Bildirim
Ankara'dan Antalya'ya Isparta üzerinden mi ; Konya üzerinden mi gidilmeli ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
yol çalışmaları hakkında fikrim yok ama konya üzeri rahat zaten konyaya kadar dümdüz yol viraj bile yok konyadan sonrada yolun %90 ndan fazlası gidiş geliş yol konya üzeri git derim ben ama diğer tarafın yollarını bilmiyorum onuda söyleyim _____________________________ -
alanyaya gidecekseniz konya üzeri,merkeze gidecekseniz burdur üzeri gitmenizi tavsiye ederim... _____________________________ K.Atatürk -
ısaparta yolu daha iyi yolu düzgün ve eğirdir ve beyşehir göllerinin yanından geçiyor. _____________________________ å¿å SEVDİĞİME CAN FEDA SEVMEDİĞİME ELVEDA...å¿å -
Ankara-Konya-Serik güzergahı 550 km, Ankara-Afyon-Antalya-Serik güzergahı 600 km görünüyor.
Ankara Konya arası yol güzel, Konyadan sonrasında dağları aşıyorsunuz, her sene en az 1 kez gideriz, yollar virajlı. Afyon Antalya arası hakkında bilgim yok_____________________________ Alışverişlerim profilimdedir -
Ankaradan-Konyaya gitmek istiyorum bende en mantıklısı nasıl olur ağustosun 3 ü gibi gideceğim hızlı tren ne zaman başlar... _____________________________ 
-
Ben polatlı-yunak-akşehir-eğridir rotasıyla gidiyorum.. en zevkli rota.. _____________________________ - Asrock N68C-GS FX AMD DDR2 DDR3 1066MHz Soket AM3 AM2 AM2, Amd FX-4100 X4 3.6 Ghz Soket AM3, MSI N9600 GT, 320 GB WD Harddisk, 2x2 Gb 1333 Mhz DDR3 Kingston Ram, LG Dvd-RW, Everest 460W Kasa
- 13" MacBook 2.4 GHz Retina 2.4 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 2.9 GHz'e kadar Turbo Boost 8 GB 1600 MHz bellek 256 GB PCIe tabanlı flash depolama Intel Iris Graphics 9 saat pil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler