Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (987. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 985986987988989
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-2 üye hariç diğerlerini hiç görmedim nereye atıyorlar onca mesajı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

1-2 üye hariç diğerlerini hiç görmedim nereye atıyorlar onca mesajı bunlar

üç büyük shounen i de izliyolar sanırım her hafta bakıyorum bi onlara bide amv lere yorum atılıyo çoğunlukla
  • Zetman diye yeni anime başladı ilk bölümü oldukça sardı bakalım ilerliyen bölümleri nasıl olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukagrbs

Zetman diye yeni anime başladı ilk bölümü oldukça sardı bakalım ilerliyen bölümleri nasıl olcak

2. bölümünün bugün çıkmış olması lazım türkçe altyazısı da yarına gelir büyük ihtimalle. Güzele benziyor ama mangası (yanlış hatırlamıyorsam) 170 küsür bölümdeyken anime 13 bölüm olacak. Yani kafalarına göre sonlandıracaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 10 Nisan 2012; 23:50:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: ufukagrbs

Zetman diye yeni anime başladı ilk bölümü oldukça sardı bakalım ilerliyen bölümleri nasıl olcak

2. bölümünün bugün çıkmış olması lazım türkçe altyazısı da yarına gelir büyük ihtimalle. Güzele benziyor ama mangası (yanlış hatırlamıyorsam) 170 küsür bölümdeyken anime 13 bölüm olacak. Yani kafalarına göre sonlandıracaklar.

Mangasını yeni okumaya başladım gerçekten iş yapar bi anime :( 13 bölümle ziyan etmeselerdi keşke
  • shounen harici manga okuyanlar bir elini kaldırabilir mi manga konuşasım geldi de forumda naruto,bleach,OP den başka muhabbet dönmüyor

birde utanmadan arlanmadan şunuda sorayım o zaman ingilizce veya türkçe çok kalabalık manga okuyucusuna sahip güzel tartışma/fikir paylaşma ortamı olan bir site var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 12 Nisan 2012; 1:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

shounen harici manga okuyanlar bir elini kaldırabilir mi manga konuşasım geldi de forumda naruto,bleach,OP den başka muhabbet dönmüyor

birde utanmadan arlanmadan şunuda sorayım o zaman ingilizce veya türkçe çok kalabalık manga okuyucusuna sahip güzel tartışma/fikir paylaşma ortamı olan bir site var mı

Valla çok fazla olmamakla beraber (zamanımın boşluklarını Naruto vs dolduruyor ya da deneysel takılıyorum);
    No-Bra
    Golden Boy
    Highschool of The Dead

Bu üçlüyü hala ara ara döner eskilerden başlar okurum.
  • quote:

shounen harici manga okuyanlar bir elini kaldırabilir mi manga konuşasım geldi de forumda naruto,bleach,OP den başka muhabbet dönmüyor

Şu sıralar manga okumayı bayağı azalttım takip ettiğim bir kaç seri var ama zamanında bayağı okudum(genelde supernatural-drama karanlık mangalara takılırım ama arada istisnalar oluyor tabi) buyur konuşalım ne istiyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leke900 -- 12 Nisan 2012; 6:07:25 >
  • Anime izleyememe sendromunu bitirmiş bulunuyorum. Sezonu Zetman ile açtım. Güzeldi fakat beklediğim gibi değildi. Ben daha seinenimsi birşey beklerken shounen tarzı birşey çıktı.

Yalnız
    teyzeye fena üzüldüm , ilk önce çocuk yüzünden yüzü gitti şimdi de canı. Striptizciydi işten atıldı fakir kaldı çocuk anasını ağlattı karının
  • Zetman nedir abi Gerek ismi gerekse görünüş bakımından çocukluğumda bile sevmediğim marvel karakterlerine benzemiş. Yine de birkaç bölüm izlemeyi düşünüyorum.

Eureka Seven, Kore wa Zombi Desu ka, Lupin III ve Saint Seiya'nın yeni animeleri başlamış. Bunlara bakılır. Ayrıca yeni basketbol animesi Kuroko no Basket epey ilgimi çekti.

• quote:

Zetman nedir abi Gerek ismi gerekse görünüş bakımından çocukluğumda bile sevmediğim marvel karakterlerine benzemiş. Yine de birkaç bölüm izlemeyi düşünüyorum.

Eureka Seven, Kore wa Zombi Desu ka, Lupin III ve Saint Seiya'nın yeni animeleri başlamış. Bunlara bakılır. Ayrıca yeni basketbol animesi Kuroko no Basket epey ilgimi çekti.

hocam bu sezon mirai nikki gibi guilty crown gibi savaş kılıç veya survival tabanlı anime çıktımı bildiğin ?
  • Fate/Zero 2. sezon var biliyorsundur zaten.
    Guilty Crown'a benzer Accel World var diyebilirim. İlginç olacak gibi duruyor. Trailer epey gaz. Ayrıca sonunda ana karakteri şişman olan bir shounen, sonunda:D
    http://myanimelist.net/anime/11759/Accel_World/

Black Lagoon benzeri Jormungand var bir de. Bakılabilir.
    http://myanimelist.net/anime/12413/Jormungand

not bu animelerin hiçbirini daha izlemedim. Yorumlara ve kendi hislerime göre yazıyorum :D
  • Şu Accel World'den biraz daha bahsedeyim. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Google'ın Project Glass'ı gibi bir sitem var. Yalnız burada insanlar gözlük kullanmıyorlar. Sanal dünya içlerine işlemiş durumda her an internete bağlılar falan. Birbirlerine kablolarla bağlanabiliyorlar Ana karakterimiz ezik (her zamanki gibi) ve şişman. İtilip kakılıyor falan. Kendini sürekli sanal dünyaya atıyor. Oyun oynuyor. Sonra trailerdaki siyah kanatlı kelebek kız ortaya çıkıyor ki o kanatlı hali oyunda gözüken hali gerçekte bildiğiniz insan. Bizim elemanı Accel World isimli özel sanal bir dünyaya sokuyor ve olaylar başlıyor. Air Gear'a benziyor ufaktan.

Baya oldu mangasını okuyalı ama düzenli yayınlanmıyor diye bırakmıştım o yüzden kaç bölüm sürüyor tamamlandı mı falan bilmiyorum ama düzenli yayınlansaydı takip ederdim diyebilirim.
  • quote:

Zetman nedir abi Gerek ismi gerekse görünüş bakımından çocukluğumda bile sevmediğim marvel karakterlerine benzemiş. Yine de birkaç bölüm izlemeyi düşünüyorum.

keşke slam dunkın devamını çekseler
  • hakkaten slum dunk ın devamı gelse tam süper olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

hakkaten slum dunk ın devamı gelse tam süper olurdu.

hocam sen yaşıyomusun ya?

deniz o imzandaki resmin büyük boyutu varmı?

• bunumu arıyorsun
  • eet
  • Accel world güzel bir anime ama ben AREA NO KISHI animesini daha çok beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteman28 -- 22 Nisan 2012; 15:06:56 >
  • quote:

Seinen okuyorum ama sarmıyor artık Homunculus faciasından sonra. Shonen-komedi iyidir şimdilik. Ama okuduklarım üzerinden tartışma yürütebiliriz tabi ki.
  • 
Sayfa: önceki 985986987988989
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.