Şimdi Ara

ANKARA'DA KEKO BABANIN YERİNDE KEBAP BİR BAŞKA GÜZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ANKARA'DA KEKO BABANIN YERİNDE KEBAP BİR BAŞKA GÜZEL

Arkadaşlar, Ankara'da 1011 kavşağı olarak bilinen mevkideki Milangaz'ın arka tarafında yer alan Keko Babanın yerinde kebap yemediyseniz yemenizi tavsiye ederim. Küçük bir yer ama çok sayıda meraklısı var. Öğlen saatlerinde Gata'dan gelen doktorlardan geçilmiyor. Menü zaten fotoğrafta görülüyor. Lezzetleri de fena değil. Burayı bilen arkadaşlar varsa onların da yorumlarını alalım...

Not: Mekan gündüz 11 buçuktan gece 12 ye kadar açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simplycity -- 26 Mayıs 2011; 21:22:17 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ANKARA'DA KEKO BABANIN YERİNDE KEBAP BİR BAŞKA GÜZEL

Ankara'nın en meşhur kebapçılarından biri olan Keko Babanın Yeri'nde kebap yemek, Ankara'ya gelenlerin mutlaka yapması gereken bir deneyim.

Keko Babanın Yeri, Ankara'nın merkezinde, Ulus semtinde yer alıyor. 1960'lı yıllarda kurulan kebapçı, o günden bu yana Ankara'nın en sevilen kebapçılarından biri olmayı başardı.

Keko Babanın Yeri'nde sunulan kebap çeşitleri arasında en popüler olanları kuşbaşı, beyti ve şiş kebap. Kebaplar, özenle seçilmiş etlerden hazırlanıyor ve odun ateşinde pişiriliyor. Kebapların lezzetini artıran bir diğer önemli faktör ise özel hazırlanan sosları.

Keko Babanın Yeri'nde kebapların yanında cacık, ezme, salata gibi mezeler de servis ediliyor. Mezeler, kebapların lezzetini tamamlıyor ve yemeğin keyfini daha da artırıyor.

Keko Babanın Yeri'nin atmosferi de kebapları kadar ünlü. Kebapçı, geleneksel Türk motifleriyle dekore edilmiş ve samimi bir ortam sunuyor. Müşteriler, kebaplarını yerken Türk müziği dinleyebiliyor.

Ankara'ya gelirseniz ve gerçek Ankara kebabını tatmak isterseniz, Keko Babanın Yeri'ne mutlaka uğramanızı tavsiye ederiz. Kebapların lezzeti, samimi ortam ve uygun fiyatlarıyla Keko Babanın Yeri, Ankara'da kebap yemek için en iyi adreslerden biri.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tam olarak neresi oluyor nasıl ulaşılabilir tam anlatırsan çok sevinirim..
  • Ankaradaymis
  • Burayı denerim bir ara ama benden de bir tavsiye Ankamall ın arkasından giden bir yol var emniyetin e kapısına bakıyor İdris koftecisi diye bir küçük yer var hayatınızda yiyebileceginiz en güzel köfte belkide duvara altınıza koymanız için plastik seyler serilmiş arkanıza yaslanip yemeğinizi yiyorsunuz kalabalık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

Burayı denerim bir ara ama benden de bir tavsiye Ankamall ın arkasından giden bir yol var emniyetin e kapısına bakıyor İdris koftecisi diye bir küçük yer var hayatınızda yiyebileceginiz en güzel köfte belkide duvara altınıza koymanız için plastik seyler serilmiş arkanıza yaslanip yemeğinizi yiyorsunuz kalabalık olur

Çok geçdim ordan ama hiç köftesini yemedim bidahaki sefere inş.
  • Sen Adana'ya gel bakim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

Tam olarak neresi oluyor nasıl ulaşılabilir tam anlatırsan çok sevinirim..

Ankamall tarafından samsun yolu istikametine ilerlerken 1011 kavşağı olarak tabir edilen yerde hemen sağda Milangaz otogazcısı var. Oraya girin arka tarafına dolaşın oto yıkamanın hemen yanında bu mekan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Burayı denerim bir ara ama benden de bir tavsiye Ankamall ın arkasından giden bir yol var emniyetin e kapısına bakıyor İdris koftecisi diye bir küçük yer var hayatınızda yiyebileceginiz en güzel köfte belkide duvara altınıza koymanız için plastik seyler serilmiş arkanıza yaslanip yemeğinizi yiyorsunuz kalabalık olur

Orayı öven var epey ama hiç yemedim yaa.. İyi olmasaydı, milletin midesi bozulsaydı o kadar senedir emniyetin arkasında barınamazdı heralde..
  • quote:

quote:

Orayı öven var epey ama hiç yemedim yaa.. İyi olmasaydı, milletin midesi bozulsaydı o kadar senedir emniyetin arkasında barınamazdı heralde..

yok öyle kötü bir yer değil diyorum ya o köfteyi o kadar zevkle yiyebileceğiniz yer çok az deri koltuklar güzel masalar baharatlıklar yok 2-3 arkadaş gidildiğinde sohbetin dibine vurulur sigaralar yakılır gece bir başka olur.

• quote:

quote:

quote:

yok öyle kötü bir yer değil diyorum ya o köfteyi o kadar zevkle yiyebileceğiniz yer çok az deri koltuklar güzel masalar baharatlıklar yok 2-3 arkadaş gidildiğinde sohbetin dibine vurulur sigaralar yakılır gece bir başka olur.

Öyle yerlerin havası bi başkadır zaten canım, yediğin de iyi olur içtiğin de iyi olur, sohbetin de iyi olur... Bu arada böyle küçük yerlerde et ürünleri neden güzel olur anlayamıyorum.. Artık içine mi tükürüyolar napıyolarsa..

• 1011 askeriyenin olduğu yer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

1011 askeriyenin olduğu yer mi ?

Evet dışkapıdan etlik tarafına giderken sağda kalıyor askeriye. Yalnız bu bahsettiğim yere gidebilmeniz için Ankamall tarafından gelmeniz gerekiyor
  • Geçen gün tekrar gittim aynı mekana. Özellikle ciğer kebabı tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum. Uygun fiyat ve leziz bir tercih.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.