Şimdi Ara

Ankara'da Öğrenci Evi Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gazi üniversitesi mühendislik fakültesinde okuyorum ve arkadaşımla eve çıkmak istiyorum.
    max 750 3+1 okula yakın olması daha iyi olur.
    Bahçeli maltepe taraflarında ya da merkezi olarak önerebileceğinz nezih mahalleler varsa
    Okula uzak olursa da ucuz temiz yeni bi ev nezih bi semtte olması önemli.
    Nereleri önerirsiniz?
    Şimdiden teşekkür ederim.

İnsan bir şeyi, çok ciddi olarak arzu etmeye görsün, hiçbir şeyi erişilmeyecek kadar yüksekte değildir.
  • Balgat 100. yıl gayet iyidir. evler 2+1 fiyatlarıda 600 civarındadır.
  • Cebeci, Kurtuluş, Kolej tarafında ev tutmanızı öneririm. Hem Kızılay'a yürüme mesafesinde olursunuz, hem de komşularınız sizin gibi öğrenci insanlar olur. Onun dışında zaten Gazi Mimarlık Mühendislik baya merkezde bir fakültedir. Yani Sıhıye'ye kolay ulaşmanız yeter, O yüzden Ankara'nın her yerinden ev tutabilirsiniz aslında Yine de Kolej, Kurtuluş, Dikimevi civarından ev tutarsanız rahatlıkla yürüyebilirsiniz okula, yol parası cebinize kalır. 750'de Ankara için iyi bir bütçe hocam, çok rahat bulursunuz o fiyata ev.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• başka önerisi olan var mı?
    3 kişi çıkacaz.kişi başı eve kira+ ısınma + fatura giderleri ne kadar verilmesi uygun olur bizi sıkıntıya sokmayacak şekilde.?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.