Şimdi Ara

ankara ankamall da engelli yerine park edenleri uyardım.üstüme yürüdüler!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftasonu sehirler arası yol yaparak geldigim ankara ankamall de pazar 12 gibi aracımı zar zor park yeri buldukdan sonra tam aracımdan cıkarken tam karsımda boş 3 tane engelli park yerine bir bayan araciyla girdi.ben uzun uzun baktim.daha sonra hanfendi o park alanı engelliler icin dedim.
    hanfendi kendini okadar cok kasmışki yüzüme bile bakmadan 5 dk sonra cıkıcam dedi.ve yürüdü.(aksam üzeri 5 de cıkarken hala aracı ordaydi)daha sonra arac tan esyalarimi alip giderken 2. park yerine de bi pala bıyıklı bi abimiz eşiyle beraber geldi.oda park etti .onada once uzun uzun baktim.adam baktıgımdan rahatsiz olucakki ne cok baktın sen öyle dedi.bende abicim orasi engelliler icin dedim.işine bak sanami sorucam dedi ve üstüme yürüdü.eşi tuttu geri gitti.bende hmmm kendine macera arama dedim ve gittim.başkaları da park yeri ararken ordan gectiler ancak tabelayi goren park etmeyenlerde vardı.onlar anlayışlı insanlardı.ancak sonuc sudurki:

türkiye 3. sınıf kalite bir ulke.oyle başkasının hakkını ararken ... yoluna gitti niyazi olabilirsin her an.
    size tavsiyem kimseyi uyarmayin.kendi işinize bakın.adeta 3 maymunu oynayin.
    türkiye şartlarında oyle engelli mengelli takan pek yok.

• öldürmediklerine dua et.ülkede en ucuz şey insan canı.
  • Engelli yerine park etmek istiyorsa engellilerle aynı düzeyde olmalı en azından geçici olarak. Kıracaksın bacaklarını 6 ay tekerlekli sandalye ile dolaşacak o zaman anlar engelliler için hayatın zorluklarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni sığırın biri doner kavsagin en sagindan onume kirip sola dondu. Korna caldim inip ustume yuruyor. Yanimda esim vardi yurudum gittim. Aynisi kendisine yapilsa ne kufurler eder. Firsatim olsa 1 saniye durmam bu ulkede. Gercekten turk insanini sevmiyorum. Yurt disina ciktigimda turk gorunce yolumu degistirir hale geldim.

• Yeni mi farkettiniz

Welkam tu Turkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 14 Ekim 2015; 19:39:55 >
  • sen burayı ülkemi zannediyordun sadece birlikte yaşayan insan topluluğu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası Türkiye burada böyle bir davranışta bulunmanız en başta sizin hatanız. Onları uyarmak sizin göreviniz değil (Türkiye için konuşuyorum değil) gidip AVM nin güvenliğine söylersiniz gerekeni yaparlar. Ama bu ülkede yanında karısı,sevgilisi,eşi vb. olan bi adama laf söylerseniz başınızın belaya girme ihtimali yüksek keşke yapmasaydınız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yine iyi kurtulmuşsun avm parkları çok ayrı dünya
  • Bu ulkede insan gunde on kere katil olur da ailemiz var deyip susuyoruz .

• Maalesef hanzodan bol ne var bu memlekette.

• şu geçiş üstünlüğü olan adalarda bekleyenlere gıcık oluyorum bende.yahu orada koskoca yazmışlar " geçiş üstünlüğü adanın içinde olanlara aittir" diye.daha adaya gireceklere yol veriyorlar.onları geçtim okuma özürlü sürücüler de geçiş üstünlüklerinin olmadığı yerde gaz kesmeden geliyorlar.şunu anladım geçiş üstünlüğü en hızlı olan sürücüde.her sabah görüyorum,sallayan yok.
  • Onlar Ankaralı hocam, keşke hiç bulaşmasaydın. Çoğu laftan anlamaz, engelli haklarını bilmez. Şahinciler'in mekanı orası.

• Ankamall'a haftada en az iki bazen uc kere gidiyorum ve her zaman da Istanbul yolundan geldigim icin arka tarafa yani Koctas tarafina cekiyorum arabami.. Ve hep o engelli park yerine normal suruculerin araclarini park ettigine sahit oluyorum. Inanin kuduruyorum bu hanzolarin araclarini gorunce.. Kac kere sikayet dilekcesi yazdim, resepsiyonda duran bayanla da dertlestik.. Bir cozum bulamadiklarini soyluyor ki Avm yonetimine de hak veriyorum sadece orasi icin bir guvenlik gorevlisi istihtam edemezler ama buna da onlarin cozum bulmasi gerekiyor.

Buna da kafa yordum; aklima gelen cozum ise bu engelli plakali araclara verilecek olan bir chip ya da set ya da iste o tarz bir alet ile o engelli park yerlerinin de bu aletlere uyumlu olarak giris yapilabilecegi bir duzenek kurulabilir.

Ama tabiki ilk olarak insanimizi buna egitmek olmali.. Ha bir cozum de su, bir kere yapan ve buna ceza odeyen bir kisi bir daha cesaret edemez. Avm lere ya da her hangi bir park yeri olarak kullanilan yerde hak sahibi olan tuzel kisilere, bu insanlarin ceza yemesi icin yetki verilirse yani fotografli ihbar gibi; kolay kolay kimse yapamaz bir daha..

• Fotoğrafını çekip emniyete gönderin daha iyi.

Bizim insanımız cezadan davranış öğrenir.
  • Sürücülerin trafikte ki hallerini gördükçe araç kullanmanın bile bizim gibi medeniyetten nasibini alamayan toplumların boyunu aştğını farkettim.Bu arada geçmiş olsun adamın silah çekip vurmadığına şükredin..
  • Adam bence doğru yere park etmiş

• Bu meselenin tek cumlelik cevabi var, cehalet.

• de ve kiler ayrı olacak
  • fotosunu cek plalkayla beraber emniyete yolla facede bikca siteye yolla birde güvenlige soyle.guvenlik orali olmazsa ben engelli vatandasim suraya su palkali araclar parketmis park edemiyorum ekip yollayin de.

kesinlikle okuzlerle muhattap olmaya değmez.

• sonuna kadar katılıyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.