Şimdi Ara

Ankara'da lağım faresi evinde uyuyan bir çocuğu ısırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ucanturk45 , gunem82 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da lağım faresi evinde uyuyan bir çocuğu ısırdıdailymotion
    Ankara'da kan donduran olay!: Evde uyuyan çocuğu lağım faresi ısırdı - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x9pgyry

Olay, Sincan'a bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, hafta sonu evinde uyuduğu sırada bir çocuğu lağım faresi ısırdı. Annesinin ısırığı fark etmesiyle hastaneye kaldırılan çocuk, kuduz aşısı yapılarak antibiyotik tedavisine alındı. Ailenin durumu belediye ekiplerine bildirdiği ancak herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi. Farenin, evin banyosuna kaçtıktan sonra kaybolduğu belirtildi.

"ÇOCUĞUM EPİLEPSİ HASTASI"

Lağım faresinin çocuğunda ciddi ısırıklar bıraktığını söyleyen anne Hasret Ermiş, "Pazar günü sabah ezanına 10-15 dakika kala oğlumun ağlama sesiyle uyandık. Odasına gittiğimiz zaman yüzünden kanlar akıyordu. Durduramadığımız bir kan vardı. Eşim oğlumu sakinleştirmek için yanına gittikten sonra, ben de çarşaflarını değiştirmek için tekrar odaya gittiğimde lağım faresini gördüm. Yatağın altından çıkıp peteğin altına girdi. Benim çığlığımla tekrardan kaçtı. Ben de odaların kapısını kapattım. Çocuğum epilepsi hastası. Herhangi bir ısırık sonucunda bir sıkıntı yaşarsa diye hemen Bilkent Şehir Hastanesi'ne gittik. Giderken de yine kapıları kontrol ettim ki bir odadaysa diğerlerine geçip bir şey yapmasın. Sonrasında banyoda olduğunu gördüm. Banyonun kapısını kapattım. Banyonun gideri açıktı, bir de balkonun gideri açıktı. Biz farenin bu ikisinden geldiğini düşünüyoruz. 3-4 saat sonra eve geldiğimizde banyoda değildi. Kaçmış oradan gitmişti. Çocuğumun yanağını ve göz kapağını, ısırmış, tırmalamış. Hastaneye gittiğimizde yaralar açık olduğu için enfeksiyon kapmasın diye yüzüne özel bir ilaç enjekte ettiler. Kuduz aşısı yapıldı. 4 doz daha kuduz aşısı yapılacak. Yaraları için antibiyotik tedavisi verdiler. Biz de evde kendimizce tekrar geri gelirse diye çocukların da kalbini ferahlatmak için kendimizce önemler aldık" dedi.

"BUGÜN 3'ÜNCÜ GÜNÜMÜZ VE HERHANGİ BİR İLAÇLAMA YAPILMADI"

İlaçlama yapılması için ilgili belediye yetkilileriyle görüştüğünü aktaran Ermiş, "Pazar günü hastaneden geldikten sonra belediye ekiplerini aradım. Bana talebinizi oluşturuyorum dediler, mesaj geldi talebiniz oluşturulmuştur diye. Ama bugün 3'üncü gün ve herhangi bir ilaçlama yapılmadı. Bunu biz çocuğumuzla yaşadık, başka insanlarda bunu yaşamasın istiyoruz. Çünkü hastalık taşıyan, pislik ortamda yaşayan bir hayvan bunlar. Bunun için gerekli ilaçlaması neyse ya da tedbirlerin nasıl alınması gerekiyorsa onların yapılmasını istiyoruz" diye konuştu.

İHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 26 Ağustos 2025; 22:48:6 >

• altta koyduğun tabloda chp bastırarak geliyor lağım farelerinin sonu yakındır izmirin mis kokusuna bereketine hijyenine az kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ağustos 2025; 23:11:13 >
  • artık sincanın da bir karar vermesi gerek 20 yıldır akp belediyesi...insanlar kokudan sincandan geçemiyoruz diyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 26 Ağustos 2025; 23:5:47 >
  • Senin evindeki fareye Belediye napsın, girdiği yeri kapatıp hayata devam, Dünyada Fare ve Hamamböceğinin olmadığı yer yok, ,

Ha olur da evde yakalayamadınız, tarım ilaçları satan yerden zehirli buğday alın, evin belli yerlerine dökün, onu yiyince sersemliyor ortaya çıkıyor, kuyruğundan tutun, dışarı komşunun bahçesine atın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sincanın üstü terhane altı lağım faresi. malum dini parti ile yönetilen şeriat sever halkımıza mansur başkanın destek çıkması lazım yoksa hepsini fare ısıracak.

sincanı fare basmış ammaanınn ammaanın

• selamivural kullanıcısına yanıt

özellikle paris farelerin başkentidir tabi kendi pisliklerinin etkiside var.

https://onedio.com/haber/fransa-nin-baskenti-paris-te-neden-bu-kadar-cok-fare-var-1269821

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ağustos 2025; 23:13:39 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

bangkok thailand daki rat denen fareler kedi büyüklüğünde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer bi yerde sokakta kedi yoksa hem fare, hem yılan olur, demek Sican da yeterli sokak kedisi yok! Daha İstanbul da çocuğumu fare yedi diye hiç duymadım, neden? Çünkü İstanbul da her sokakta en az 10 tane avcı kedi bakılıyor.

Osmanlı''da kedilere yemek dağıtan maaşlı görevliler vardı, yoksa sokaklar fareden geçilmezdi.

• Belediyesine baktim da hangi parti diye, nedense sasirmadim. Umarim cocuga birsey olmaz.

• Hindistan'a giderseniz dikkat edin. İnek büyüklüğünde fareler var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sokaktaki kedileri köpekleri öldürün diyenler bunu görmezler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.