Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (948. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk 10 daki animelerin hiç birini bilmemem ve çoğunun çocuk kesimine hitap edişi ( bana öyle geldi) garibime gitti
  • Çoluk çocuk olmasını geçtim bir kaç haftadır sazae-san one piece ile izlenme yarışında. Birinci oluyor genelde.
  • enteresan hala japonları anlayamıyorum acaba bizde onlara garip ve ilgilenmeye değer buluyolarmıdır bu arada shakun no shana nın 1.ci sezonu bitirdim bi myanimelist e bakıyım dedimde special lar movie ler felan dolu var ben 2 sezonu anca bulabildim 3 sezon diye düşünürken amma şey çıktı diğerleri için bildiğiniz torrent sitesi felan varsa iyi olur hani
  • Arkadaşlar bu Gundam toplasak kaç bölümdür? Arattım karşıma o kadar şey çıktı ki gözüm korktu vazgeçtim bir ara izlemekten. Mechanın yanında Code Geass gibi elementleri varsa izlemeyi düşünüyorum yok sırf mechaysa hiç dokunmayayım.
  • Gundam evren evren. Her evren farklı. Çoğu 100-150 bölüm. Akuma görürse şimdi sitesinin linkini verir ve gider. Cool
  • Onun bir yerden Gundam 00 Code Geasstan daha iyi dediğini okumuştum da ne açıdan iyi. Mecha olarak mı iyi? Mecha olarak iyiyse benim için bir şey ifade etmiyor ama türleri sırf mecha bazında benzeşmiyorsa izlerim tamamını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Onun bir yerden Gundam 00 Code Geasstan daha iyi dediğini okumuştum da ne açıdan iyi. Mecha olarak mı iyi? Mecha olarak iyiyse benim için bir şey ifade etmiyor ama türleri sırf mecha bazında benzeşmiyorsa izlerim tamamını.

Gundam , Code Geass'dan iyi lafı kişisel görüş bana göre. Fakat tabi Gundam ile Code Geass karşılaştırılmamalı. Gundam kaç senenin efsanevi eseri Code Geass ise 3-5 sene önce yapılan anime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Gundam evren evren. Her evren farklı. Çoğu 100-150 bölüm. Akuma görürse şimdi sitesinin linkini verir ve gider. Cool

Akuma'ya ayıp olacak ama harbi sesli güldüm
  • Bu senenin animelerinden önerisi var mı genel olarak. geçenelrde ano hana'yı izledim çok beğendim. bu tarz kaçırdığım seriler varsa güncel izlemek istiyorum. shounen tarzı animeler ya da konusu olmayan seriler (özellikle ecchi temalılar böyle oluyor genelde) olmadığı sürece pek ayrım yapmam izlerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

Bu senenin animelerinden önerisi var mı genel olarak. geçenelrde ano hana'yı izledim çok beğendim. bu tarz kaçırdığım seriler varsa güncel izlemek istiyorum. shounen tarzı animeler ya da konusu olmayan seriler (özellikle ecchi temalılar böyle oluyor genelde) olmadığı sürece pek ayrım yapmam izlerken.

Usagi Drop , 2 bölüm falan kaldı bitmesine.
  • quote:

Onun bir yerden Gundam 00 Code Geasstan daha iyi dediğini okumuştum da ne açıdan iyi. Mecha olarak mı iyi? Mecha olarak iyiyse benim için bir şey ifade etmiyor ama türleri sırf mecha bazında benzeşmiyorsa izlerim tamamını.

Daha iyi falan değildir ama sen genede

-Gundam 00
    -Gundam Unicorn
    -Gundam Seed
    -Turn A Gundam ve Break/Broken Blade bunları izle

quote:

Bu senenin animelerinden önerisi var mı genel olarak. geçenelrde ano hana'yı izledim çok beğendim. bu tarz kaçırdığım seriler varsa güncel izlemek istiyorum. shounen tarzı animeler ya da konusu olmayan seriler (özellikle ecchi temalılar böyle oluyor genelde) olmadığı sürece pek ayrım yapmam izlerken.

