Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (947. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chaos Head olacak. Bağlantı yok aralarında, izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

Chaos Head olacak. Bağlantı yok aralarında, izleyebilirsin.

bağlantılı olduğu anime chaos head se hele hiç izlemeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

Death note'u bile fırlatıp atacak kıvama gelmişken, AniDB'de aldığı hayvani puanı sonuna kadar hak ediyorken, çoğu kişinin listelerinin ilk beşinde yerini çoktan almışken bence bu şekilde kestirip atmayın. İlk iki bölümünü izlemeniz bile dediğiniz şeyin abesliğini kavramanıza ve belki de önyargı faktörüne bu kadar ılımlı yaklaşmamanız gerektiğini anlamanıza yardımcı olacaktır.

Hele ki Kaiji seven biriyseniz bu animeyi izlememek gibi bir lüksünüz olmamalı bence. 8 bölüm arka arkaya izleyen kişide beynin burundan akması durumu söz konusu olabiliyor. O derece şaşırtıcı, düşündürücü, teori ürettirici bir anime.

Ne dedim
    ben şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray.gns

quote:

quote:

Death note'u bile fırlatıp atacak kıvama gelmişken, AniDB'de aldığı hayvani puanı sonuna kadar hak ediyorken, çoğu kişinin listelerinin ilk beşinde yerini çoktan almışken bence bu şekilde kestirip atmayın. İlk iki bölümünü izlemeniz bile dediğiniz şeyin abesliğini kavramanıza ve belki de önyargı faktörüne bu kadar ılımlı yaklaşmamanız gerektiğini anlamanıza yardımcı olacaktır.

Hele ki Kaiji seven biriyseniz bu animeyi izlememek gibi bir lüksünüz olmamalı bence. 8 bölüm arka arkaya izleyen kişide beynin burundan akması durumu söz konusu olabiliyor. O derece şaşırtıcı, düşündürücü, teori ürettirici bir anime.

Ne dedim
    ben şimdi?

Merak ettim şimdi indiriyorum 2 seriyide , steins gate henüz tamamlanmamış sanırım yada ben sadece 6 bölümünü bulabildim.
  • http://www.nyaa.eu/?page=search&cats=0_0&filter=0&term=steins+gate+commie

Burada da altyazıları bulabilirsiniz;
    http://divxplanet.com/sub/m/28985/SteinsGate.html

Birkaç gün bekleyin 5. bölümü tekrar çevireceğim öyle başlayın izlemeye.
    Onun dışında serinin son iki bölümü kaldı. Türkçe altyazıları serinin tamamlandığı ana denk gelecek şekilde bitirmeye çalışacağız. ( +-10 gün )
  • quote:

quote:

quote:

Ne dedim
    ben şimdi?

izlemeye gerek yok derken chaos head den bahsediyorum bu animeden değil yoksa indirmeye başladım bakacağım yakın zamanda bu animeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 3 Eylül 2011; 11:43:31 >
  • quote:

http://www.nyaa.eu/?page=search&cats=0_0&filter=0&term=steins+gate+commie

Burada da altyazıları bulabilirsiniz;
    http://divxplanet.com/sub/m/28985/SteinsGate.html

Birkaç gün bekleyin 5. bölümü tekrar çevireceğim öyle başlayın izlemeye.
    Onun dışında serinin son iki bölümü kaldı. Türkçe altyazıları serinin tamamlandığı ana denk gelecek şekilde bitirmeye çalışacağız. ( +-10 gün )

Bir günde 16 bölüm izledim. Son 4-5 bölüm o kadar sürükleyici ki soluksuz izledim. Güncel başlığı olsa paylaşmak istediğim teoriler ve sormak istediğim sorular var aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 3 Eylül 2011; 15:20:24 >
  • selam gençler ve daima genç kalacaklara

3 tane beyzbol temalı anime buldum ve karasız kaldım hangisinden başlamamı tavsiye edersiniz.

cross game , major , Ookiku Furikabutte

iyi geceler.
  • Arkadaşlar bir öneride bulunmak istiyorum hani her ne kadar bölüm biraz durgun olsada dile getirmek istedim. Tv ve Diziler bölümünde bir konu açılınca örneğin ; House yanına imdb puanını ekliyorlar House (imdb:9.3) gibi. Bizde aslında imdb olsun mal , anidb gibi sitelerinde puanlarını koyabiliriz. Aklıma geldi söyleyeyim dedim.

Ayrıca küçük bir dipnot : dün show tv'de Astro Boy'un animasyonu vardı. Tezuka babanın efsanevi serisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

selam gençler ve daima genç kalacaklara

3 tane beyzbol temalı anime buldum ve karasız kaldım hangisinden başlamamı tavsiye edersiniz.

cross game , major , Ookiku Furikabutte

iyi geceler.

Hocam söylediklerin arasında yok ama One Outs'u izlemediysen kesin izle, o da beyzbol temalı. Söylediklerin arasında ise en iyisi Cross Game'dir.
  • @Espâda

crosssuu gamemu fena sardı bitsin one outssu sonra majorru bakacağım... teşekkürlerru. :))

ve ayrıca bana cowboy planetes bebop phantom gibi yada sağ gosterip sol yatıracak bi seri önerirseniz ..
  • Code Geass'ta Lelouch'un son savaşlarında arkada çalan bir müzik var. Bir yerlerden tanıdık geliyor ama çıkaramıyorum tiz bir ses fazla uzun değil. Adını öğrenmem gerek eplere bakıyorum sahne bulmak için bakayım bulursam koyayım umarım bir bilen çıkar.
  • shakugan no shana ya tekrar başladım 3 sezonuda bitircem bu sefer (gerçi geçen sefer dolu kafayla izliyodum)

aklıma takılı verdi şu ana kadar en çok bölümü olan anime hangisi sezonlar dahil olarak tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

shakugan no shana ya tekrar başladım 3 sezonuda bitircem bu sefer (gerçi geçen sefer dolu kafayla izliyodum)

aklıma takılı verdi şu ana kadar en çok bölümü olan anime hangisi sezonlar dahil olarak tabi

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_anime_series_by_episode_count

burada bak kendin karar ver bazıları farklı tarzlarda ve bazıları bölüm başı süre olarak kısa...
  • Sazae-san abartmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Sazae-san abartmış.

efet harbiden abartmış

bu kızlar snsd adlı müzik grubundan

bu arada cross game herşeyiyle tam tadında bitti. fazla abartmadan (duygusallık, komedi, v.b. gibi) beni sıkmadan bitti.
    şöyle de bir araklama bir yazı
    Dünyada senden en çok nefret etmemin 10 sebebi ...

• quote:

quote:

Sazae-san abartmış.

efet harbiden abartmış

bu kızlar snsd adlı müzik grubundan

bu arada cross game herşeyiyle tam tadında bitti. fazla abartmadan (duygusallık, komedi, v.b. gibi) beni sıkmadan bitti.
    şöyle de bir araklama bir yazı
    Dünyada senden en çok nefret etmemin 10 sebebi ...

Reklam amaçlı yapılan serilerdenmi. Zaten mangasıda epey sürmüş.
  • quote:

orasını bilmemde hala animesi bile sürüyor enteresan.. zaten her bölüm 6 dk.lık

bişi buldum

Live action film

Blue Sky Studios plan a film adaptaion released August 2015.
  • quote:

quote:

bişi buldum

Live action film

Sazae-san içinmiymiş live action ?
  • quote:

quote:

quote:

bişi buldum

Live action film

Sazae-san içinmiymiş live action ?

live action derken tabi ki 3boyutlu animasyon orada öyle yazdıklarına bakmıyorum zaten onların anladıkları o olsa gerek... uzak batının düşünce tarzı...

stüdyonun 2013 ten sonra adlandırmadığı bir projesi daha varmış 50/50 ihtimal veriyorum ben...
  • 
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.