Şimdi Ara

Ankara’da Okumak mı İstanbul’da mı¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir başlıkta tıp bazında büyük şehir vs küçük şehir karşılaştırması yapılmış. Hukuk için ne dersiniz¿ Her bölüm için bu başlığı açmayız umarım. Ankara ile İstanbul’da okumak arasında kalsanız hangisini seçersiniz¿ Hukuk için yazarsanız daha çok sevinirim. Kendi açımdan: Ankara’da 2 haftaya yakın kalmışlığım var ama 3.günden sonra sıkıntıdan patlamıştım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 22 Temmuz 2020; 15:15:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul turkiyedeki en iyi ulaşıma sahip. nasıl sirnakla kardilastiyorsun anlamadım. sen öğrenci adamsın araba trafiği seni alakadar etmiyor ki(ÇOĞUNLUKLA). ben itude okuyorum. Kadıköy'de, beyogluna, taksime, Üsküdar'a, Karaköy vesaire giderken trafiğe bulasmiyorum bile. Turkiyedd ulaşım rahatlığı olarak İstanbul'a bırak yaklasani yarısi olan şehir bile yok. cuma cumartesi günleri önemli metro hatları 24 saat. aynı şekilde vapurlar da. metrolar inanılmaz sıklıkla geliyor. otobüsler, metrobüsler de aynı şekilde. 50 TL'ye sınırsız geziyosun.
    Londra’ya hayatımda 3 kere gittim. İngiltere’ye 7.
    En uzun kalışıım 11 ay, üniversiteden sonra dilimi daha da geliştirebilmek için. TESOL sertifikam var, eğer 2. Lisansı okumaktan vazgeçersem İngiltere’de yükseğe başlayacağım. Londra, İstanbulla çok benzer problemlere sahip bir şehir. Son yıllarda artan mülteci, evsizler. Merkeze çok yakın bazı bölgelerin ghetto olması, dünyanın en eski metro sistemine sahip olduğu için “rush hour” dediğimiz saatlerde metroların bazılarının kapatılıp vatandaşa alternatif yollar çizilmesi, trafiği vs. Epey benziyor. Sen gitmiş miydin peki daha önce? Ben 3 ay Londra’da yaşadım ve orada yaşayıp pound kazanan birine göre bile pahalı bir şehir. İstanbul gibi :-)

Ayrıca boklu nehrini istanbul boğazına asla değişmem. Yaşadığınız toprakların kıymetini bilin. Ezik bir yurtdışı sevdalısı olmayın. Ben capetown hariç dünya’nın tüm büyük, gelişmiş şehirlerini gezdim. İstanbul’u her halükarda dünyanın en iyi şehirlerinde ilk 3’e koyarım.
    sıkıntıdan patlama olayını hiç yaşamadım. istanbul'dan odtü'ye gittim. ne trafik derdim vardı ne de sosyal açıdan geride kaldım. çankaya'da bulabileceğin her türlü şey var sosyal imkan ve aktivite olarak. zaten üniversite öğrencileri genel olarak yoğun bu bölgede. istanbul'da kadıköy, beşiktaş dışında gittiğim yer yok hatta. gitsem bile trafikte ciddi bir zaman harcıyorum. ankara'yı özlediğim çok oluyor.
  • sıkıntıdan patlama olayını hiç yaşamadım. istanbul'dan odtü'ye gittim. ne trafik derdim vardı ne de sosyal açıdan geride kaldım. çankaya'da bulabileceğin her türlü şey var sosyal imkan ve aktivite olarak. zaten üniversite öğrencileri genel olarak yoğun bu bölgede. istanbul'da kadıköy, beşiktaş dışında gittiğim yer yok hatta. gitsem bile trafikte ciddi bir zaman harcıyorum. ankara'yı özlediğim çok oluyor.
  • Valla şu soruya Ankara diyen gerçekten rakip eliyordur. İstanbul’da gece 3’te at nalı arasan bulursun. Ankara da belki iyidir ama İstanbul’un klasmanı anca Londra falan. Ankara kırsalını Konyayla falan karşılaştırın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alashas A kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeş seni kızılay avm’ye intihar etmeye davet ediyorum o zaman.

Ankara sadece oradan ibaret değil dostum Ankaralıyım Kızılay'a sadece işim düşerse giderim Kızılay'ı ben de sevmiyorum çoğu Ankaralı da Kızılay'ı sevmez hatta Ankara'yı sadece Çankaya zannediyosunuz

• Alashas A kullanıcısına yanıt
    İstanbul turkiyedeki en iyi ulaşıma sahip. nasıl sirnakla kardilastiyorsun anlamadım. sen öğrenci adamsın araba trafiği seni alakadar etmiyor ki(ÇOĞUNLUKLA). ben itude okuyorum. Kadıköy'de, beyogluna, taksime, Üsküdar'a, Karaköy vesaire giderken trafiğe bulasmiyorum bile. Turkiyedd ulaşım rahatlığı olarak İstanbul'a bırak yaklasani yarısi olan şehir bile yok. cuma cumartesi günleri önemli metro hatları 24 saat. aynı şekilde vapurlar da. metrolar inanılmaz sıklıkla geliyor. otobüsler, metrobüsler de aynı şekilde. 50 TL'ye sınırsız geziyosun.

Ya eğer metroyla gidilebilecekse okey de ben o trafiğe girdim illallah ettim çünkü Ankara'da böyle bir şey yok çoğunlukla bana da gelebilir İstanbul ama pis şehir hocam bence insanı değiştirebilir kötü yola sokabilir vb Ankara böyle değil İstanbul'a kıyasla eğitimine daha çok kafa verebilirsin hem de eğlenebilirsin eğitimi çok fark yok diye duydum iühf aühf arasında

• Jean-Baptiste Fourier kullanıcısına yanıt
    Hangi bölümdesiniz hocam

• elektrik elektronik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bekleriz hocam :) nickten belli zaten.
    https://forum.donanimhaber.com/odtu-elektrik-elektronik-muhendisligi-tanitim--144633190#144664160
    bırakıyım buraya motivasyon olur belki.

• link saglam gozukuyor hocam bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.