Bu arada gece Haruhi'nin ilk üç bölümünü izledim ama kronolojik sıralık bir şey göremedim. Benim indirdiklerim de acaba kronolojik sıraya göre mi numaralı diye bir şüphe oluştu içimde. Bölüm bir Haruhi'nin sınıftaki ilk günü anlatılıyor değil mi?
@yedas evet bende ilk baş kronolojik sıra gerektiğini anlamadım senin gibi ilerki bölümlerde anlarsın farkı bi bölüm de gördüğünü 2-3 bölüm sonra devam ediyo felan
@Yedas MAL'da bitti gözüküyor ama son chapter hiç de final gibi değildi.
Eğer 2 sezonu bir paket altında indirdiyseniz kronolojik sırada olma ihtimali yüksek.
quote:
Orijinalden alıntı: RollingStar
Defense Devil 100. chapter çıkmış.
Ohoo çok oldu çıkalı fakat çevirmemişlerdi. Ayrıca seri bitti yasdayım beyler bulaşmayın bana
quote:
Orijinalden alıntı: Defense Devil
quote:
Ohoo çok oldu çıkalı fakat çevirmemişlerdi. Ayrıca seri bitti yasdayım beyler bulaşmayın bana
Bitti ama ucu çok açık bir finaldi.Açık kapı bıraktılar sanki.
quote:
quote:
quote:
Çünkü ipini çektiler. Fark ettiysen Idamaria olayı tak diye halledildi.
İçindeki şeytan.
Bizim reyizlerde bitirmek zorunda kaldı. Defense Devil yazar ve çizerinin bir mangası daha varmış adını hatırlayamadım. Onada göz atın
quote:
quote:
quote:
quote:
Çünkü ipini çektiler. Fark ettiysen Idamaria olayı tak diye halledildi.
İçindeki şeytan.
Bizim reyizlerde bitirmek zorunda kaldı. Defense Devil yazar ve çizerinin bir mangası daha varmış adını hatırlayamadım. Onada göz atın
Neden paldır küldür bitirdiklerini de anlayamadım ki.Hikaye de güzel gidiyordu.
Bu mesaj ya silindi ya da taşındı bu yüzden artık burda değil. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız tarayıcınızın yenile tuşuna basarak sayfayı yenileyiniz. Geri git ?
çözün artık şu sorunu yönetici arkadaş duyurulur.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Crowley
Bu mesaj ya silindi ya da taşındı bu yüzden artık burda değil. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız tarayıcınızın yenile tuşuna basarak sayfayı yenileyiniz. Geri git ?
çözün artık şu sorunu yönetici arkadaş duyurulur.
tek çözüm birbirmizin mesajını alıntılıycaz cevaplananan mesajlarda direk gösteriyo her sayfa böyle yapsak idare eder heralde
bi dh anime msn grubu açsak iyi olmazmı
şu anda var zaten ''serbest çağrışım'' ın açtığı ama anime hariç her şey konuşuluyodu o yüzden bıraktım ama hala devam ediyolar bizde bitane açsak fena olmaz
Tutmuyorki beyler. 2-3 kişi falan anca muhabbet ediyoruz. Zaten Cafe'nin halide duman bence gerek yok.
ben böyle olunca daha çok seviyorum oldum olası çok kişi sevmem zaten kafa dengi zeki ''ergen aptal'' olmuyan ortamlar daha iyi bence
Keşke biraz daha aklı başında insan olsada daha çok muhabbet geçse. Böyle az kişiyiz arada tek tük yazıyorlar , iyi olmuyor.
Aslında bir Facebook grubu iyi olurdu veya Google+ böyle bir seçeneğe sahip olsaydı.
Facebookta güzel anime muhabbeti dönen sayfalar var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Crowley
Facebookta güzel anime muhabbeti dönen sayfalar var mı?
Akatsuki Anime Rebels diye yabancı bir grup vardı. Sonra değiştirdiler konsepti felan tutmadı çıktım ben de. Ama yeni bir grup kurabiliriz yani. Kendimize özgü isim, logo felan.
Duştan geleyim size harika birşey anlatacağım MAL hakkında.