Merhaba, Kaç yıldır Ankara'da yaşarım, kenarından köşesinden geçmiştim ama içini hiç bilmiyordum. Ankara'da böyle bir yer varmış. Sanayisinde bir ustayı tavsiye ettiler, ben de Google Mapden sağa dön , sola dön, kuzeybatıya yelken aç ..vs derken, bir baktım buraya gelmişim. Gitmişken fotoğraflamak olmazdı. Bir tane güzel panaromik foto çektim. Bir de oto kamerası görüntüsünü aldım. Bence enterasan bir yer. Az ötede Ankamall'de millet kahvesini yudumlarken, buranın da evrende var olması hayli ilginç geldi. Bu arada sanayisinden de hayli memnun kaldım. 1 saat işcilik = bir böbrek. Ekip var, böbreği hemen orada sıcak sıcak alıyorlar. Benim işlem 1,5 saat sürdü ama sağolsun ikilemediler bir böbrek yeter dediler. Zaten ikinciyi de alınca kısa zamanda ölüyormuşsun, bilmiyordum öğrenmiş oldum ben de. Bir böbrekle yaşıyoruz bakalım şimdilik. Yolum bir daha düşer mi bilmem. Yolumun bir daha düşmesi için ancak Ankara'yı komple zombilerin falan basması lazım. Herhalde bir tek oraya giremez zombiler. ![]() Ata Sanayi Sitesi as known as heart of endustry of Ankara city. It is a mystical and chaotic place.
It should be used a studio for movies Mad Max and also The Walking Dead Series https://www.youtube.com/watch?v=p2_yKzvOHqE![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 8 Nisan 2022; 2:2:55 > |
Bildirim