Bildirim
Ankara Sahte Para Kaynıyor(DİKKAT)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
En çok taksiciler sahte para veriyormuş para üstü olarak. Sanırım şu 30000-40000 kişilik mafyanın kara parası. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit
En çok taksiciler sahte para veriyormuş para üstü olarak. Sanırım şu 30000-40000 kişilik mafyanın kara parası.
bu kadar rahat sahte para piyasaya yayılabılıyorsa, zengınler 20 tlye surşyelı kole çalıştırabılıyorsa olay taksı mafya vs değil devletin parmagı var bu işte. Yeni bir paralel yapı. Ulke muz cumhuriyetıne dondu -
5-10-20 banknotlardan bol miktarda sahte bulunmakta zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=
5-10-20 banknotlardan bol miktarda sahte bulunmakta zaten.
100 lukte bol merak etme -
Banka kartıyla alışveriş yapmak gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: shifisitert
quote:
Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=
5-10-20 banknotlardan bol miktarda sahte bulunmakta zaten.
100 lukte bol merak etme
onlar çok belli oluyor. ama 20 ve altına sahtemi diye bakmıyolar bile -
Zaten değersizdi tl iyice bitik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ßenle100les
Zaten değersizdi tl iyice bitik
muzla ticaret yapacaz artık -
Parada sahtecilik
MADDE 197. - (1) Memlekette veya yabancı ülkelerde kanunen tedavülde bulunan parayı, sahte olarak üreten, ülkeye sokan, nakleden, muhafaza eden veya tedavüle koyan kişi, iki yıldan oniki yıla kadar hapis ve onbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.
(2) Sahte parayı bilerek kabul eden kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis ve adlî para cezası ile cezalandırılır.
(3) Sahteliğini bilmeden kabul ettiği parayı bu niteliğini bilerek tedavüle koyan kişi, üç aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetmeteışıkara
Parada sahtecilik
MADDE 197. - (1) Memlekette veya yabancı ülkelerde kanunen tedavülde bulunan parayı, sahte olarak üreten, ülkeye sokan, nakleden, muhafaza eden veya tedavüle koyan kişi, iki yıldan oniki yıla kadar hapis ve onbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.
(2) Sahte parayı bilerek kabul eden kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis ve adlî para cezası ile cezalandırılır.
(3) Sahteliğini bilmeden kabul ettiği parayı bu niteliğini bilerek tedavüle koyan kişi, üç aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
sonuc olarak sahte para bu kadar ortada kaynıyorsa yakalananlar sucsuz kişiler. Asıl parayı basanlar bmw mercedesle gezmeye devam edıyor sokkata -
soğuk savaştamıyız bu nedir ya -
bu sahte para olayı yüzünden ki bankamatiklerden bile çıkıyor ve bankaya ispat edemiyorsunuz bu durumu, uzun zamandır 5-10 TL'lik alışverişleri bile kredi kartıyla yapıyorum. Nakit lazım olur diye para çekeceğim zaman da bir kaç defa 80 TL çekiyorum, genelde bankamatikler hepsini 20'lik veriyor böylece. Hem sahte çıkma ihtimali çok düşük hem çıksa bile olan 20 TL'ye olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 16 Ocak 2017; 21:6:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: vozer
bu sahte para olayı yüzünden ki bankamatiklerden bile çıkıyor ve bankaya ispat edemiyorsunuz bu durumu, uzun zamandır 5-10 TL'lik alışverişleri bile kredi kartıyla yapıyorum. Nakit lazım olur diye para çekeceğim zaman da bir kaç defa 80 TL çekiyorum, genelde bankamatikler hepsini 20'lik veriyor böylece. Hem sahte çıkma ihtimali çok düşük hem çıksa bile olan 20 TL'ye olur.
artik millette napcani sasirmis 80 -80 crlekip 20 tl ile kurtulalim derdine dusmus durum cok daha vahim goruldugu uzere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nakit neredeyse hiç kullanmıyorum. Her yerde kart geçiyor zaten artık. Sahte mi şöyle mi böyle mi diye düşüneceğime uzatıyorum kartı bitiyor. -
emnıyetten yenı uyarı geldı
http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/emniyetten-vatandasa-sahte-para-uyarisi/127053/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X