Şimdi Ara

Ankara'da Kanun Dersi Verebilecek Var Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kanun öğrenmek istiyorum fakat internetten baktığımda birkaç kurs bulabildim Ankara'da. Onların fiyatları da cazip gelmedi. Ankara'dan tarafıma kanun dersi verebilecek ya da uygun fiyatla ders alabileceğim tanıdık bir yer bilen var mıdır?

     Ankara'da Kanun Dersi Verebilecek Var Mı?



  • Merhaba Ben Şükrü KUŞGÖZ kanun hocasıyım Ankara'da ikamet etmekteyim. TRT sanatçısıyım. KUŞGÖZ MÜZİK AKADEMİ'DE kanun dersleri vermekteyim. isterseniz size her türlü yardımcı olabilirim.
    İster hobi isterseniz profosyonel anlamda her türlü yardımcı olabilirim. Ders olarak nota bilgisi nazariyat bilgisi usul bilgisi makam bilgisi solfej kanun çalma teknikleri refakat ( Gurupla beraber eşlik edebilme yeteneği) bize ulaşmak istersenizwww.sukrukusgoz.com veya facebook üzerindenhttps://tr-tr.facebook.com/sukru.kusgoz.9 ulaşabilirsiniz.
    Aynı zamanda google üzerinden Şükrü KUŞGÖZ diye arama yaptığınızda iletişim bilgilerimize ulaşabilirsiniz.
    Ayrıca akademimiz bünyesinde Klarnet, Ud, Keman Dersleri verilmektedir.
    Konservatuarlara hazırlık derslerimizde mevcuttur.




  • Ankanom müzik kursunda çok başarılı kanun eğitmenleri var. Kısa sürede sana kanun çalması hakkında detaylı bilgi veriyorlar. Bu konuda gerçekten kanun kursu ankara ilinde en iyi olan yerlerin başında geliyor diyebilirim. Linkten detayları öğrenebilirsiniz.

    http://www.kanundersiankara.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.