Şimdi Ara

Anime İzleyenlere Çocuk Muamelesi Yapılması. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
7.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çizgi film izlemenin yasımı olurmus animeyi gectim ben babamla arada oturup çizgi film bile izliyorum
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Bu konuda sana katılıyorum. Şimdiden söyleyeyim kimseyi aşağılamak gibi bir niyetim yok fakat ülkemizdeki insanların bir çoğu özentiyle yaşayan ve dar görüşlü insanlar. Yok efendim hayır bizim insanımız fazla zeki, çok düşündükleri için böyleler filan diyerek sadece kendinizi kandırırsınız. Herkeste var diye aylık gelirinin nerdeyse iki katı olan telefonlar alınıp, "popüler" oyunlar yükleniyor ve tarzı olsun yapısı olsun basit oyunlara aşırı zaman ayırıyorlar ve para veriyorlar. Buna ek olarak teknolojinin geliştiği bir çağda araştırma yapmaktan yoksunlar. Bilmedikleri şeyleri, bildikleri şeylerle bağdaştırıp bir sonuca varıyorlar ve ne olursa olsun kim ne derse desin ona inanıyorlar ki elimizin altında akıllı telefonlar varken gidip karşılarındaki insanları aşağılayıp "garip kimse" diye etiketliyorlar ki Google denen yere ilk önce karşısındaki insan ne diyor ne demiyor diye anlamak için yazmıyorlar.

Demek istediğim, sık sık anime izleyen insanların ebeveynleri ilgiliyse zaten araştırıp animenin ne olup olmadığını öğreniyor ve ona göre davranmaya başlıyor. Fakat yeni nesilde malesef bir çok kişide bu yok. Bu nedenle bu muamele ile karşılaştığımızı düşünüyorum. Ek olarak yukarıda bir arkadaşımız, "Anime izlediğimi kimseye söylemiyorum" demiş bence bu da yanlış. Çünkü sonuçta Anime/Manga, Otaku bir alt kültürdür. Bunda çekinecek bir şey yok ve senin bir hobin. İnsanlar senin anime izlediğini öğrendiklerinde çizgi film izliyor diye küçük görüyorsa senin fikir ve hobilerine saygı duymadıklarını zaten anlayabilirsin, bu insanlarla muhattap olmazsın olur biter.

• @burak103
    Taşlayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana en son çocuk musun da çizgi film izliyorsun diyen uşağı o günden sonra daha gören olmadı

• geçen babamla bleach izliyorduk dövüş sahnelerini açmıştım
  • aynı şeyleri bende yaşıyorum. ipleme gider
  • Arada okulda aciyorum kulakliklari takiyorum izliyorum arkadaslarim gelip soruyor ne izliyorsun diye. anime diyorum cocuklar mal mal bakiyor. bende cizgi fim diyip geciyorum anlatmaya calissan anlamazlar. anca guneso beklerken filan izlerler.

• çizgi film izlemenin yaşı yoktur fakat siz anime felan havalı bişey gibi söylüyorsunuz ona gıcık oluyorum
  • Konu hırtlamış ama söyleyelim sadece; ÖN YARGI başka birşey değil takmayın geçer
  • Dünyanın tekneloji devi Japonya'da en çok takip edilen seriler; dizi değilde animelerse... Bizim aşk-ı memnu fukaraları otursun düşünsün.
    500 - 600 bölüme çıkan anime serileri var. Kaç türk dizisi bu rakama ulaşabilmiştir?
    Anime candır haytattır , enerjidir, oksijendir.
    Animesiz kalan bir toplumun, hayat damarları kopmuştur

• evlendirme programlarını heyecanla izleyen topluma anime izlediğinizi göstermeyin söylemyin. öğrenirlerse kafaya takmayın. yukarda dedikleri gibi kendi en boktan şeyi izler güzel der, olmayacak şeye dünya para verir, senin zevkini küçümser. bizde böyle, başkasını küçümseyince ego tatmini ediyor eziqler.
  • yav he he diyip geçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Dünyanın tekneloji devi Japonya'da en çok takip edilen seriler; dizi değilde animelerse... Bizim aşk-ı memnu fukaraları otursun düşünsün.
    500 - 600 bölüme çıkan anime serileri var. Kaç türk dizisi bu rakama ulaşabilmiştir?
    Anime candır haytattır , enerjidir, oksijendir.
    Animesiz kalan bir toplumun, hayat damarları kopmuştur

/>

bu gifteki animenin adı nedir acaba ?

• MmoPlayer kullanıcısına yanıt
    Chuunibyou demo Koi ga Shitai
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Chuunibyou demo Koi ga Shitai

teşekkürler :)
  • İşte o insanların ağzına ağzına vuracaksın elini içiyle sonra adam akıllı izleteceksin animeyi. Birde hentai ile karıştıranlar var adımız zornocuya çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jellal Fernandes -- 16 Mart 2014; 23:43:02 >
  • Benim 3 tane hocam anime izliyor.

• Bikaç arkadaşım var çocuk musun len çizgi film izliyosun falan diyolar ama kötü niyetle demedikleri için pek takmıyorum
  • Bkz. Seinen

• 3 gün önce death note a başladım 25. bölümdeyim süper bağımlılık yapıyor ev boşken izliyorum 3-5 bölüm sonra ders
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.