Akıllı otoyol olarak nitelendirilen Ankara-Niğde Otoyolu'nun 1. ve 3. kesimlerinin açılışı dün yapıldı. Peki otoyolu kullanacaklar ne kadar geçiş ücreti ödeyecek? İşte merak edilen ücret tarifesi... Ankara-Niğde Otoyolu'nın 1. ve 3. kesimlerinin açılışının gerçekleştirilmesi sonrasında otoyolun geçiş ücretleri de belli oldu. Toplam uzunluğu 330 kilometre olan yolun 1. kesimini kullanan bir binek araç Ankara Haymana Alın Gişesi’nden girerek Ankara ŞerefliKoçhisar Acıkuyu Gişesinden çıktığında 48 TL ödeyecek. Otoyolun 3. kesimi kullanıldığında ise Aksaray Alayhan gişesinden giren bir binek araç Niğde Alın gişesinden çıkacak ve ödeyeceği rakam 25,50 TL olacak. Otoyolun 2. kesimi ise henüz açılmadı. Eğer onaylanırsa Ankara Alın gişesi giriş Niğde Alın gişesi cıkış yapan 1. sınıf binek araç için 115 ,50 TL ödenecek. TÜRKİYE'NİN EN AKILLI OTOYOLU Ankara-Niğde Otoyolu, Türkiye’nin en akıllı yolu olma özelliğini taşıyor. Yerli ve milli imkanlarla üretilen Olay Algılama Sistemi’nin otoyol üzerinde bulunan kameralara entegre edilmesiyle, otoyolda oluşan tehlikeli kaza, ve trafik gibi durumlara göre gerek operatörler gerek sürücülere uyarılar yapılacak. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara-Niğde akıllı otoyolun ücret tarifesi belli oldu

-
-
Bende bedava sanmıştım. Millet yakıtı düşünüyor artık bir de yola para verecekler.
-
115 tl sudan ucuz resmen akkefenliler ayasofyada bi namaz kilsa ibana ilahi gucler 1000 tl yolluyor zaten
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
gerçekten fiyatlar çok uygun.
susmaz ve inmez ile
-
Bizim gibi bu iktidarı tepesinden atamayan aptalları daha çok tokatlarlar bu akıllılar
-
Asıl önemli soru garanti geçis ücreti ne kadar? Normal geçiş ücreti bile euro üzerinden hesaplanmış, 13,15 € .
Geçmeyen garanti araç ücreti muamma.
Osmangazi Köprüsü garanti geçiş ücreti 35 $ + KDV idi. Normal geçisin(114 TL) 2 katından fazla ücret ödüyordu devlet.
-
Özalın yaptığı Çeşme otobanı 5 tl
-
Ben hep 50 liralık geçiyorum
-
Geçenlerde internette haberine denk geldim. Belki yılda bir yolumuz düşmese bile yinede arada ankaraya gidersek iyi olur diye sevindim. Sonra biraz araştırdım. Yol güzel, türkiyede de iyi şeyler oluyor diye sevindim. Birde fiyatına bakayım dedim. Yolu yerli ve milli teknoloji ile akıllı yapan yerli ve milli firma yol ücretini km 0,05€ geçireceği yazıyor. Yap_ işlet-soy yöntemi ile yapılmış yol. 275 km yoll yaklaşık 115 lira. Bu soygun, bu vatana ihanettir. Çokdaha Fazla km Otoyola 14 lira verdim geçen hafta. Gerçekten gücüm olsa bu yap-işlet-soy modeli ile işyapan firmalar ile buna onay veren devlet yetkilileri hakkında vatana ihanetten yargılatırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ECBE05343 -- 5 Eylül 2020; 22:55:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün bu yollar bir yerlerine girsin balikesirden İstanbul'a gidip gelmek 500tl köprü geçiş ücreti 226 TL gidiş geliş zaten.agiz dolusu kufredecegimde bu devir bitsin bu yolları monteleyecekler yaptırana yapana
Edirneden Adanaya otoyol kopru ne kadar 1000 tl tutar ustune yakit, ekle bir de donus var. ucakla yari fiyatina gelir 5-6 kisi gidilmiyorsa
Geçiş garantisi neymiş her sene ne kadar ödeyecez gecmeden onu bi deyiverin hele
Hey gidi hey, eskiden ülkemiz bu kadar vergi almayıp üstüne kendi otoyollarını köprülerini yapardı, ucuza kullanırdık ki hala da kullanıyoruz. Şimdi çoğunu hem kendi yapmıyor hem de fahiş geçiş ücreti ödemek zorunda bırakılarak 30 yıl da garanti ücreti ödüyoruz. NEREDEN NEREYEEEEEEEEEEEEEEE
-
Aksaray, niğde, koçhisarın adamı kullanmaz bu paralara.
Ankaradan gidenler kalabalık olduğu zamanlarda belki kullanır.
İlerde istanbul antep falan açılınca biraz kullanılır ama garanti parasını yine 25 sene cepten öderiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem yola para veriyoruz hem de geçtiğimizde para veriyoruz. Geçsen de geçmesen de geçiriyorlar. Chp zamanı yol yogdu yeğenim diyen boomer’lar gelmeden...
Artık otoban yapmaya gerek mi var. Vergilerden dolayı mahkum olunan 1600cc 1400cc araçlarla şehirler arası yolculuk yapmak için otobana gerek yok ki. Belli bir hızdan sonra gereksiz fazla yakmaya başlıyor. E 120 ye sabitleyip gidiceksem niye otobandayım.
Edit: Bilen bilir 2.0, 3.0 motor araçlarla dümdüz yolda 160-200 kmh hızla gitmek 1.6 araçla bu süratlerle gitmekten çok daha ekonomik ve konforludur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andorid -- 6 Eylül 2020; 3:23:40 > -
Adamlar nasıl hesapladıysa tam yakıt parası. Devlet yakıtan alamadığı vergi varda birde bir yakıt parası kadar para verelim. Bana mantıklı gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 6 Eylül 2020; 10:23:53 >
Hamdolsun para harcayarak bir yer daha bulduk.
Ankara'dan Erzurum üzeri yapsam daha karlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bende bedava sanmıştım. Millet yakıtı düşünüyor artık bir de yola para verecekler. |
Bizim gibi bu iktidarı tepesinden atamayan aptalları daha çok tokatlarlar bu akıllılar |
Özalın yaptığı Çeşme otobanı 5 tl |
115 tl sudan ucuz resmen akkefenliler ayasofyada bi namaz kilsa ibana ilahi gucler 1000 tl yolluyor zaten
|
Geçenlerde internette haberine denk geldim. Belki yılda bir yolumuz düşmese bile yinede arada ankaraya gidersek iyi olur diye sevindim. Sonra biraz araştırdım. Yol güzel, türkiyede de iyi şeyler oluyor diye sevindim. Birde fiyatına bakayım dedim. Yolu yerli ve milli teknoloji ile akıllı yapan yerli ve milli firma yol ücretini km 0,05€ geçireceği yazıyor. Yap_ işlet-soy yöntemi ile yapılmış yol. 275 km yoll yaklaşık 115 lira. Bu soygun, bu vatana ihanettir. Çokdaha Fazla km Otoyola 14 lira verdim geçen hafta. Gerçekten gücüm olsa bu yap-işlet-soy modeli ile işyapan firmalar ile buna onay veren devlet yetkilileri hakkında vatana ihanetten yargılatırım.
|
Ben hep 50 liralık geçiyorum |
Hey gidi hey, eskiden ülkemiz bu kadar vergi almayıp üstüne kendi otoyollarını köprülerini yapardı, ucuza kullanırdık ki hala da kullanıyoruz. Şimdi çoğunu hem kendi yapmıyor hem de fahiş geçiş ücreti ödemek zorunda bırakılarak 30 yıl da garanti ücreti ödüyoruz. NEREDEN NEREYEEEEEEEEEEEEEEE |
artik nasil soymuslarsa digerlerinin 3 kurusa yaptigini 10 liraya yapabilir olmuslar. bir de utanmadan somurge gibi dolar uzerinden garanti verim, londra mahkemelerini hakim ilan ediyorlar. ee ihanet boyle olur. |
Benzer içerikler
- emre ayan
- dost koleji hangi cemaat"in
- almanlar türkleri seviyor mu
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- 25 yaşında hakim olunur mu
- ioniq 5 n
- türksat 6a ne zaman hizmete girecek
- taklamakan çölü
- google yorumlar
- 2025 elektrikli araç satış rakamları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X