-Break/Broken Blade
    -Gundam Unicorn
    -Steins Gate
    -Deadman Wonderland
    -Mahou Shoujo Madoka★Magica bu sene çıkan kesinlikle izlenmesi gereken animeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leke900 -- 8 Eylül 2011; 8:55:41 >
  • Elbette dediğin gibi tartışılır ama benim bu konuda aradığım tek şey zevk olduğundan matrixle bile karşılaştırırım şu an :)
  • quote:

Gundam ile Code Geass'ın alakası yok. Code Geass'a zaten mecha demek pek doğru değil. Akıl oyunlarıdır Code Geass, robotlar makinalar her neyse hikayede kullanılan bir unsur sadece. Gundam sırf mecha ama robot savaşları. Code Geass beğendim ne izleyeyim diyen birine Gundam da önerilmez. One Outs, Kaiji, Detective Conan, Death Note, Tantei Gakuen Q izle denir.
    Taraflı gaz yorumlar aklınızı karıştıyor tabi
    Gundam izlemek istiyorum ne izleyim diyorsan benim izleyip beğendiklerim: Gundam 00, Gundam 8th Team bir de ilk Gundam'dan birkaç bölüm izlemiştim beğenmiştim ama ingilizce dub diye bırakmıştım.
    Yine mecha olarak Macross da güzel. Özellikle Do you remember love filmi çok duygusaldı.

quote:

Mahou Shoujo Madoka★Magica kesinlikle izle bunu, ilk bunu izle hatta epey iyi. Adına aldanma böyle tatlı küçük kızlar büyüler falan değil
    İzlemediğim ama listemde olup biter bitmez izleyeceğim animeler.

Baka to Test to Shoukanjuu 2. sezon
    Hanasaku Iroha
    Natsume Yuujinchou 3. sezon
    Usagi Drop
    Working 2. sezon
    Steins;Gate

Usagi Drop ve Steins Gate için güzel yorumlar var. Hanasaku Iroha'ya birkaç bölüm bakmıştım hoşuma gitmişti. Kaiji 2. sezon var bir de izleyeceğim ama sen izliyorsundur onu.

Break Blade ve Deadman Wonderland'i beğenmezsin fazla bağırış çağırış gürültü var
    Nichijou var bir de bu da Mitsudomoe gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 8 Eylül 2011; 8:45:34 >
  • Şimdi elimde 3. bölümde Baccano, 8. bölümde Phantom (ki uzun zaman oldu 7de bırakalı) bir de Kaiji var. Galiba kaijiye başlayacağım bu ikisine devam edesim gelmiyor bir türlü.
  • @dombili** dog days deadman wonderland ao no exorcist **mahou shoujo madoka magica bu sene sağlam olan animeler bence

edit:unutmuşum bu sene birde*** kore wa zombie desu ka da çıktı muhteşemdir tavsiye ederim başına yıldız koyduklarım istediğin türde/yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 8 Eylül 2011; 10:51:28 >
  • quote:

Şimdi elimde 3. bölümde Baccano, 8. bölümde Phantom (ki uzun zaman oldu 7de bırakalı) bir de Kaiji var. Galiba kaijiye başlayacağım bu ikisine devam edesim gelmiyor bir türlü.

Hellsing ultimate ovalar var bir de ama Bleach izleyesim var başlasam mı ne? Kafam çok karıştı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

Mahou Shoujo Madoka★Magica kesinlikle izle bunu, ilk bunu izle hatta epey iyi. Adına aldanma böyle tatlı küçük kızlar büyüler falan değil
    İzlemediğim ama listemde olup biter bitmez izleyeceğim animeler.

Baka to Test to Shoukanjuu 2. sezon
    Hanasaku Iroha
    Natsume Yuujinchou 3. sezon
    Usagi Drop
    Working 2. sezon
    Steins;Gate

Usagi Drop ve Steins Gate için güzel yorumlar var. Hanasaku Iroha'ya birkaç bölüm bakmıştım hoşuma gitmişti. Kaiji 2. sezon var bir de izleyeceğim ama sen izliyorsundur onu.

Break Blade ve Deadman Wonderland'i beğenmezsin fazla bağırış çağırış gürültü var
    Nichijou var bir de bu da Mitsudomoe gibi.

izliyorum kaijiyi haftalık ama kesinlikle bitmesini bekleyip öyle izlemek lazım onu. kanser ediyorlar insanı her bölüm aha bu hafta biter bu oyun diyorum bölüm sonu yine heyecanlı bir şekilde bırakıyorlar. working in ikinci sezon çıktıysa ona indirip izleyeyim direk ilk sezonu çok beğenmiştim. baka to test'in 2. sezonunu da kesin izlerim. usagi drop ve hanasaku yu dün indirmiştim bi onlara bakayım o zaman öncelikle.

