Şimdi Ara

Eskişehirde yüklü miktarda çıktı alınacak yer.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi yakınım yaklaşık 350 sayfalık tezinin çıktısını alıcak bu yakınlarda. hepsinden 3 nüsha olacağı düşünülürse yaklaık 1050 sayfalık bi basım söz konusu. Ben ilk önce bilgisayardan birer nüsha çıktısını alıp sonrada fotokopi çektirmeyi düşünüyorum fakat elimde çıktı olmadan direk cd veya flash disk olmadan eskişehirde direk fotokopi çektirebileceğim bi yer var mı?
    Kısacası bu iş için siz nereyi ve hangi yöntemi tavsiye edersiniz fiyat açısından. Yaklaşık kaça malour bu iş?

• Eskişehiri bilmem ama şöyle yapabilirsin.
    Muhakkak büyüt ozalit firmaları vardır. Onlara gidip (fiyattada pazarlık yapmayı deneyerek) bastırabilirsin. Ayrıca onların makinalarıda genelde hızlı olur. Çabucak işi bitirirler.
  • hocam kusura bakma ama bölümüm itibariyle pek fazla işim olmadı çıktı olayıyla o yüzden nedir bu ozalit işi ben pek bilmiyorum farkı nedir?
    Ayrıca eskişehirli arkadaşlar bildiğiniz ozalif firması var mı??
  • hocam nerede oturuyorsun bende eskisehirliyim.. internet kafede cok ucuza basıyorlar büyük bi cafe ye git 1 nusha yazdır ve fotokopi en güzeli..

edit: ozolit olarak gunaydın kırtasiye ve onur kirtasiye war esnaf sarayının o ciwarda taş başının ara sokağında akbank war onun sırarsında onur kirtasiye war oradan çektirebilirsin !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuulman1 -- 6 Haziran 2007; 20:20:27 >
  • sakarya caddesinde hsbc nin biraz ilersinde Sakarya Fotokopi var.. orda sayfa başına 60 kuruşa çekiyolar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 6 Haziran 2007; 20:24:59 >
  • 10 kuruşa fotokopi çektirsen 70 ytl

25 e de çıktı alsan 90 ytl

160 ytl vermen gerek bu fiyatları bile bulabileceğini zannetmiyorum

Onun için bi lazer yazıcı al 1000 sayfa çıktı al. 1000 tanede kağıt al 10 ytl felan

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=351&productid=bd46258

Burada 123 ytl ye lazer printer var .Çok fazla araştırmadım belki daha uygun birşey bulabilirsin
  • sana hp nin yazıcı tarayıcı ve fotokopi makinesi olan cihasını öneririm. 120 ye bi tane alırsın 10 ytly kağıt alırsın.
    20 ytl ye de mürekkepini alır kendin doldurursun.

unutmadan 20 ytl ye aldığın mürekkep 500 ml bir dolduruşta 8 ml dolduruyorsun. ve 250 sayfa yazıyor. yani sayfa başı maliyet yaklaşı 1 kuruş (10 bin lira). 2 senedir kullanıyorum binlerce sayfa yazdırdım hala 400 ml duruyor.

çok hesaplı. tavsiye ederim hem fotokopi makinen yazıcın ve tarayıcın olmuş olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne yaptınız ya adam arabaya binecem diyor siz binme araba al diyorsunuz. kardeş bunun için çoğaltım merkezleri var eskişehirde de kesin vardır. 1000 sayfa ise tanesini 4 kuruşa çıkartma ihtimali muhtemel bilemedin 5 kuruş.
  • beyler bende öğrenciydim geçen seneye kadar az not çektirmedim umut fotokopiden su fotokopiden vs. ama ilk defa duyuyorum sayfa başı 60 kuruş olayını ben daha önce hep 30 ykrş tan çektiriyodum. Askere gittim geldim yaklaşık bi senedir bu işlerden uzağım ama çok tuzlu oldu ya bu 150 ytl civarı başka bi yolunu bulmak lazım biraz daha araştırayım bakalım... sağolun dostlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BarışNet

hocam nerede oturuyorsun bende eskisehirliyim.. internet kafede cok ucuza basıyorlar büyük bi cafe ye git 1 nusha yazdır ve fotokopi en güzeli..

edit: ozolit olarak gunaydın kırtasiye ve onur kirtasiye war esnaf sarayının o ciwarda taş başının ara sokağında akbank war onun sırarsında onur kirtasiye war oradan çektirebilirsin !!!

barış yanlış reklam yapıyorsun
  • saltuğu çağırın
  • acıkcası HP 3940 yazıcım var 3 senedır kullanıyorum, bır kartusum ortalama 650-700 e yakın cıktı cıkarıyor..bende sana benzer bır olay yuzunden bole yaptım, staj defterım ıcın 100 sayfa cıktı almam gerekıyordu herkes fazlafıyat cıkarınca gıttım prınter aldım gayet mutluyum, hem ısımı gordum hemde prınterım oldu. sende oyle yap ;)

renklı kartus dolumu = 6 YTL
    sıyah kartus dolumu = 5 YTL

+
    -----------------------------------

toplam = 11 YTL ye patlıyor , ve 700 e yakın cıktı alabılıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozalyilmaz -- 7 Haziran 2007; 3:10:57 >
  • sakarya caddesindeki HS nin yanında fotokopici var.o toplu çekimlerde baya ucuza çekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

sakarya caddesindeki HS nin yanında fotokopici var.o toplu çekimlerde baya ucuza çekiyor

Benim de bildiğim orası var.
    Küçük bir yer
  • hp 1018 AL 135YTL geçen gün aldım benimde tez var onun için.. ilerde de lazım olabilecekse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Deccal

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

sakarya caddesindeki HS nin yanında fotokopici var.o toplu çekimlerde baya ucuza çekiyor

Benim de bildiğim orası var.
    Küçük bir yer

Valla printer almayı düşünmüyorum açıkçası ama bahsettiğiniz yere bugün bakıcam bi kaç yerden fiyat alalım bakalım sağolun ilginize...
    Zaten bende sakarya caddesinde oturuyorum bi koşu gider bakarım...

• Reşadiyenin karşısındaki kırtasiyede de uygun fiyatlı lazer printerlar vardı.Oraya da bak istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Reşadiyenin karşısındaki kırtasiyede de uygun fiyatlı lazer printerlar vardı.Oraya da bak istersen.

Ya yukarda yanlış anlatmışım sanırım printer almayı düşünmüyorm ama printer fiyatlarına bakayım gibi olmuş. Yani çıktı ve fotokopi için birkaç fiyat alayım demiştim kusura bakmayın...
    Artık neyse uygun olan bi yerde çektircez yok başka çaresi...
  • doktorlarda var Lcw yanında istersen bir uğra 10 kuruşa çekiyorlar. toplu halde olrsa indiri sanırsam
  • esnaf sarayına uğra
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.