Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (932. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 930931932933934
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dasdacik

nası bi duygudur acaba yav merak ettim düşünsene kafanda olduğunu sen isteyince kalkıyo iniyo ()

Tam olarak kontrol edemiyorsun, biraz istem dışı, birşeye konsantre olduğun zaman kalkıyor, konsantre olmadığında, rahat olduğunda filan iniyor.
    Bizim aletten pek bi farkı yok aslında o da bir şeye konsantre olunca kalkıyor ve rahatlayınca iniyor
  • düşünsenize tokyo sokaklarında yürüyonuz kafasında neurowear olan bir kız var size doğru bakınca birden kulaklar dikleşiyo
    direk parçaların heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 28 Temmuz 2011; 16:53:09 >
  • One Piece'de de an itibariyle güncele gelmiş olup bleach ve narutoyla kıyaslarsak hikaye olarak en genişleyebilecek olan one piece ama konu işleyişinin yavaşlığı adamı ve bazı bölümlerinin (özellikle bir korsan oyunu oynuyorlardı o bölümler) bleach fillerlarından daha beter olmasından dolayı Naruto>One piece>bleach diye sıralıyorum.

Sizce bu sıralama nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

One Piece'de de an itibariyle güncele gelmiş olup bleach ve narutoyla kıyaslarsak hikaye olarak en genişleyebilecek olan one piece ama konu işleyişinin yavaşlığı adamı ve bazı bölümlerinin (özellikle bir korsan oyunu oynuyorlardı o bölümler) bleach fillerlarından daha beter olmasından dolayı Naruto>One piece>bleach diye sıralıyorum.

Sizce bu sıralama nasıldır?

O saçma korsan oyunlu bölümleri atlarsan One Piece şu an yayınlanan shounenlerin en iyisi bence.

Uzun zamandır niyetlendiğim ama izleyemediğim Suzumiya Haruhi'ye bu akşam başlayacağım sanırım. Başımı Taht Oyunlarından kaldırabilirsem tabi. Uzun zamandır bu kadar kaliteli bir fantastik kitap okumamıştım. Tavsiye ederim.
  • @Yedas @Otakuron

Üstadlar şu Haruhi hakkında bir bilgi verirmisiniz. Bir kaç zamandır aklımda falan nasıl izleyeceğim bilmiyorum , bir kaç serisi var ama
  • vexile diye bir film keşfettim. Konusu manyak. Ben gibş acemiler icin böyle eski serileri dile getirin izleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

@Yedas @Otakuron

Üstadlar şu Haruhi hakkında bir bilgi verirmisiniz. Bir kaç zamandır aklımda falan nasıl izleyeceğim bilmiyorum , bir kaç serisi var ama

Tv serisi olarak iki sezon var. 14er bölümden 28 bölüm. bakabt'den [Delicio.us]'ın 28 bölüm bir arada paketini indiriyorum ben. ilk sezon için kronolojik bir sıralama var gördüğüm kadarıyla ama ikinci sezonu bilmiyorum var mıdır böyle bir şey.

Sıralama ekşi de gördüğüm kadarıyla 02-03-05-10-13-14-04-07-06-08-01-12-11-09
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedas

quote:

@Yedas @Otakuron

Tv serisi olarak iki sezon var. 14er bölümden 28 bölüm. bakabt'den [Delicio.us]'ın 28 bölüm bir arada paketini indiriyorum ben. ilk sezon için kronolojik bir sıralama var gördüğüm kadarıyla ama ikinci sezonu bilmiyorum var mıdır böyle bir şey.

Niye böyle bir sıralaması var?
  • @Said6 tam olarak bilmiyorum. İzlediğimde anlayacağım. Otakuron geldiğinde daha detaylı yardımcı olur. Kendisi Haruhi'ye tapıyordu.
  • Kafam karıştı Ota reyizden bilgi almadan başlamayalım. Lucky Star indiriyordum en son bitmedi daha. O nasıldır
  • SAKINNNN o sıralamayla izlemeyin gerçekten diğer türlü çok daha zevkli oluyo lost gibin böyle direk açın 1 den sona kadar bide 2.ci sezonda 8 bölüm aynı (dejavu yaşadım nedense) ayrıca haruhi haruhi animeyse diğerleri anime değildir öyle bişey yani harumi fanboy u olmak istemem ama gerçekten çok süper be abi 3 kere izledim hala koysan önüme tekrar izlerim
  • quote:

quote:

@Yedas @Otakuron

2. sezon kronolojik sırada, biraz daha detaya girersek;
    2009 yılında televizyonda yayınlanan (aynı zamanda sezon 2 olarak bilinen) Haruhi Suzumiyada sezon 1 bölümleri ve sezon 2 bölümleri iç içe kronolojik sırada verildi ki bunun nedeni büyük ihtimalle sezon 2 bölümlerinin sezon 1 bölümlerinin arasında geçmesi, kronolojik bölüm sırasına yani 2009 da yayınlanan sıraya bakarsanız daha iyi anlarsınız:

1. The Melancholy of Haruhi Suzumiya I
    2. The Melancholy of Haruhi Suzumiya II
    3. The Melancholy of Haruhi Suzumiya III
    4. The Melancholy of Haruhi Suzumiya IV
    5. The Melancholy of Haruhi Suzumiya V
    6. The Melancholy of Haruhi Suzumiya VI
    7. The Boredom of Haruhi Suzumiya
    8. Bamboo Leaf Rhapsody
    9. Mysterique Sign
    10. Lone Island Syndrome I
    11. Lone Island Syndrome II
    12. Endless Eight
    13. Endless Eight
    14. Endless Eight
    15. Endless Eight
    16. Endless Eight
    17. Endless Eight
    18. Endless Eight
    19. Endless Eight
    20. The Sigh of Haruhi Suzumiya I
    21. The Sigh of Haruhi Suzumiya II
    22. The Sigh of Haruhi Suzumiya III
    23. The Sigh of Haruhi Suzumiya IV
    24. The Sigh of Haruhi Suzumiya V
    25. Mikuru Asahina's Adventure - Episode 00
    26. Live A Live
    27. The Day of Sagittarius
    28. Someday in the Rain

Kalın yazılmış bölümler 2009da yayınlanmış olan sezon 2 dediğimiz bölümler oluyor, normal yazılmış bölümler ise 2006 da karışık sırada yayınlanan sezon 1 dediğimiz bölümler.

ama otakuran daha iyi bilir, siz ona sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 28 Temmuz 2011; 20:33:21 >
  • Adam alti ustu anime izleyecek, bu kadar eziyete ne hacet?
  • lucky star çoğu yönden benzendir haruhiye ama bir haruhi veyahut alex değildir vesselam güzel seridir sıkılmazsın k-on gibi sürekli bi gülümseme olur suratında
    @hyapponzashi
    hocam burda normal bir animeden bahsetmiyoz izliycekken tamamiyle zevkini alarak izlesin istiyoruz sadece
  • İstersen random.org dan kendine rastgele bir sıra yap o sırada izle bölümleri
    Al hatta link
    http://www.random.org/sequences/?min=1&max=24&col=1&format=html&rnd=new

Aslında değişik bir deneyim olabilir yeni bir animeye veya mangaya başlarsam bu olayı denemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

Bunu gördünüz mü?

Bu yılın sonunda satışa sunulacakmış diye duydum.

Müthişmiş. Bi sevgilimiz yok ki alıp giydirsek.

Sevgiliye gerek yok ben kendim alıp giyicem bunlardan deli hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Bunu gördünüz mü?

Bu yılın sonunda satışa sunulacakmış diye duydum.

Müthişmiş. Bi sevgilimiz yok ki alıp giydirsek.

Sevgiliye gerek yok ben kendim alıp giyicem bunlardan deli hoşuma gitti.

Yorumunu görmezden geliyorum.

Kedinin dönüp dolaşıp geleceği yer.... @Dead or Alive bi neko attın ortaya bak kaç yıllık tilkinin bile yerini aldı. Neyse, zamanında @Otakuron söylemişti fazla aksiyona gerek yok İngilizce Öğretmenliği okur, sırtımı devlete yaslar sonra hayallerimin peşine düşerim diye. Onun dediğine geldik. Büyüksün Otakuron reyiz. Sonuçlar açıklandığından beri devletlerin savaş planı yapması gibi kariyer planı yapıyordum. Sonunda temizledim kafamı. Oh be dünya varmış.
  • To Aru Majutsu no Index serilerine başladım. Oldukça iyi gidiyor şimdilik.
  • quote:

quote:

quote:

@Yedas @Otakuron

2. sezon kronolojik sırada, biraz daha detaya girersek;
    2009 yılında televizyonda yayınlanan (aynı zamanda sezon 2 olarak bilinen) Haruhi Suzumiyada sezon 1 bölümleri ve sezon 2 bölümleri iç içe kronolojik sırada verildi ki bunun nedeni büyük ihtimalle sezon 2 bölümlerinin sezon 1 bölümlerinin arasında geçmesi, kronolojik bölüm sırasına yani 2009 da yayınlanan sıraya bakarsanız daha iyi anlarsınız:

1. The Melancholy of Haruhi Suzumiya I
    2. The Melancholy of Haruhi Suzumiya II
    3. The Melancholy of Haruhi Suzumiya III
    4. The Melancholy of Haruhi Suzumiya IV
    5. The Melancholy of Haruhi Suzumiya V
    6. The Melancholy of Haruhi Suzumiya VI
    7. The Boredom of Haruhi Suzumiya
    8. Bamboo Leaf Rhapsody
    9. Mysterique Sign
    10. Lone Island Syndrome I
    11. Lone Island Syndrome II
    12. Endless Eight
    13. Endless Eight
    14. Endless Eight
    15. Endless Eight
    16. Endless Eight
    17. Endless Eight
    18. Endless Eight
    19. Endless Eight
    20. The Sigh of Haruhi Suzumiya I
    21. The Sigh of Haruhi Suzumiya II
    22. The Sigh of Haruhi Suzumiya III
    23. The Sigh of Haruhi Suzumiya IV
    24. The Sigh of Haruhi Suzumiya V
    25. Mikuru Asahina's Adventure - Episode 00
    26. Live A Live
    27. The Day of Sagittarius
    28. Someday in the Rain

Kalın yazılmış bölümler 2009da yayınlanmış olan sezon 2 dediğimiz bölümler oluyor, normal yazılmış bölümler ise 2006 da karışık sırada yayınlanan sezon 1 dediğimiz bölümler.

ama otakuran daha iyi bilir, siz ona sorun
    @Dead Or Alive

Senin dediğin gibi yapayım hocam sağol
  • Defense Devil 100. chapter çıkmış.
  • 
Sayfa: önceki 930931932933934
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.