Şimdi Ara

Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
14
Favori
28.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gopwash' da yaptırdım, şimdilik memnunum. Aracın önünü PPF ile kaplama dahil 20.000 TL' ye yapıldı. Cam filmleri İtalyan marka dediler, renk tonu ve akşam netliği iyi önceki aracımda Llumar vardı...

• erturkahmt kullanıcısına yanıt

Allah gopwash ın eline düşürmesin randevu alarak gidiyoruz başka aracı almışlar sizin randevu başka zaman diyerek yalan söylüyorlar müşterinin yüzüne. Tampon kaplama zaten 6 saat sürüyor sizinki yetişmez dükkan sahibi yurt dışında gibi sözleri yalana katmıyorum bile. Gopwash dışında tercih edin arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/p diyebilecek bir çok yer ile görüştüm. Bu iş zıvanadan çıkmış. Her yer çok pahalı, esnaflar kibirli, markaların çakmaları var.

Dürüst esnaf, uygun fiyat, kaliteli ürün olan yer az. Endura marka %100 tpu ppfler iyi denebilir. F/p ürünler bunlar. Gönül ister ki stek falan kaplatalım ama aşırı pahalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VENstyling LLumar & Stek

Adres:

Şehit Cevdet Özdemir, Perçem Cd. no:21/A, 06460 Çankaya/Ankara

Telefon: 0532 061 81 51

Salih Bey ,Tek çalışıyor , ben llumar atr serisi çektirdim çok memnunum ,işçiliği esnaflığı insanlığı 10 numara

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    Llumar için vintage detailing ya da çölgeçen otomotivi öneririm ben de. Ali usta iyidir çölgeçen'de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PPF hakkında detaylı bilgiyi sitemizde bulabilirsiniz.

www.emrgarage.com.tr
    Ankara PPF şeffaf kaplama fiyatları 2024 - Emr Garage | Araç içi Multimedya ve Görüntü Sistemleri
    https://www.emrgarage.com.tr/ac/makale/urun-tanitim/ankara-ppf-seffaf-kaplama-fiyatlari-2024
  • madmax50 kullanıcısına yanıt

selam ustanız geldimi

• akdum kullanıcısına yanıt

Geldi efendim 0312 251 22 51 üzerinden randevu alabilirsiniz

• Sıfır aracımı kaplama için bıraktım tavan raylarını sökmemiz gerekiyor bunun için tavan döşemesini kaldıracaz dediler. Bir sıkıntı olur mu bu durum?

• Öncelikle herkese merhabalar.

İlk başta belirtmek isterim ki ben Ankara da profesyonel anlamda araç kaplama işlemleri yapan bir işletmenin sahibiyim. isim vermeyişimin nedeni reklam olmasını istemeyişimdendir. Zaten işletmemin adı bu form da hiç geçmemiş:)

ppf kaplama ile alakalı bazı gerçekleri aktarmak için kayıt oldum diyebilirim. Beni veya işletmemi zaten uygulama yaptıran müşterilerim önermek de bu sebeple burada hiç bir zaman reklamımı yapmayacağımı söyleyerek başlamak istiyorum.

Ülkemizde bulunan ppf ürünlerin hepsi 120-200 mikron kalınlıkları arasında değişmektedir. bu arada ki oran 1 mm dahi değildir bu sebeple mikron kalınlıklarına bakmayın içerisinde ki poliüretan oranı önemlidir. son kullanıcı olarak mikron kalınlığı aracı koruma anlamında 120 de yaptırsanız 200 de yaptırsanız aynı diyebilirim.

ikinci konu ise yaptıracağınız marka..

Aslında piyasada bulunan markaların hepsi hikaye. gerçek olan bu ürünlerin hepsi Uzakdoğu ülkeleri Çin, Japonya, Hindistan ve Güney Kore de üretilmektedir. bir marka tescili olsun veya olmasın fabrikadan yüklü miktar da ürün alımı yaptığınız da kendi isminizi bile kolaylıkla kutu üzerine yazdırabilirsiniz. bu sebeple sizin güvenerek uygulama yaptıracağınız yer mutlaka google yorumları iyi olan ve dürüst esnaf seçmeniz.(marka isimlerine aldanmayın)

peki bunu nereden bulacaksınız hele ki bu devirde.

mutlaka fiyat alacağınız işletmeyi arayıp görüşün hatta gidip ziyaret edin çok şatafatlı bir dükkan olmasına gerek yok sizinle konuşurken gerçekten güvenilir mi gerçekten işinin arkasında mı bunları mutlaka anlarsınız.

tecrübelerime dayanarak söylüyorum kesinlikle araç farlarınızı kaplatmayın. ben kendi işletmemde kaplamak istemiyorum çünkü farların ısısını içeride tutmak da ve ilerleyen zamanda farların dış çerçevesini kılcal olarak çatlatmaktadır. far kaplama işçilik olarak 5 dk malzeme olarak ise hiç bir gideri yok çünkü fire olarak kesilen parçalardan kaplanmak da bu sebeple isteyen olursa tabi ki kaplıyoruz lakin başta belirttiğim konu yüzünden tavsiye etmiyorum bilginiz olsun.(Lütfen işletmemi sormayın işini iyi yapan firmayı mutlaka bir gün bulursunuz)

bu yazının altında yıllardır başımıza gelenler ve karşılaştığımız olumsuz durumların tecrübelerine dayanarak sizlere doğru ve dürüst olarak bilgilerimi aktarabilirim..

saygılar..

