Şimdi Ara

Ankara’da Okumak mı İstanbul’da mı¿ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda doğdum 11 yaşına kadar oradaydım.Ankarayı daha çok sevdim ben.İstanbula nazaran daha temiz havası sokakları var.İnsan kalabalığı yok.Mekanlar daha ucuz.Tüm şehirde metro ağı yaygın ve ulaşım burada yazılanlar kadar kötü değil hatta istanbulda ki kalabalığı asla göremezsiniz.Burada kekolara rastlamanız pek olası değil çinçin hariç diğer yerlerde olsa bile az.Tabii ki ben de istanbul ankara ikileminde kalacağım tercih döneminde. Çünkü ailemin yanında okumanın zor olacağını düşünüyorum.İstanbula 2 yılda bir gider yazları gezerim ayrıca gezmek için çok güzel.Eksisi her tarafın turist kaynaması yerliden çok yabancı var.Pahalı bir şehir çayın 5-7 lira olduğu ve kaliteli olmayan mekanlar var.Ben ankara da en fazla 4 liraya içtim mesela ve kalite lokasyon açısından fark atar.Kıstas çay değil diğer şeyler daha fazla artış gösteriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tatbikîde Ankara okumak çünkü İstanbul'da evinin veya yurdunun okula yakın olması gerekiyor yoksa her sabah sana eziyet olacak bir trafik çekmek zorunda kalırsın. Ama Ankara'da İstanbul kadar seni yoracak bir trafik olmaz hele birde vakıf gyo nun Cubes Ankara projesinin içinde bir iş bulur orada çalışmaya başlarsan hayat sana güzel olabilir. çünkü Ankara'nın yeni gözde yeri Çukurambar olacak. bu yüzden Ankara da okumaya ve iş bulmaya bak sen İstanbul'a gezmeye gider gelirsin :D

Böyle gider gelir istanbul’u gezerim diye düşünen ankara’daki arkadaşlar partilere guest yazdırmam için ağlıyorlar her hafta. cumadan telefonu sessize alıyorum vallahi. Huzur kalmadı. İç anadolu’da -15’te ruhunuzu teslim edince anlarsınız ankara mı istanbul mu. Sosyal imkan konusuna hiç girmiyorum kahkaha atmaktan yazamam şayet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.