Şimdi Ara

Ankara Gar'dan-- Ankamall'a Nasıl Gidicem??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Otobus,minbüs,taksi hangi vesaitler geçiyor?? Yada nasıl giderim yardım dostlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 7 Mayıs 2011; 9:52:37 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snsnc -- 7 Mayıs 2011; 9:55:29 >

Hocam arası çok kısa bir mesafe bin taksiye 3-4 tl ye gidersin.

Gardan çık yolun karşısına geç(KArşı tarafta Ankara arena var) taksi çevir(veya garın önünden bin).

Taksi bir üst geçitten geçecek(köprü)Daha sonra bir kavşak gelecek önüne oradan sağa dönecek ve 250-300mt sonra sağda ineceksin.Yolun karşı tarafı Ankamall.
  • gardan çıkacaksın karşında yeni yapılan spor salonu var yüzünü ona çevir sol tarafa yürümeye başla hipodrum caddesinden sağ tarafdaki kültür merkezinin bitişine kadar yürü anayol var konya yolu diyede geçer mevlana bulvarıda denir ordan sağ tarafa emniyete doğru yürü tam karşında göreceksin avm'yi

bildiğim kadarıyla sıhhıye dolmuşları geçiyo garın önünden ama avm'ye tek şansın yürümek veya taksi ile 2 dk'da avm'ye gitmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 7 Mayıs 2011; 10:02:29 >
  • haaa sen tren garından bahsediyorsun aşti otobüs terminali ben yanlış anladım. tren garının orada mutlaka bi metro vardır ama hangi garda ineceğini bilmiyorum tam olarak trenle 1 kere gidip geldim. ulustaki tren garında inersin büyük ihtimalle, ulus akköprü arası 1 durak var metroda. yürümem dersen, ulustan bin metroya, akköprüde in 2 dk lık yol. yürüsen daha hızlı gidersin.

edit: ben ararştırırken uzmanları tarif etmiş bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDRuLe -- 7 Mayıs 2011; 10:07:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arenanın yanındaki yoldan 300 mt ilerde ulus metrosuna binince 2 durak sonrası
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.