• yunusöztürk Y kullanıcısına yanıt

2.5 senelik komple kaplamayı ne kadara sökersiniz ?

• masterap M kullanıcısına yanıt

Aracınızın durumu önemli başta söylediğim gibi buraya üye olmamın sebebi para kazanmak veya reklam yapmak değil tecrübelerime dayanarak doğru bilgi aktarmak bu sebeple size buradan fiyat vermem doğru olmaz.(Aracınızı görmek de gerekir)

söküm aşamasın da aracınızın önceden boyanmış parçası var mı? olumsuz bir durum ile karşılaşabilirsiniz eğer boya varsa.

sökümün farklı teknikleri vardır. sıcak su, sıcak hava tabancası, sıcak buhar ile söküm gibi. Bu teknikler en az yapışkan bırakan hangisi ise deneyerek öğrenilebilir. Eğer araç üzerinde yapışkan kaldıysa sabırlı bir şekilde boya ya zarar vermeden kimyasalllar ile alınmalıdır. Hiç bir işletme söküm de olacak hasarlardan sorumlu olmak istemez tavsiyem yaptırdığınız yere fiyat sormanız. Eğer bilmiyorsanız veya başka bir ilde kaplanmış ise kaplama yapan işletmelere fiyat sorabilirsiniz tabii daha önceden mutlaka söküm yapan bir işletme olmasına dikkat edin.

• Herkes dükkan ismi vermiş Türkiyenin dört bir yanından. Ben alman markalarından vazgeçmem. Son üç arabama da yaptırdım. Yaptıracağım dönemde en iyi fiyatı kim verirse ona yaptırıyorum Sonuçta atomu parçalamıyorlar. Önerilerim Orafol, Weimar PPF

• son zamanlarda full ppf için fiyat alan oldu mu acaba?

• İş yerinden bir arkadaşımın tavsiyesiyle Wow Garage a full ppf kaplama yaptırdım (Sendikalı çalışıyoruz, iş yerimize indirim anlaşması yapmışlar o vesileyle bulduk firmayı). Geçen ay (nisanda) 40 bin tl idi fiyatı. Guard marka, Güney Kore ürünü TPU 240 mikron olduğunu söylediler. Önceki yorumlarda bahsedildiği gibi önemli olan işinin arkasında duran esnaf. Arkadaşım geçen yıl işlem yaptırmıştı. Bu sene ücretsiz bir parçanın değişimini yaptılar. Garanti belgesi veriyorlar zaten. Ama başka işletmelerde kullanıcı hatası olduğunu söyleyip değişim yapmayan, verdiği garantinin arkasında durmayan esnaf çok maalesef. Diğer bir konu fırsatçılık. Aracım SUV olduğu için diğer işletmeler normal araç fiyatlarının üstüne hep %20 eklediler. Wow Garage SUV araçlarda maximum 2 metre fazladan ürün kullanıldığını, bunun için de ekstra ücret talep etmediklerini söyledi. Bütün araçlarda marka model fark etmeksizin fiyat aynı. Araca göre fiyat vermiyorlar yani. Zaten mantıklı olan da o. Küçük bir işletme. Fiyatları bu yüzden makul diye düşünüyorum. Yoksa 100 bine de kaplama var, 200 bine de. Önemli olan güven veren bir yerde işlem yaptırmak.

Benim tecrübem araç kaplatmak isteyen arkadaşlara fikir olur umarım.

Bu arada full kaplamayı 2 günde teslim ettiler. Süre benim için önemliydi.

• w.antilles W kullanıcısına yanıt

40bin tl Wow Garage

• Arkadaşlar merhaba Ankara solargardın yetkili bir uygulama merkezinden 5 cam için fiyat aldım ortalama bir serisi fakat ön cam uygulamasıda yapıyorlar güzel bir ürünleri var onada 8 binlira dediler çok koyu durmuyor içerideki kişi gözüküyor renkli bir mavi bir tonu var aslında çok istiyorum önden vuran güneş çok rahatsız ediyor ama polisle sorun yaşarmıyım kararsız kaldım sizin görüşleriniz nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • albayrak06 kullanıcısına yanıt

Ben ivedik zeybek elektrigin karsisinsa Aka Oto Aksesuar ivedikte yaptirdim 400 TL ye trendyoldan aldim cam filmini 200 tl ye toplam 600 TL tuttu.

Araç bu gayet iyi oldu 2 numara kalın film.

Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi...

Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.