Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (989. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • one piece serisini arıyorum(maalesef indirme durumum yok)

hdd ye doldurma şeklinde bana one piece atabilcek var mı hayrına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mow_

one piece serisini arıyorum(maalesef indirme durumum yok)

Hangi il?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Hangi il?

bursa
  • quote:

quote:

quote:

Hangi il?

bursa

Ankara olsa yardımcı olacaktım ama Bursa'ymış. Bursa'dan belki bir arkadaş çıkar ama pek sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

Selam, naber millet
    Ne zamandır uğramıyordum şu konuya, eskilerden pek kimse kalmamış herkes emekliye ayrılmış sanırım

Herkese bol Animeli günler

Evet, eskilerden kimse kalmadı Mehmet abi. Arada ben (Yavuzhan) uğruyorum ama benim de pek mesaj attığım yok. Belki diğerleri de buralardadır da mesaj atmıyorlardır.

edit: Gerçi ben de sizin kadar eski sayılmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 14 Mayıs 2012; 23:28:34 >
  • http://inciswf.com/1269236582.swf Bu swfdekiler hangi animeden?

@Yedaself
    Hocam aldım kitapları 3 günde bitirdim ikisini de çok güzel kitaptı hakikaten. 3. Kitabı iple çekiyorum artık.
  • Uzun bi aradan sonra yeniden burdayım. Özlemişim
  • @Said6 ben daha ikinci kitabı bitirmedim. Ağır ağır okuyorum çünkü üçüncü kitabın ne zaman geleceği belli değil.
  • quote:

http://inciswf.com/1269236582.swf Bu swfdekiler hangi animeden?

@Yedaself
    Hocam aldım kitapları 3 günde bitirdim ikisini de çok güzel kitaptı hakikaten. 3. Kitabı iple çekiyorum artık.

Lupin 3 serisine ait.
  • quote:

http://inciswf.com/1269236582.swf Bu swfdekiler hangi animeden?

@Yedaself

Allah'ın cezaları bir ara kafamdan çıkmıyordu şu gülüş.

Bu arada OP'ye başladım bakalım ne zaman bitireceğim
  • Seikon no Qwaser isimli animeyi izlemeye başladım böyle oldum daha ilk bölümden ecchi diye biliyordum ama ne enteresan fantezileri varmış bunu yapanların.
  • Lone Wolf and Cub mangasını okuyan veya bilgisi olan ?. Marmara Çizgi basıcak galiba.

• quote:

Seikon no Qwaser isimli animeyi izlemeye başladım böyle oldum daha ilk bölümden ecchi diye biliyordum ama ne enteresan fantezileri varmış bunu yapanların.

hentai değil mi o ? yuri nin dibine vuruyo diye biliyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Seikon no Qwaser isimli animeyi izlemeye başladım böyle oldum daha ilk bölümden ecchi diye biliyordum ama ne enteresan fantezileri varmış bunu yapanların.

hentai değil mi o ? yuri nin dibine vuruyo diye biliyodum

Hentai değil ama yakın sayılır. Yuri de var epey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Bu kıyağımı unutma koymuyacaktım da

Bu karakter hangi animeden acaba

Edit: Buldum.Mirai nikkiymiş tam da izlemek için indirmiştim

________________________________________________________________________________________________________________

Bakabt'de ratio % kaç olması gerekiyo acaba bilen var mı ?
    Torrent kullanmaya yeni başladım rationun farkına varana kadar 80 GB ye yakın download yapmışım da toparlayamıyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 20 Mayıs 2012; 19:49:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Torrent kullanmaya yeni başladım rationun farkına varana kadar 80 GB ye yakın download yapmışım da toparlayamıyorum şimdi

We do not disclose the cutoff ratio because this figure is subject to change. The only sure ratio to avoid getting warned is a ratio equal to or larger than 0.5.

Böyle yazıyor kurallarında ama 0.2 falan olsa da birşey olmaz bence. 0.5 epey yüksek benim şu an 0.97 ama uzun süre 0.5'in altında takıldım ben.
  • Hellsing'i izlemeye fırsat buldum sonunda. ( tamam vurmayın)
    Divxdekilere uygun link bulamadım ama.
  • arkadaşlar android için onepiece veya naruto live wallpaper varmı bildiğiniz.
    ama koyu renkler olsun
    karizmatik felan.
    itachi reiz olursa tam süper olur
  • quote:

quote:

We do not disclose the cutoff ratio because this figure is subject to change. The only sure ratio to avoid getting warned is a ratio equal to or larger than 0.5.

Böyle yazıyor kurallarında ama 0.2 falan olsa da birşey olmaz bence. 0.5 epey yüksek benim şu an 0.97 ama uzun süre 0.5'in altında takıldım ben.

0,97 yi nasıl yaptın ben aylardır seed ederim 0,59'un üzerine çıkamadım.O sitenin tek kötü yanı o kadar çok seed yapılıyor ki ratio'yu arttırmak işkence haline geliyor helede animeler 720p,1024p gibi gereksiz yüksek kalite olucna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

quote:

0,97 yi nasıl yaptın ben aylardır seed ederim 0,59'un üzerine çıkamadım.O sitenin tek kötü yanı o kadar çok seed yapılıyor ki ratio'yu arttırmak işkence haline geliyor helede animeler 720p,1024p gibi gereksiz yüksek kalite olucna

Benim 1 yıl 23 gün olmuş. 430 GB uploadım var. 6-7 tanesini upload için tutuyordum. Bleach ve Naruto gibi serileri tutarsan daha çok upload edebilirsin. Ama aslında ratio tutturmanın en iyi yolu freeleech olanları indirmek. 1080p si varsa kesinlikle onu indiriyorum. Bir de bir defasında tüm torrentler freelechti 1 haftalığına, izlemeyi düşündüğüm animelerin hepsini o zaman indirmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.