Bildirim
Ankara'dan Antalya'ya Şahsi Arabası İle Gidecek Olan Var Mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gelme kardeşim yollar koronalı kapattık kapıları _____________________________ -
Konu önemli yoksa gelmezdim, şansımı deniyorum hocam...quote:
Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei
Gelme kardeşim yollar koronalı kapattık kapıları_____________________________ Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Fenerbahçe - Sivasspor -
Eskişehir den geçerken beni de alın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bol şansquote:
Orijinalden alıntı: Karayell
Konu önemli yoksa gelmezdim, şansımı deniyorum hocam...
Alıntıları Göster
_____________________________ -
Antalyada ikametgâhın veya valilik ten seyahat iznin yoksa bol şans diliyorum
Her yeri kapadılar Antalya'da. Tüm girişlerde polisler 1000KM yol gelsende geri döndürüyor. Kaldı ki yol üzerinde geleceğin Afyon-Burdur veya Isparta da kapalı. Oralardan da geçemiyorsun. Yani gelemezsin hocam. _____________________________ -
Merhaba,
Pek şansım yok o zaman desenize..._____________________________ Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Fenerbahçe - Sivasspor -
Hocam büyük şehirlerin kapılarını kapattılar diye biliyorum artık. Yapacak bir şey olduğunu düşünmüyorum bende _____________________________ -
Seyehat izin belgesi alman lazım valilikten yoksa hiçbir şansın yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Büyükşehirlere giriş çıkış yasak.
Ankaradan nasıl çıkacak o arkadaş
Konyadan da geçmesi lazım
_____________________________ Dell G15 5511, i7 111800, RTX 3050 Ti, 1 TB + 512 GB SSD. -
15 gün boyunca (10 gün kaldı) büyükşehirlere giriş çıkış yasak. süre uzatılabilir belki de. _____________________________ Labor omnia vincit. Çalışınca her şey olur... -
Hocam Merhaba,
"izin belgesi alman lazım valilikten" nasıl bir belge ? benim bir bahanem yok._____________________________ Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Fenerbahçe - Sivasspor -
Bahanen yoksa izin de yok uğraşma boşuna
Ankarada konya yolunda tam neresi kapalı acaba bilgisi olan varmı bu konuda yolu nerede kesiyorla? _____________________________ -
Arkadaş oturun oturduğunuz yerde şu illet gitsin başımızdan. _____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
Gerekli durumları için seyehat belgesi tarzında bir şey alınıyor resmî adını hatırlayamadım. Ticari ya da ölüm kalım muhtaçlık durumu yoksa izin alamazsın kolay kolay hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
Hocam Merhaba,
"izin belgesi alman lazım valilikten" nasıl bir belge ? benim bir bahanem yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Her yeri kapadılar Antalya'da. Tüm girişlerde polisler 1000KM yol gelsende geri döndürüyor. Kaldı ki yol üzerinde geleceğin Afyon-Burdur veya Isparta da kapalı. Oralardan da geçemiyorsun. Yani gelemezsin hocam.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı