Şimdi Ara

Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
16
Favori
38.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mastercigim cemal abiyi ara yasinin selamini soyle sardunya cateringten iscilikte yardimci olur ust mesajimi oku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

en iyi marka ppf hangisidir size göre?

• Forumdan 4 arkadaş Gopwash’ da kaplama yaptırdık. Ben 3M diğer arkadaşlarım ise farklı marka tercih etti. İşçiliklerinden memnun kaldık. Hazır kesim kullanıyorlar. Gaziosmanpaşa şubeleri biraz konum olarak ters ama yenimahalledeki yerleri podium avm nin hemen arkası. Gidecek arkadaşlara tavsiye ederim

fiyatları nedir? mesela 2018 model Audi A3 için sadece kaput kaplama kaç liradır?

Fiyat listeleri sitesinde mevcut hocam…

Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi...
    Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi...gopwash ankara
    GopWash Ankara
    https://gopwash.com/fiyat-listesi

Gözlemlerim ve Uygulama Süreci :

- Araştırma yaparken 4 tane belirlediğim işletmeye giderek bilgi aldım. Hepsi kendi kullandığı markayı övüyor. Markaları araştırın derim birçok marka, marka değil onu gördüm. Kutu basıp satış yapıyorlar. En iyi marka / fiyat dengesi hangisi sorusunun cevabını halen bulamadım. Bu nedenle marka değil işçilik seçmeye karar verdim.

- 4 işletmede de kaplama yapılan araçları inceleme şansım oldu. Çok anladığım bir iş olmamasına rağmen adını vermeyi uygun bulmadığım 2 işletmenin işçiliği gözle görülür derecede kötüydü. Gopwash ve ERY' de gittiğimde kaplanan araçların kaplanan parçalarını anlamakta gerçekten zorlandım. Bu beni en çok cezbeden neden oldu.

- Gopwash'da bilgilendirme bana daha iyi geldi bu nedenle tercih ettim. İşçiliklerini zaten görmüş ve onaylamıştım. Ürün konusunda da 3 markadan KlarSchutz seçtim. Bu konuda kafam çok karışıktı, halende öyle. Ama garanti sisteminin direk ürün üreticisinden teyit edilmesi ve ürünün menşeinin gerçekten Almanya olduğunu gördükten sonra çok fazla kendimi zorlamadım.

Gopwash Hakkında Şeffaf Yorumlarım :

+ İşçilikleri, işlerine duydukları saygı ve güvenleri çok iyi. Kullandıkları markalar da global markalar. Çalışanları ve sahibi zaten kendini belli ediyor.

+ Kaplanan aracımı hatasız teslim aldım. Süreç şeffaf ilerledi. Hiçbir memnuniyetsizliğim olmadı. Garanti belgemi aldım, sorgulamasını yaptım. Bir sorun görmedim.

- Fiyatları piyasa şartlarına göre yüksek. Mesela Orafol' de 65.000 TL olarak verdikleri fiyatı başka yerler 55.000 TL civarına yapıyorlardı. 10.000-5.000 TL ye ben işçilik faktöründen dolayı takılmadım ama yaptıracak arkadaşlar fiyatın yüksek olduğunu bilmelerinde ve öncesinde araştırmalarında fayda var.

- İşlem süresi yine diğer yerlere göre uzun. Konuştuğum genel işletmeler aracı 2 günde verirken, Gopwash' da 3 gün dedi ve 3 gün sürdü. Bu süre özellikle tek aracı olan ve aracını aktif kullanan kişiler için gerçekten zorlayıcı olacaktır. Seçim yaparken araçsız kalacağınız süreyi göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Sonuç :

Daha önceki aracımda ve eşimin mevcut aracında da PPF kaplama var ve bu ürünün faydasını görmüş biri olarak PPF kaplamayı kesinlikle tavsiye ederim. İlk aracım bayide kaplanmıştı ve estetik olarak hiç hoş değildi. İşçilik unsuru bu işte gerçekten önemli. Gopwash'ı şahsen tavsiye ederim. Araştırmaya başlayacak arkadaşlara da adı duyulan ve içlerine sinen 3-4 işletme belirleyip, onlar üzerinden bir araştırma yapmasını tavsiye ederim. Çünkü gerçekten çok işletme var ve herkes farklı bir şey söylüyor. Uzun zamandır bir ürün seçerken bu kadar bilgi kirliliği ve kalabalık ile karşılaşmamıştım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...

• 26 aralıkta sıfır kilometre olarak aldığım Cupra Formentor aracıma Gopwash’ da komple kaplama yaptırdım. Kendilerine forumdaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine ulaştım. İşlemler 3 gün sürdü. Orafol marka PPF kaplama + ön 2 cam filmi + ön cam şeffaf film ve ekran koruyucularla ile birlikte 70.000 TL ödedim, 3 taksit olarak. Ben hem ilgi alakadan hemde işçilikten çok memnun kaldım.

• Geçenlerde aracı yenileyince haliyle yine düştük sanayi yollarına. Malum artık düzgün bir cam filmi ve kaput koruma (PPF) şart oldu ama piyasa o kadar karışık ki kime güveneceğimizi şaşırdık. İnternette araştırıyorum fiyatlar uçuk, ucuza yapanların ne malzeme kullandığı belli değil, arabayı çizip rezil eden "kasap" usta hikayeleri zaten forumda da hep konuşuluyor biliyorsunuz.

Bayağı bir araştırıp 2-3 yerle görüştükten sonra bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Aracımı Yenile diye bir yere gittim. Açıkçası başta her yere olduğum gibi buraya da temkinli yaklaştım ama dükkana girince fikrim değişti. Adamların dükkanı ameliyathane gibi, kaplamada en gıcık olduğum o "film altında kalan toz" muhabbetine mahal vermemişler.

Oturduk çayımızı içerken malzemeleri anlattılar sağ olsunlar. Piyasada ucuza "PPF yapıyoruz" diyenlerin çoğu bildiğimiz PVC naylon çekiyormuş, 1 seneye kalmadan da sararıyormuş zaten. Bunlar ne kullandıklarını, mikron kalınlığını falan test cihazıyla gösterdiler. Benim kaplamada en çok korktuğum şey kaportaya falçata değmesiydi. Onu da şablon kesim (plotter) cihazıyla çözmüşler. Arabanın marka modelini giriyorlar, film tam ölçüye göre makineden kesilip çıkıyor, arabanın üstünde bıçak vs. kullanılmıyor yani. Bu detayı bayağı sevdim.

Hazır el atmışken ön cam dahil ısı yalıtımlı cam filmlerini de orada aradan çıkardım. Gece sürüşümü falan zerre etkilemedi, içeriden dışarısı cam gibi net. En ufak bir hava kabarcığı veya kusur da bırakmamışlar.

Uzun lafın kısası; Ankara'da bu işler için yer arayan, "arabama düzgün bakılsın, karşımda esnaf gibi esnaf, muhatap bulayım" diyen varsa gidip Aracımı Yenile ekibiyle bir görüşsün derim. Ben çok memnun kaldım, forumda da çok soran oluyordu faydam dokunsun diye yazmak istedim.

https://aracimiyenile.com/ppf-kaplama

Yaptırmayı düşünen olursa kafasına takılanları sorabilir, elimden geldiğince cevaplarım. Herkese kazasız belasız sürüşler!

Güncel fiyat listeleri:

Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi...aracımı yenile - ppf kaplama & cam filmi - yetkili uygulama merkezi
    Ankara PPF Kaplama Fiyatları - 2026 Güncel Fiyatlar - Ankara Yetkili Uygulama Merkezi
    https://aracimiyenile.com/ankara-ppf-kaplama-fiyatlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliVeli56 -- 19 Nisan 2026; 12:41:24 >

• Cam filmi yaptırmak istiyorum ankarada nereyi önerirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cam filmi ve PPF araç kaplama için Ankara Beytepe'de yer alan Cool Garage'yi öneririm. Xpel Ankara yetkili bayisi olup hazır kesim makinası ile aracınıza uygun ppf kesimi yapıyorlar. böylece maket bıçağı kullanırken oluşabilecek risklerin önüne geçilmiş oluyor.

web sitesinden detaylı bilgi edinebilirsiniz.

https://coolgarage.com.tr

Demohayat hesabıyla sanki müşteriymiş gibi yorum yazan Gopwashun sahibi Sabri Erözcanın bizzat kendisi. Ayrıca bu şahsın geçmiş ticari faaliyetleri ve eski işletmeleri (Erel Tur vb.) hakkında da kısa bir araştırma yapılması yeterli fikri verecektir.
    Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi... Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SwpnX

Gopwash reklamları ve yapılan muhteşem yorumlara bakarak oraya gitmeyi düşünenlere önce ufak bir bilgilendirme yapayım.

Demohayat hesabıyla sanki müşteriymiş gibi yorum yazan Gopwashun sahibi Sabri Erözcanın bizzat kendisi. Ayrıca bu şahsın geçmiş ticari faaliyetleri ve eski işletmeleri (Erel Tur vb.) hakkında da kısa bir araştırma yapılması yeterli fikri verecektir.
    Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi... Ankara'da Cam Filmi , PPF Kaplama Uygulama Merkezi Önerisi...

Bende bir işletme sahibiyim lakin bana birisi bizzat ulaşmadığı sürece asla işletme adı vs vermiyorum sadece bilgilendirme ve kendimi geliştirmek adına buradayım. Sözüm bu meslektaşımdan dışarı maalesef dürüst olan o an kaybediyor ama uzun vadede her zaman kazanan oluyorsunuz.Konusu burada geçmişken yazmak istedim ama hayatın her noktasında bu şekilde durumlar olabiliyor Allah hepimize kolaylık versin..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.