Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (950. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 948949950951952
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edite tıklayınca sayfa açılmadığı için yeni mesaj yazıyorum.
    @dasdacik
    Dediğimizi anladığına emin misin? Bir daha oku istersen. Ben yeni yönetici felan istediğimi belirtmeyi geç, yönetici lafı bile geçmedi burada. Bölümün altında alt kategori olacak o kadar.
  • hayır demek istediğim dediğin fazla üye olsaydık yönetici sayısı fazla olsaydı olabilirdi ama burda küçük kuralları bile çiğnediğimizde () bir sorun olmuyo kısacası böyle rahat şekildeyken çoğu kişiyi dahada uğraştırcak birşey istiyosun
  • dasdacik senin bana laf atman lazım hyappon'a değil
  • galiba bir yanlış anlaşılma var 3 müzün arasında ben sadece anime manganın 2 ye ayrılmaması gerektiği fikrini savunuyordum

edit:yani bunun mümkün olması için gerekenleri söylemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 12 Eylül 2011; 21:14:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

galiba bir yanlış anlaşılma var 3 müzün arasında ben sadece anime manganın 2 ye ayrılmaması gerektiği fikrini savunuyordum

Tamam abi öyle söyle o zaman. Diyorsun fazla yönetici felan, kafa karışıyor haliyle. Flara da söyledi zaten. Bu bir öneriydi. Kabul edilir, edilmez yöneticilere kalmış. Ama ondan önce tabiki A&M* bölümü üyelerinin istemesi gerekli.

*Bundan sonra böyle yazacağım. Çok uğraştırıyor. Umarım yanlış anlaşılıp ceza almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Bleachte bölüm 58i şimdi bitirdim:

İlk bankai lafı geçtiğinden beri Ichigonun bankaisini bekliyorum bir 20 bölüm olmuşsa şaşırmam. Bir de bu bölümler haftalık (eğer öyleyse) yayınlanırken izleyenleri düşündüm de çıldıranlar olmuştur herhalde :)

hiç mi anime takip etmedinçok sinir bozucu birşey yeni bölüm beklemek değil fillerin bitmesini beklemek daha kötü mesela bleach şuanda fillerda ne kadar zaman oldu hala fillerda bitcek gibide durmuyor yavaş izlede fillera denk gelme bari
  • Hayır hiç güncel anime takip etmedim henüz. 63teyim ve bundan sonra fillermış galiba.
  • quote:

Hayır hiç güncel anime takip etmedim henüz. 63teyim ve bundan sonra fillermış galiba.

Kaca Kadar Filler.
    Bende Yenı Basladım Bleach'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Hayır hiç güncel anime takip etmedim henüz. 63teyim ve bundan sonra fillermış galiba.

Kaca Kadar Filler.
    Bende Yenı Basladım Bleach'e

Burdan bakabilirsin fillerlarahttp://www.narutoforums.com/showthread.php?t=488149
  • Ya neden verdin ki o linki şimdi :) Yanlarında olacak şeyler yazıyor kıl oldum. Neyse fazla uzun sürmeyecekmiş ben daha uzun bekliyordum.
  • quote:

Ya neden verdin ki o linki şimdi :) Yanlarında olacak şeyler yazıyor kıl oldum. Neyse fazla uzun sürmeyecekmiş ben daha uzun bekliyordum.

Onların hepsi filler olduğundan sıkıntı olmaz bence ama mesela new captain arc yazdığında daha o arcın ilk 5 dakikasında yeni kaptan çıkıyor ortaya.

Not: Bu arc filler olduğu için ana konuya etkisi yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

http://www.animenewsnetwork.com/interest/2011-09-13/bleach-anime-to-enter-shinigami-daiko-shoshitsu-arc

Bleach yeni arc geliyor.

Mangaya yetişir bu gidişle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

http://www.animenewsnetwork.com/interest/2011-09-13/bleach-anime-to-enter-shinigami-daiko-shoshitsu-arc

Bleach yeni arc geliyor.

Yetişti zaten ne kaldı. 20 chapter ya oldu ya olmadı mangada. Okul anılarına felan girerler herhalde. Bayağı filler bölüm olur. Yoksa ıııı olmaz imkansız.
  • Mangada o arc bitiyor.
  • Bu uzun soluklu seriler yapımcı ölene kadar devam ediyor herhalde ben bunu çıkardım :)
  • quote:

Bu uzun soluklu seriler yapımcı ölene kadar devam ediyor herhalde ben bunu çıkardım :)

parayı buldukları için böyle yapıyolar uzun soluklu seriler değilde aşırı tutan diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Mangada o arc bitiyor.

İyi de abi hadi maksimum 10 bölüm yapsınlar. Tekrar filler sonra. Ne anladık bu işten?
  • Bleach = Filler zaten. Şaşılacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

Bleach yeni arc geliyor.

Yetişti zaten ne kaldı. 20 chapter ya oldu ya olmadı mangada. Okul anılarına felan girerler herhalde. Bayağı filler bölüm olur. Yoksa ıııı olmaz imkansız.

bi yandan mangası devam eden seriyi bu kadar filler doldurmadan haftalık çıkarmaları olcak iş değil zaten. onun yerine sezon mantığı falan oturtsalar daha mantıklı ama her türlü izleyeni var diye dayıyorlar sürekli yeni bölümleri. filler da bol oluyor haliyle
  • 
Sayfa: önceki 948949950951952
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.