sincan a getirmiyor.

Uzak Dediğiniz Mağazaya Hem Kızılay dan Hem Sıhhıye den tek vasıta ile mağazanın tamda önünde inersiniz.

O Şakir Dediğiniz İnsanları Vatan demek ki daha iyi müşteri görüp ayağımıza kadar mağaza yapıyor.

Anlayın Artık Gerisini :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pelevne taraflarına mı :D

Hayırlısı olsun

Biraz sonra, birisi konu açar

Vatan Bilgisayardan çağrıldım Mülakat hk :)
  • satılacak ürünler bellidir bu taraflarda. televizyon, beyaz eşya, küçük mutfak aletleri, laptop. bilgisayar parçaları çok satılmaz.
    tam da kasa ihtiyacım vardı, günün ilerleyen vakitlerinde alır gelirim. elvankentten yürüyerek 15-20dk hem de spor yapmış olurum
  • Apaçi mapaçi adamlara memleketteki aşiretlerinden para akıyor (kaynağı da uyuşturucu, kaçak sigara -hani ucuz diye çekinmeden alıp teröre destek verdiğiniz- vs.).

Onlar indirimsiz zaman da bile doldururlar orayı.
  • vatanı aradım az önce diğer mağazalarındaki tüm ürünler orada olacak mı ve %25 indirimle mi olacak dedim evet dedi, dedim emin misiniz belki olmayabilir dedi sıkıştırınca

Notebook anlamında hiçbir ümidim yok i5 işlemcili notebookları ucuzdan verirler vede gt630 ekran akrtlı i7li notebooklar olur sağlam ürünlerin olacağını sanmıyorum.

Beyazeşya falan derken su ısıtıcı katı meyve sıkacagı led tv vs kampanyaları olru zaten acılıslara genelde tv ıcın gıdıyor gıden keşke sağlam modelleride koysalar bana 30 dk mesafesi var bi uğrarım olmadı belki harici hard disk alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

satılacak ürünler bellidir bu taraflarda. televizyon, beyaz eşya, küçük mutfak aletleri, laptop. bilgisayar parçaları çok satılmaz.
    tam da kasa ihtiyacım vardı, günün ilerleyen vakitlerinde alır gelirim. elvankentten yürüyerek 15-20dk hem de spor yapmış olurum

Hocam Elvankent'in neresindesiniz? Ben tam Adliye Sarayı'nın karşısındaki Tuğra Parkı'nın yan sitesindeyim. Yürüyerek gidilmez ya. Yokuş aşağı salarsın da sonrasındaki tepeler nolcak.

Bu arada çok sevindim Vatan'nın gelmesine. Çekemeyenler belli ediyor kendini. Sincan'ı adamdan saymıyorlar. Sanki kendileri neyse bana. Bizde 1 saat yol tepip ya Batıkent'e ya da Söğütözüne gidiyorduk. İyi oldu iyi.

• Bende sincandayım görünce şaka yapıyorsunuz sandım batıkent'e gitmemize gerek kalmıyor
  • ben de sincanda oturuyorum sincan hakkında ne çok ön yargı varmış
    sincandan vatan bilgisayara alışverişe gelen ben dahil biçok arkadaşım var özellikle bilgisayar parçaları almak için geliriz
    sincana mağaza açmaları isabetli olmuş batıkentteki gibi bi yerse iş görür ama söğütözü kadar büyük değildir
    açılışa ben de giderim ucuzluktan yararlanmak lazım
  • Teknosa varken.

the bomb has been planted
  • 20 yıldır oturduğum sincana önce hd iskender daha sonra burger king daha sonrada dominos pizza açılınca nedense hiç şaşırmadım vatan bilgisayarın açılmasına
  • Sincanı sevmiyorum gerçekten apaçi kaynıyo ama vatan bilgisayarı açmaları iyi olmuş insanların işine yarar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

quote:

satılacak ürünler bellidir bu taraflarda. televizyon, beyaz eşya, küçük mutfak aletleri, laptop. bilgisayar parçaları çok satılmaz.

Hocam Elvankent'in neresindesiniz? Ben tam Adliye Sarayı'nın karşısındaki Tuğra Parkı'nın yan sitesindeyim. Yürüyerek gidilmez ya. Yokuş aşağı salarsın da sonrasındaki tepeler nolcak.

Bu arada çok sevindim Vatan'nın gelmesine. Çekemeyenler belli ediyor kendini. Sincan'ı adamdan saymıyorlar. Sanki kendileri neyse bana. Bizde 1 saat yol tepip ya Batıkent'e ya da Söğütözüne gidiyorduk. İyi oldu iyi.

otobüs durağının aşağısında. sarı-mavi-kırmızı boyalı site. sincana yürümek 20dk sürüyor. burası daha kolay

• Hangi ürünlerde ne indirim olacak söyleseler bari
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

quote:

otobüs durağının aşağısında. sarı-mavi-kırmızı boyalı site. sincana yürümek 20dk sürüyor. burası daha kolay

Önceden evimiz Alnıaçıklar'ın hemen oradaydı. 5 dk'lık yol. Neyse tek gelsin de gideriz bir şekilde. Hatta bir gidip; hiç çıkmayız.

• Süper haber ya. Bizim eve çok yakın. Sincan gelişiyor...
  • sabah magazanın önünde pusuya yatcam şaka şaka o kadarda aç değiliz =)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.