@leke900

teşekkürler öneriler için.
  • Anime izlemeye yeni başladım şuan Deadman Wonderland izliyorum torent sitelerinden indirdiğim animelere gömülü altyazı sorunu var nasıl silebilirim gömülü altyazıyı yardım ederseniz sevinirim.
  • BsPlayer kullanırsan videonun içinde yani görüntü halinde değilse altyazı onu kapatabiliyorsun.
  • quote:

Arkadaşlar bu Gundam toplasak kaç bölümdür? Arattım karşıma o kadar şey çıktı ki gözüm korktu vazgeçtim bir ara izlemekten. Mechanın yanında Code Geass gibi elementleri varsa izlemeyi düşünüyorum yok sırf mechaysa hiç dokunmayayım.

1- Politika seviyorsan, savaşan her tarafın açısından anlatılan çok boyutlu hikayeleri seviyorsan, hikaye kurgusu içinde doğup büyüyen ve ölen, kısacası yaşayan karakterleri olan bir metaseri arıyorsan, neredeyse her şeye şu yada bu şekilde açıklama getirilen bir arka plan bekliyorsan, makinaların arızalanabildiği ve farklı iklim koşullarının etkisinin göz önüne alınması gerektiği, topçu ve hava/filo desteği yada kaynak akışı gibi unsurların her zaman ön planda olduğu bir yapım bekliyorsan, inovasyon yönü açısından insanı düşünmeye sevkeden bir konsept arıyorsan, hemen bitmesin istiyorsan, arkadaşlarınla konuştukça yada internetten arka planını araştırdıkça yeni yeni ayrıntılar keşfedeceğin bir anime arayışındaysan Gundam izle. Ama Gundam diye psişik bağlantı yada üstün refleksler gibi mental özellikleri bile hardcore gerçekçi gösterecek kadar açıklamasız süper güçler ile dolu bir seri yada elektrikli testereyle doğranıp çantaya doldurulup sonra hörtleyen, "sono tori da!" muhabbetleriyle sahne dolduran yada Mecha'ları out-of-screen olaraktan gıcır gıcır bulup savaş alanına öyle dalan cool guy'lar bekliyorsan yapabileceğin en yanlış seçim.

Özetleyeyim: Gundam sadece Mecha değil ve artı değer olarak Code Geass'da olup da Gundam'da olmayan hiçbirşey yok, bundan seni temin edebilirim.

2- "Gundam 00 şu şu şu sebeplerle Code Geass'dan çok daha iyi" dersem tartışma çıkar bu sebeple 25 bölümlük ilk sezonu izle demekle yetineceğim. İlgini çekerse 2. Sezon ve final filmi A wakening of the Trailblazer'i de izlersin. Gundam'ın asıl olayı yeni neslin pek de haberdar olmadığı, bundan 32 yıl öncesinde başlayan orjinal jenerasyonudur. Bu ilk seri için yapılan film üçlemesini, 12 bölümlük 08th MS Team'ı (Türkçe), 6 bölümlük Gundam 0080'i (yarısı bitti, bu haftasonuna kadar bitirmeye uğraşıyorum), 13 bölümlük Gundam 0083'ü ve Z Gundam film üçlemesini sırasıyla izlemek bir diğer yoldur ve Code Geass'ın 1. sezonundan sadece birkaç saat daha fazla zamanını alacaktır.

3- Chibi'ler haricinde Gundam metaserisinin tamamı 590 bölüm civarında fakat bunlar 6 kadar farklı evrene bölünmüş olduğu için bu evrenlerin en uzununu bile 1.5 - 2 ayda ve kendini çok sıkmadan bitirebilirsin. 2 evren haricinde diğerlerinin tamamının en uzunu bile anca 50 bölüm sürüyor ve Gundam'ın seri olarak türdeki yerini anlamak için tüm evrenleri illa izlemen gerekmiyor.

Yine de kafana takılan birşey varsa özelden sor yardımcı olurum.

---------------

Edit:

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

SAMBOMASTER diskografisi buldum bugün. Hala bilmeyeniniz varsa şiddetle öneriyorum bu grubu. Anlatılmaz yaşanır desem yeterli olur mu bilmiyorum. İş/okul dönüşü manlytears seansları için birebir.

http://www.nyaa.eu/?page=download&tid=242329

"Seishun Kyosokyoku" gazına Gaara Retrieval Arc'a dek araya seri sokmadan gitmiştim. Ne günlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 9 Eylül 2011; 11:56:52 >
  • 
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.