Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (990. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 988989990991992
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Bakabt'de ratio % kaç olması gerekiyo acaba bilen var mı ?
    Torrent kullanmaya yeni başladım rationun farkına varana kadar 80 GB ye yakın download yapmışım da toparlayamıyorum şimdi

We do not disclose the cutoff ratio because this figure is subject to change. The only sure ratio to avoid getting warned is a ratio equal to or larger than 0.5.

Böyle yazıyor kurallarında ama 0.2 falan olsa da birşey olmaz bence. 0.5 epey yüksek benim şu an 0.97 ama uzun süre 0.5'in altında takıldım ben.

0,97 yi nasıl yaptın ben aylardır seed ederim 0,59'un üzerine çıkamadım.O sitenin tek kötü yanı o kadar çok seed yapılıyor ki ratio'yu arttırmak işkence haline geliyor helede animeler 720p,1024p gibi gereksiz yüksek kalite olucna

Benim 1 yıl 23 gün olmuş. 430 GB uploadım var. 6-7 tanesini upload için tutuyordum. Bleach ve Naruto gibi serileri tutarsan daha çok upload edebilirsin. Ama aslında ratio tutturmanın en iyi yolu freeleech olanları indirmek. 1080p si varsa kesinlikle onu indiriyorum. Bir de bir defasında tüm torrentler freelechti 1 haftalığına, izlemeyi düşündüğüm animelerin hepsini o zaman indirmiştim.

Bu Raito neye yarıyo bendede 300gb ye yakın download oldu 42 gb uploadım var suan da baya upload edıyorum 0.166 raıoto
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Bu Raito neye yarıyo bendede 300gb ye yakın download oldu 42 gb uploadım var suan da baya upload edıyorum 0.166 raıoto

Belli bi oranın altına indiğinde bi süreliğine ceza kesiyolar sanırsam
  • quote:

quote:

Nasıl bir ceza başka uyelık alıp ındırız oaman bons filan verseler ıyıdır
  • quote:

quote:

quote:

İstedikleri raitonun altında kaldığında 6 gün download yapamıyosun, 6 gün içinde istenilen seviyeye gelemezsen yine aynı şekilde oluyo.Yeni hesap olayı hakkında bi fikrim yok, bi önlemleri var mıdır bilmem
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İstedikleri raitonun altında kaldığında 6 gün download yapamıyosun, 6 gün içinde istenilen seviyeye gelemezsen yine aynı şekilde oluyo.Yeni hesap olayı hakkında bi fikrim yok, bi önlemleri var mıdır bilmem

gelmişken boyle 5-10tane guxel anıme soylede aksam downoad a koyam birini:D
  • quote:

Benim listemde şu an another ile mirai nikki var onlara başlıcam , onun dışında başka bişey gelmiyo aklıma

Edit güzel demişsin güncel anladım

higurashi ile death note olabilir onlar dışında.Muhtemelen bakmışsındır death note a ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 21 Mayıs 2012; 22:20:09 >
  • quote:

quote:

Benim listemde şu an another ile mirai nikki var onlara başlıcam , onun dışında başka bişey gelmiyo aklıma

Saolasın burada bakbtda ıkısıde yok Vamipric knight dıye bır anıme yukluyom hadı ıyıgeceler hocam sana ben kaçar yarın okul var
  • quote:

quote:

quote:

Saolasın burada bakbtda ıkısıde yok Vamipric knight dıye bır anıme yukluyom hadı ıyıgeceler hocam sana ben kaçar yarın okul var

mirai nikki yi burdan indirebilirsin
    http://www.nyaa.eu/?page=search&cats=0_0&filter=0&term=%5BGotSpeed%5D_Mirai_Nikki
    İyi geceler
  • https://www.facebook.com/photo.php?fbid=245892898773434&set=a.124266530936072.16280.123835850979140&type=1&theater

Narutoda bu kaçıncı bölüm bilen var mı acaba böyle bir resimle karılatım emin olmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erebor -- 22 Mayıs 2012; 14:12:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erebor

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=245892898773434&set=a.124266530936072.16280.123835850979140&type=1&theater

Narutoda bu kaçıncı bölüm bilen var mı acaba böyle bir resimle karılatım emin olmak istiyorum

http://www.youtube.com/watch?v=Ee1OXDHrxcA
    Ova falan heralde , normal sezonda yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erebor

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=245892898773434&set=a.124266530936072.16280.123835850979140&type=1&theater

3. ova'dan. (Hidden Leaf Village Grand Sports Festival)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mirai nikki yi burdan indirebilirsin
    http://www.nyaa.eu/?page=search&cats=0_0&filter=0&term=%5BGotSpeed%5D_Mirai_Nikki
    İyi geceler

Saolasın ındırıyorum suan
  • quote:

quote:

quote:

Başka üyelik alıp indirmek zaten yok multi hesap direk ban,ceza konusunda ise tam olarak bir politika belirlememişler eğer uzun bir süre çok düşük bir oran olursa download limitinden hesap kapatmaya kadar giden cezalar var başka sitelerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

quote:

quote:

Başka üyelik alıp indirmek zaten yok multi hesap direk ban,ceza konusunda ise tam olarak bir politika belirlememişler eğer uzun bir süre çok düşük bir oran olursa download limitinden hesap kapatmaya kadar giden cezalar var başka sitelerde

ıyıymıs ozaman bende 0.222 oldu
  • death note rewrite ın sonunda noluyodu yav hatırlıyan varmı ?

edit bide şu animeyi bile varmı amv ye şarkıya aşık oldum şu anda

edit2. amv hyakkaryouran mış youtube da aramalar sonucu buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 23 Mayıs 2012; 23:59:16 >
  • Selam, ne var ne yok?

Şu finaller bitsin, mangaya vericem kendimi Liar Game okuyodum en son. Güzel bir yerde kalmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

death note rewrite ın sonunda noluyodu yav hatırlıyan varmı ?

edit bide şu animeyi bile varmı amv ye şarkıya aşık oldum şu anda

edit2. amv hyakkaryouran mış youtube da aramalar sonucu buldum

Nedense benımde sunlar çok hoşuma gıdıyor
    Spoiler var :

yok bunda:
  • quote:

Nedense benımde sunlar çok hoşuma gıdıyor
    Spoiler var :

Death Note opening,ending hepsi süper
  • beyler bu zippy ziggynin mangası kaç bölüm? 61 e kadar geldim ama bittimi bitmedi mi bilmiyorum açıkçası mal de bitti gözüküyor ama bitiş tarihi yok kafam allak bullak oldu. ayrıca herkese tavsiye ederim sesli güldüğüm nadir mangalardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||Paradise||

beyler bu zippy ziggynin mangası kaç bölüm? 61 e kadar geldim ama bittimi bitmedi mi bilmiyorum açıkçası mal de bitti gözüküyor ama bitiş tarihi yok kafam allak bullak oldu. ayrıca herkese tavsiye ederim sesli güldüğüm nadir mangalardan

Zippy Ziggyi okumuyorum ve bittimi bitmedimi bilmiyorum ama MALda serinin orjinal dilindeki durumu yazıyor olması lazım.
    Yani seri orjinal dilinde(korece galiba) tamamlanmış ama serinin tamamı ingilizceye(ve diğer dillere) çevrilmemiş olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 988989990991992
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.