Öğrenciyim kız arkadaşım Ankara'da temmuzun sonun da Ankara gideceğim fakat öğrenci için 2 gece nerde konaklayabilrim sadece yatak yemek sorun değil 20 liraya önerisi olan var mı ? veya öğrenci olan arkadaşlar yarım edebilir mi ? Ankara Üni. Siyasal Bilimlere yakın o civarlarda bu lojmanlar varmış dsi vs onlar uygun oluyormuş birde tren garının varmış ama pek bilgim yok daha önce gitmedim yardımcı olursanız sevinirim
altindag'da cok uygun pansiyonlar var.
bu altındağ siyasal bilimler fakültesine yakın mı peki ? 1 saat uzak da olmadığı sürece sıkıntı yok normal mi yoksa köpek bağlasan durmaz tarzı bir yer mi sadece akşam uyumaya gircem sabah duş alıp çıkcam ne kadardır peki fiyatlar
kyk yurdunda misafir öğrenci olarak kalabilmen lazım. nöbetçi yurt neydi onu öğrenmek lazım ama
@andec güzel fikir ama Bursa'da kyk kalmadım hiç o sorun olabilir bursa olsa öğrencilerin hepsi bi yerde yurtlar var günlük çok rahat dışardan gelen için ama ank. yabancı olduğum yer hiç gitmedim temmuz da yaz okulu vardır açıktır onu araştırayım bi
başkent yurdu açık diyo sadece. o yurt ulus çankırı caddesinde. orda gece pek dolanmanı tavsiye etmem yurda erken dön eğer yurtta kalmayı planlarsan. diğer yurtlar halen açıkmı bilemiyorum
mehmet akif yurdu çankırı caddesindeyse ora sakat oraya gitmeni bende tavsiye etmem geceleri orda pavyonlar gazinolar falan faaliyete geçiyo sakatlık çıkabilir
Yunus Emre yurdunda kalıyorum. Başkent'in hemen yanı. Gece herhangi bir sorun çıkmaz meraklanma. Oralarda yemek yersen de abi yurttan dediğinde indirim falan yaparlar. Nöbetçi yurda son giriş 12'de olur. Yurttan siyasal'a gitmen de şöyle olabilir istersen hemen yurdun önünden otobüse biner sıhhiye'de iner ve 15 dakika yürürsün. İstersen yine yurdun önünden biner Kızılay'da iner oradan Ankaray'la Kurtuluş'a gidersin.
teşekkürler arkadaşlar önce kyk bakcam kyk arayım oranın şartlarının öğreneyim ora olmazsa artık pansiyon bakarım
Beşevler uygulama oteli...
Siyasala yakın değil ama metro dibinde. Binip gidebilirsin rahat rahat.
ücret ne kadar acaba ? uygulama oteli derken normal biri gidip kalabiliyor mu özel mi
uygulama oteli aradım 35lira geceliği
KYK aradım kyk da kalmadığım için okuldan belge almam gerekiyormuş araştırma , staj ya da vs bi iş için bulunduğuma dair ancak o zaman kalabilirmişim
quote:
Orijinalden alıntı: n0y4n
KYK aradım kyk da kalmadığım için okuldan belge almam gerekiyormuş araştırma , staj ya da vs bi iş için bulunduğuma dair ancak o zaman kalabilirmişim
Misafir olarak kalmak için de mi geçerliymiş onlar? Garip.
quote:
Orijinalden alıntı: TRojka
quote:
misafir olarak kalmak için de gerekiyormuş o belge yoksa kalamazsın diyorlar :S okulu aradım illegal iş hoca bul ondan öyle bi ödev al yoksa ben veremem diyor galiba pansiyona gitcem kyk olsa iyiydi aslında 7 lira
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TRojka
quote:
misafir olarak kalmak için de gerekiyormuş o belge yoksa kalamazsın diyorlar :S okulu aradım illegal iş hoca bul ondan öyle bi ödev al yoksa ben veremem diyor galiba pansiyona gitcem kyk olsa iyiydi aslında 7 lira
Yaz aylarında bu şekilde demek ki uygulama. Büyük ihtimalle olabildiğince az yurdu nöbetçi bırakmak için yapıyorlar.
Ben ulusta kalmistim gecen gittigimde. Fiyatlari ucuz ama aman diyim ulusta kalma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme