Şimdi Ara

Ankara´da Sağlam Bir Club Açmak Kaça Patlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ankara´da Sağlam Bir Club Açmak Kaça Patlar ?

Ankara´da Sağlam Bir Club Açmak Kaça Patlar ?

Arkadaslar belli bir sermayem var ve avrupadaki gibi kaliteli bir disko acmayi planliyorum , tabiki uzmanlara danisacagim ama sizce kaca patlar ortalama bu ?

• Saglam param var derken?

En az 500 milyar olacak.. 500 Milyar ilede pek birşey yapılamaz gibi geliyor. En iyi ses sistemini döşeticem dersen 100 - 150 milyarı gözden çıkaracaksın. Sırf ses sistemi için saglam para lazım.
    Club açmak kolay degildir.

Saglam paran varsa saglam işlere yatır. Ugraşma böyle şeylerle. Küçük bir şehirde olsan aç. Ankara gibi bir yerde her köşede disco-bar olan memlekette club açıp tutunacagını mı sanıyorsun? Yedirmezler Çooook saglam çevren olacak. Arkanda agır abilerin olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 9 Ekim 2008; 3:11:51 >

• işe yabancıysan hiç girme harcanırsın cok samımiyım.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Saglam paran varsa saglam işlere yatır. Ugraşma böyle şeylerle. Küçük bir şehirde olsan aç. Ankara gibi bir yerde her köşede disco-bar olan memlekette club açıp tutunacagını mı sanıyorsun? Yedirmezler Çooook saglam çevren olacak. Arkanda agır abilerin olacak.
  • ben ankaranın cesıtlı mekanlarında calıstım halada calısıyorum sana bı kere sunu soyleyım ankarada actığım mekanda canlı muzık yoksa kesın patlarsın
  • Kaça patlar bilmem ama aidat vermezseniz CANA patlar (Allah korusun).
    Nerede açacağınızı siz söyleyin, ona göre kime ne kadar haraç ödeyeceğinizi söyleyelim. Mesela CLUB'ların bol olduğu KAVAKLIDERE de açacaksanız Erzincanlı TATAR abinin elini öpüp aidat vermek lazım.

ŞAKA bir yana, bu işlere girince az-çok birilerini görmeniz gerektiğini biliyorsunuzdur zaten. Mesela; eğlence merkezlerinin bol olduğu DEDEMAN HOTEL'in etrafındaki mekanlar ya aynı kişinindir, ya da o kişiye aylık "GÜVENLİK AİDATI" verirler. Evveli yıl Ankaranın en merkezi yerlerinden birinde arkadaşlarımla yaşardım. Kavaklıdere-Esat arası bir yer. NTV alt caddemizde, Dedeman Hotel ve gece kulüpleri-gazinolar-CLUB lar önümüzde, Sheraton-Hilton hotelleri arka-ileri mevkimizde filan filan... Verdiğimiz kira ise İstanbulda sahildeki bir evin kirası kadardı.

- Evimizin 200 metre yukarısındaki MAKSİM GAZİNOSU sahibi TATAR amca tarafından ağır bir silahlı çatışmanın sonucunda öldürüldü. Tek suçu TATAR beye rakip olmak ve aidat vermemekti. Meftanın haber linkini de vereyim:
    www.tumgazeteler.com
    tumgazeteler.com
    http://www.tumgazeteler.com/?a=1713214

- 1,5 yıl önce gece 2:30 civarı TV karşısında fıstık-cola muhabbeti yaparken evimizin önünden silah sesleri gelmeye başladı. Siper alarak cama fırladım, hareket halindeki biri BMW diğeri MERCEDES araç birbirlerine kurşun sıkıyorlardı.

- Hemen kaşımızda yer alan apartmandakiler biz gelmeden kısa bir süre önce yavaş yavaş apartmanı boşaltmışlar. Çevredekiler "o apartmadakiler tehdit aldıkları için ev paralarını alıp zoraki çıkarıldılar" dediler. O apartman boşaltıldıktan sonra giriş katı hariç üst katlar yıllarca fuhuş amaçlı kullanılmış. Biz oraya taşındıktan sonra da aynı şeyler devam ederken kocaman apartmanın oturduğu zemin altı bölüm yeniden dekore edilerek UNDERGROUND GECE KULÜBÜ haline getirildi. Neredeyse 3-4 hafta boyunca oranın inşaat-tefrişatını gördük. Adam iyi yatırım yaptı oraya...

TATAR amca o yıllarda o kadar gözaltı ve baskına rağmen bir türlü içeri alınamamıştı. Büyük ihtimalle halâ elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Örnek bir baskın haberi:
    www.tumgazeteler.com
    tumgazeteler.com
    http://www.tumgazeteler.com/?a=2229640

quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

işe yabancıysan hiç girme harcanırsın cok samımiyım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 9 Ekim 2008; 13:58:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.