Şimdi Ara

Ankara Ata Sanayi Sitesini Hiç Gördünüz mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kaç yıldır Ankara'da yaşarım, kenarından köşesinden geçmiştim ama içini hiç bilmiyordum.

Ankara'da böyle bir yer varmış. Sanayisinde bir ustayı tavsiye ettiler, ben de Google Mapden sağa dön , sola dön, kuzeybatıya yelken aç ..vs derken, bir baktım buraya gelmişim.

Gitmişken fotoğraflamak olmazdı. Bir tane güzel panaromik foto çektim. Bir de oto kamerası görüntüsünü aldım.

Bence enterasan bir yer. Az ötede Ankamall'de millet kahvesini yudumlarken, buranın da evrende var olması hayli ilginç geldi.

Bu arada sanayisinden de hayli memnun kaldım. 1 saat işcilik = bir böbrek. Ekip var, böbreği hemen orada sıcak sıcak alıyorlar. Benim işlem 1,5 saat sürdü ama sağolsun ikilemediler bir böbrek yeter dediler. Zaten ikinciyi de alınca kısa zamanda ölüyormuşsun, bilmiyordum öğrenmiş oldum ben de. Bir böbrekle yaşıyoruz bakalım şimdilik.

Yolum bir daha düşer mi bilmem. Yolumun bir daha düşmesi için ancak Ankara'yı komple zombilerin falan basması lazım. Herhalde bir tek oraya giremez zombiler.

Ankara Ata Sanayi Sitesini Hiç Gördünüz mü?Sürüş Ustasıyoutube
    Ata Sanayi Sitesi as known as heart of endustry of Ankara city. It is a mystical and chaotic place. It should be used a studio for movies Mad Max and also The Walking Dead Series
    https://www.youtube.com/watch?v=p2_yKzvOHqE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 8 Nisan 2022; 2:2:55 >

• geçmiş olsun hocam hâlâ hayatta olduğunuza göre başarılı olmuşsunuz. Bir dahakine A+ kan lazım olursa haber edin Ankara'da maalesef durum bu şekilde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oralar için büyük projeler var.(iskitler mia)

İ.M. Gökçek gitmeseydi daha çok ekmek yiyecekti oralardan.
    www.mianka.com.tr
    Mianka Ankara - Yatırımcıya Özel
    http://www.mianka.com.tr/tr/yatirimciya_ozel-9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 8 Nisan 2022; 3:17:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt

Ankara'nın göbeği, herşey olur oraya

• haftasonu bitpazarının kurulduğu yer. lastikçilerin arka tarafı her gün önünden geçerim.

pazar kurulduğunda baya kalabalık olur 2-3 kez gitmişliğim vardır. :)

• İskitlerin arka tarafı değil mi burası? Meşhur bi köfte-ekmekci vardı bi ara, oralar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayiden cok bombalanmis Suriye kenti gibi gozukuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tinerci ve travestilerin mekanı Ankara Ata Sanayi Sitesini Hiç Gördünüz mü? 

• Carsever kullanıcısına yanıt

Aynen carcigim orasi bende yurek yemistim eskiden ekmek arasi Ankara Ata Sanayi Sitesini Hiç Gördünüz mü? 

• güzel bir western film platosu olur.

• 40 sanyedeki köpek bile kime güveniyorsa yoldan çekilmiyor. köpek sanki bir tuzak gibi. korna çaşsan dükkanlardan onlarca kişi çıkıp sen benım kopegime nasıl korna çalarsın diye sizi öldürebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 8 Nisan 2022; 14:20:38 >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

Aynen benim de aklıma o geldi

Köpek bile dayılanıyor

ha ha

• Dünyalar savaşı film seti burası enişte servis çekiyor buraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.