< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 22 Temmuz 2020; 15:15:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 22 Temmuz 2020; 15:15:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
İstanbul turkiyedeki en iyi ulaşıma sahip. nasıl sirnakla kardilastiyorsun anlamadım. sen öğrenci adamsın araba trafiği seni alakadar etmiyor ki(ÇOĞUNLUKLA). ben itude okuyorum. Kadıköy'de, beyogluna, taksime, Üsküdar'a, Karaköy vesaire giderken trafiğe bulasmiyorum bile. Turkiyedd ulaşım rahatlığı olarak İstanbul'a bırak yaklasani yarısi olan şehir bile yok. cuma cumartesi günleri önemli metro hatları 24 saat. aynı şekilde vapurlar da. metrolar inanılmaz sıklıkla geliyor. otobüsler, metrobüsler de aynı şekilde. 50 TL'ye sınırsız geziyosun.
|
|
Valla şu soruya Ankara diyen gerçekten rakip eliyordur. İstanbul’da gece 3’te at nalı arasan bulursun. Ankara da belki iyidir ama İstanbul’un klasmanı anca Londra falan. Ankara kırsalını Konyayla falan karşılaştırın.
|
|
Eğer Suriyeli insanların nasıl yaşadığını merak ediyorsan ve her gün 2 saatini bir yolda harcamak istiyorsan İstanbul derim.
|
|
Londra’ya hayatımda 3 kere gittim. İngiltere’ye 7.
En uzun kalışıım 11 ay, üniversiteden sonra dilimi daha da geliştirebilmek için. TESOL sertifikam var, eğer 2. Lisansı okumaktan vazgeçersem İngiltere’de yükseğe başlayacağım. Londra, İstanbulla çok benzer problemlere sahip bir şehir. Son yıllarda artan mülteci, evsizler. Merkeze çok yakın bazı bölgelerin ghetto olması, dünyanın en eski metro sistemine sahip olduğu için “rush hour” dediğimiz saatlerde metroların bazılarının kapatılıp vatandaşa alternatif yollar çizilmesi, trafiği vs. Epey benziyor. Sen gitmiş miydin peki daha önce? Ben 3 ay Londra’da yaşadım ve orada yaşayıp pound kazanan birine göre bile pahalı bir şehir. İstanbul gibi :-) Ayrıca boklu nehrini istanbul boğazına asla değişmem. Yaşadığınız toprakların kıymetini bilin. Ezik bir yurtdışı sevdalısı olmayın. Ben capetown hariç dünya’nın tüm büyük, gelişmiş şehirlerini gezdim. İstanbul’u her halükarda dünyanın en iyi şehirlerinde ilk 3’e koyarım. |
|
Ama izmir moruq boyoz kordon çiğdem moruq çeşme moruq laiklik moruq egenin incisi moruq
|
|
sıkıntıdan patlama olayını hiç yaşamadım. istanbul'dan odtü'ye gittim. ne trafik derdim vardı ne de sosyal açıdan geride kaldım. çankaya'da bulabileceğin her türlü şey var sosyal imkan ve aktivite olarak. zaten üniversite öğrencileri genel olarak yoğun bu bölgede. istanbul'da kadıköy, beşiktaş dışında gittiğim yer yok hatta. gitsem bile trafikte ciddi bir zaman harcıyorum. ankara'yı özlediğim çok oluyor.
|
|
İstanbul'dan odtüye gittim pişman oldum bombok bir şehir ankara
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|