Şimdi Ara

Ankara EDS leri kapattılar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Ankara Samsun yolundan Ankara'ya giriş yaptım. Kayaş - Mamak - Siteler diye devam ettim. Normalde o yolda 70 km tepe radar EDS leri oluyordu. Şimdi gene var ama ışıkları yanmıyordu. Yani orada kocaman kırmızı ile 70 km yazmıyordu. Bazısı hızını düşürdü bazısı ile bastı gitti, ben de tereddütte kaldım.

Bu EDSlerde son durum nedir? Çalışıyor mu hala?

• yaklaşık 1 yıldan fazladır çalışmıyor. zaten çoğu kırık dökük durumda. şaşmazı geçince istanbul yönündeki radar kameraları bile sökük ama hala millet oraya gelince yavaşlıyor :D :D

ama eskiden mobil radar olmayan yerlere radar koymaya başladılar. nereler mi: sitelerden ankamall yönüne giderken arslanlar mercedes plazanın hemen önü, konya yolunda taurus avm'ye gelmeden 400-500 m geriye, kazım karabekir kören yönüne doğru askinin biraz ilerisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 17 Eylül 2020; 18:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

yaklaşık 1 yıldan fazladır çalışmıyor. zaten çoğu kırık dökük durumda. şaşmazı geçince istanbul yönündeki radar kameraları bile sökük ama hala millet oraya gelince yavaşlıyor :D :D

ama eskiden mobil radar olmayan yerlere radar koymaya başladılar. nereler mi: sitelerden ankamall yönüne giderken arslanlar mercedes plazanın hemen önü, konya yolunda taurus avm'ye gelmeden 400-500 m geriye, kazım karabekir kören yönüne doğru askinin biraz ilerisine.
    Ben de tereddütte kaldım. Hatta yavaşladım, itolitin biri kornaya abandı arkamdan, geri bastım ama içimden de yutkundum, ceza gelecek diye
  • Eds ne durumda bilmiyorum da Ankarada her gün araç kullananın bile dikkat etmesi gerekiyor, radar araçları çok sık yer değişiyor, beklemediğiniz yerde karşınıza çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çiflik kavşağından ulus istikametine giderken gördüğümüz Eds aktif durumda. Tecrübeyle sabit (1228 tl)

• quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

Çiflik kavşağından ulus istikametine giderken gördüğümüz Eds aktif durumda. Tecrübeyle sabit (1228 tl)
    hangisi? ben hiç birinden ceza yemedim. hepsinde de 90 üstü geçtim.
  • Ankaradaki edsler aktif, yukardaki emmiye yakinda duser cezalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabah işe gidiş ve işten çıkış saatlerinde aktif olmadığını düşünüyorum, %70 kadar memur kesim doktoru savcısı çıkıyor o saatte devlet kendi adamına ceza kesse memur maaş alamaz borçlu çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Ankaradaki edsler aktif, yukardaki emmiye yakinda duser cezalar
    ne aktifi kardeşim? 1 yıldır düşmeyen ceza şimdi mi düşecek? çoğu kırık dökük lambası yanmıyor. Radyo Trafik ankara'yı dinleyenler Elvan Hanımı bilir. Elvan Hanım bizzat kendisi emniyet müdürüne bunu sordu, eğer lambası yanmıyorsa çalışmıyor demişti. Sizin yediğiniz o cezalar mobil radardır. Ceza fotosunu çekip buraya koyun ikna olayım.
  • kayaştan mamaka doğru samsun yolunda giderken, boğaziçi 82 radarı öncesi mobil radar var. Çoğu kişi onu bilmediği için cezayı mobil radardan yiyor, sonra 82 radarı yazdı zannediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 17 Eylül 2020; 19:2:7 >
  • eskişehir yolu ümitköy köprüsü yakınlarında, gordion avm karşısındaki opetin önünde ve ilerisinde bilfen kolejin karşında hacı baba kuruyemişçisinin önünde mobil radar aracı var beyaz toyota bu iki yerde köprülü kavşak olduğundan yokuş aşağı millet kaptırıp geliyor bu arkadaş da madeni bulmuş gibi para basıyor haberiniz olsun. çoğu kişi farkında değil opetin yada hacı babanın önünden geçerken.
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Eskiden üzerinde 82 yazan ama şu an ışıkları sönük olan yerler yazmıyor mu yani? Kesin bilgiyse uçarak geçerim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Eskiden üzerinde 82 yazan ama şu an ışıkları sönük olan yerler yazmıyor mu yani? Kesin bilgiyse uçarak geçerim...
    yazmıyor kardeşim. uçarak geçerim diyerek abartma istersen. 100 le git yeter.
    90 ile gider riske atmam o zaman

• 127 ile ceza yedim Ankarada Hatay'dan stanbula dönerken. Bence dikkat edin...

• quote:

Orijinalden alıntı: baykus_reyis

127 ile ceza yedim Ankarada Hatay'dan stanbula dönerken. Bence dikkat edin...
    kardeşim yine yazayım sen o cezayı mobil radardan yemişsindir. o 82 sabit kameradan ceza yedim diyen cezanın fotoğrafını çeksin buraya koysun. sabit radarlar ankarada çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 18 Eylül 2020; 10:1:18 >
  • şöyle bir fotoğraf koyun 2020 tarihli inanayım..

Ankara EDS leri kapattılar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

kayaştan mamaka doğru samsun yolunda giderken, boğaziçi 82 radarı öncesi mobil radar var. Çoğu kişi onu bilmediği için cezayı mobil radardan yiyor, sonra 82 radarı yazdı zannediyor.
    geçen ay samsun yolunda mamaktan kayaş istikametine gece 11:30 da kardeşim radar cezası yedi. 112km hız ile..
    11:30 da mobil araç olur mu? yoksa 82 radarı mı yazdı anlamadık.

dediğiniz mobil aracı gündüzleri görüyorum. nata vegaya gitmek için köprünün altına girmeden hemen önce koyuyorlar. o yolun karşı şeridinede ankaranın giriş kapının altına atıyorlar.

ama kardeşim gece 11:30 da hangisinden yedi bilemedim ben 82 den şüphelendim şahsen. sabit radarların ara ara çalıştığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 18 Eylül 2020; 11:22:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

geçen ay samsun yolunda mamaktan kayaş istikametine gece 11:30 da kardeşim radar cezası yedi. 112km hız ile..
    11:30 da mobil araç olur mu? yoksa 82 radarı mı yazdı anlamadık.

dediğiniz mobil aracı gündüzleri görüyorum. nata vegaya gitmek için köprünün altına girmeden hemen önce koyuyorlar. o yolun karşı şeridinede ankaranın giriş kapının altına atıyorlar.

ama kardeşim gece 11:30 da hangisinden yedi bilemedim ben 82 den şüphelendim şahsen. sabit radarların ara ara çalıştığını düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    ceza tutanağında ne yazıyor? fotoğraf var mı? ben aylardır gece gündüz alayından 90 üstü geçiyorum, bir tane bile ceza gelmedi. sabancı yolunda, konya yolunda, istanbul yolu, siteler, eskişehir yolu hepsinden 90 üzeri hızlarla geçtim. ben çok şanslıyım o zaman.

bi kanun maddesi yazıyor onun haricinde fotoğraf yok.
    82 olsa fotoğraf olurmuydu acaba?

gece 11:30 da cezayı nasıl yediğimizi çok merak ediyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.