Bildirim
Ankara'dan Konya'ya nasıl giderim...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
3saat 15 dk ile 45 dk arası malesef hala otobüsle.
Kontur özkaymak metro kamil koç firmalar_____________________________ -
metro ile kontur iyi geldi bana. _____________________________ 
Aviation Management -
eğer işin acil değilse hızlı tren seferleri başlayacaktı galiba yanlış hatırlamıyorsam hem ilk biletler ucuz olur atlar gidersin vınn hızlı ucuz güzel yolculuk çok şükür hızlı tren yayılıyor yavaş yavaş çok şükür ne güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Na-bi -- 18 Ağustos 2011; 8:34:07 >_____________________________ -
Bu saatten sonra yazılacak mesaj hızlı tren olur.
_____________________________ Arabam yok ama 1.5 DCI Dacia Logan'ım var. Arabadan daha üstün. -
hızlı tren var _____________________________ -

_____________________________ -
kamilkoç seferleri kaldırıyor mu acaba martta.
2 marta sefer görünmüyor konyaya_____________________________ -
evet özkaymak ile tcdd birbiri ardına indirim yapıyor ankara konya _____________________________ -
dostum uçaga binme çok zaman alır havaalanına uzak bekle bekle checkin yap bekle uçaga bin rötar yaparsa ben karışamam en iyisini trende git ucaga nefret ederım para için soru değil zaman alıyor uçaklar için _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler