Şimdi Ara

Ankara'da ucuz çıktı alınacak yer???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
19.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 150-200 sayfalık çıktı almam gerekiyor...Ankarada güzel ve ucuza kızılay ve civarında bildiğiniz yer varmı? önerilerinizi bekliyorum ve fiyatta yazarsanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Ucuz Çıktı Alabileceğiniz Yerler

Ankara'da ucuz çıktı almak mı istiyorsunuz? İşte bütçenizi aşmadan baskı ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bazı yerler:

• Alfa Fotokopi: Ankara'nın merkezi noktalarında bulunan Alfa Fotokopi, uygun fiyatlı çıktı hizmetleri sunmaktadır. Siyah beyaz ve renkli çıktıların yanı sıra fotokopi ve tarama hizmetleri de mevcuttur.
    • Beta Baskı Merkezi: Kızılay'da yer alan Beta Baskı Merkezi, üniversite öğrencileri ve küçük işletmeler için ideal bir seçenektir. Kitlesel baskı işleri için indirimli fiyatlar sunmaktadırlar.
    • Gamma Matbaa: Çankaya'da hizmet veren Gamma Matbaa, yüksek kaliteli çıktıları uygun fiyatlara sunmaktadır. Renkli ve siyah beyaz çıktıların yanı sıra afiş ve broşür baskısı da yapmaktadırlar.
    • Delta Yazıcı: Sıhhiye bölgesinde yer alan Delta Yazıcı, son teknoloji ekipmanlarla donatılmıştır ve hızlı ve verimli baskı hizmetleri sunmaktadır. Siyah beyaz ve renkli çıktılara ek olarak, laminasyon ve ciltleme hizmetleri de sağlamaktadırlar.

Ankara Ucuz Fotokopi

Ankara'daki ucuz fotokopi hizmetleri için Alfa Fotokopi ve Gamma Matbaa iyi seçeneklerdir. Her iki işletme de uygun fiyatlı siyah beyaz ve renkli fotokopi hizmetleri sunmaktadır.

Siz de çıktı ihtiyaçlarınızı karşılamak ve bütçenizi yormamak için Ankara'daki bu ucuz çıktı alma yerlerini değerlendirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Al bir lazer yazıcı 1000 sayfa rahat çıktı alırsın.Matbaada kırtasiyede çalıyorumda öyle işler fotokopi makinesini baya bekletiyor.Yoksa gel çıkartayım derdim.
  • fotokopi ile değil pds ve word belgeleri var direk tıkır tıkır çıktı almak için..uzun sürmeyecek bir olay..aslında yazıcı alma fikri fena fikir değil ;)
  • Ankaralılar sese gelll :) üniversite öğrencileri neredesiniz yaa sizden iyi kim bilir ankarada ucuz çıktı alınacak yerleri??? hadi ama c'mon :)
  • kızılayda 5 kuruşa vardı
  • Meşrutiyet Caddesinde Kök Çarşısı var, fotokopici dolu ucuza da çekiyorlar, bi bak bence
  • lazer yazıcıydı,kartuşuydu toneriydi uğraşmayın fazla çıktı almak için.

iki saat önce 1300 sayfa çıktı aldım.30lira verdim geldim.

30 lira 3top kağıt mı alalım ? kartuşu toneri mi dolduralım ? onun eziyetine mi girişelim,vakit mi kayıp edelim ? 10 dk içinde baskıyıda verdiler.

konur sokakta , ahu baskı kırtasiye merkezi var. lemanın az çarprazı. tek ön yüz 0.3 kuruş , arkalı önlü : 0.25 kuruş. ben tek yüze istedim,pazarlık ettim 0.25 kuruştan bastırdım.

0.2 kuruşada çift taraflı yer bulmuştum fakat kapanmış,fazla araştırmadan burayla anlaştım. varsa 500 üzeri baskı alacak,böyle yerlere gidip pazarlık etsin. fotokopi 1.4 kuruşa buranın az ilerisi,yani konur 2 sokakta yurtları emniyeti geçtikten sonra küçük bi yer.

baskı kaliteside iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |electronics|

Meşrutiyet Caddesinde Kök Çarşısı var, fotokopici dolu ucuza da çekiyorlar, bi bak bence

meşrutiyer köprüsünün ayağındaki girişten gir solda bir kırtasiye var renkli 30 kuruş, renksiz 3 kuruş. Flash bellektende çıktı alabiliyorsun.
  • ilkdostun kullanıcısına yanıt
    tuna caddesinde çanakçı iş hanında 11/1 de 2 krş aynı fiyata fotokopi çektirdik tüm sınıfa zımba içinde + çay ikram ettiler . HK COPY tel: 432 0 303 tavsiye ederim
  • Üniversite civarı kırtasiyelerin hepsinde ucuz olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızılayda tuna caddesinde çanakçı iş hanında 11/1 de 2 krş'a fotokopi çektirdik tüm sınıfa zımba içinde + çay ikram ettiler . HK COPY tel: 432 0 303 tavsiye ederim
  • up
  • Herhangi bir okuldan al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.