Şimdi Ara

ANKARA KELEBEK BIÇAĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara içi kızılay tarafı eğitim kelebek bıçağı almak istiyorum internettekilere güvenmiyorum. Aliexpresste de gümrük falan o işlere girmek istemiyorum. Önerdiğiniz veya bildiğiniz bir yer varsa paylaşırsanız müteşekkir olurum.

ANKARA KELEBEK BIÇAĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheObey -- 29 Ekim 2020; 20:32:25 >

• Manyak mısın kardeşim sen ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grastice G kullanıcısına yanıt
    Ne bilem kelebek diyince aklima geldi yazdim angara bebesi bu bilir öyle olaylari

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok yapmayın öyle şeyler kimseyi bıçaklamayın yani.Benim de evde 2 tane kelebek bıçağım var evden dışarı çıkartmıyorum bazen oynuyorum güzel yani.Alacak arkadaş ta hareket öğrenmek için alıyor sanırım.Verdiğiniz tavsiye çok vahşi geldi yani o yüzden söyledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyor
    Kelebek Eğitmen Tarak (Siyah) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/kelebek-egitmen-tarak-siyah_pdp_616570841

Kral haklisin birşey demiyorum ama ankarada yasiyan biri olarak söylüyorum her gün olan seyler dikkatli olsun elinde gezdirir falan alirlar takarlar

• Asıl angaralilar paltosunun arkasina pompalı bağlayıp geziyorlar ve senin bundan haberin yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Tabiki sadece hareket öğrenicem zaten amacım farklı olsa internette trainerdan çok normali satılıyor (ucu açık olanlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: KılarkGeybıl

Kral haklisin birşey demiyorum ama ankarada yasiyan biri olarak söylüyorum her gün olan seyler dikkatli olsun elinde gezdirir falan alirlar takarlar

Olmayacak şey değil sağı solu belli olmuyor buranın.ANKARA KELEBEK BIÇAĞI 

• sana şöyle bişey lazım napacaksın bıçağı falan

ANKARA KELEBEK BIÇAĞI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.