Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (931. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 929930931932933
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilemem ama 25. bölümlük seriden sonra OVA falan olacakmış. Mangası çok yok zaten ya yetişecek anime
  • artık sağlam amv yapmıyolar ya yeni animelere orjinal müzik bulamıyolar veya bulmuyolar ama olmuyo 2-3 tanesi sağlam gerisi kötü oluyo eskiden amv ler güzel olurdu altındaki yorumlara gülerdik felan güzel vakit geçerdi
  • Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai bitirdim şuan. Ağlamam dediğim ama beni ağlatan bir anime. Son zamanlarda kaliteli seri çıkmıyor diyordum ama bu seri ilaç gibi geldi.
  • Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai 1.ci bölümünü izliyodum tavsiyeniz üzerine izlemez olaydım hergün radyoda dinleyip rahatladığım şarkı ending miş içim garip oldu şimdi yav 2.ci bölüme tıklayasım gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 26 Temmuz 2011; 16:01:18 >
  • Oha diyorum sadece youtube da dolaşırken gördüm gerçekmi bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

Oha diyorum sadece youtube da dolaşırken gördüm gerçekmi bu ?

acaba bir tek ben mi code geass a benzettim
  • oha harry potter yazıyor la orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

Oha diyorum sadece youtube da dolaşırken gördüm gerçekmi bu ?

acaba bir tek ben mi code geass a benzettim

Code geass ile Harry potter'ı karıştırmışlar gibi birşey.
  • Code Geass karakterlerinin elbiseleriyle saçlarıyla falan oynamışlar.
  • Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai az once bitirdim sonlarda karakterler ağlarken bi durgunluk oldu bende üzüntü değilde dejavu gibi daha önce bu olayı yaşadım sanki dedim
    zorla yapılan veda yinede mutlu olunmaya çalışan en çok erkeğin gitmesinin istememesi çünkü seviyo olması
    ardından tavsiyeler bölüme baktım direk angel beats tavsiye edilmiş en çok sonradan aklıma geldi hemen hemen çok benzer seriler güzeldi nedense beni etkilemedi heralde aynı sonu angel beats de izlemiş olmamdandır bilemiycem
  • Deadman Wonderland 46-47 çıkmış beyler sömürün. İyice drama vurmaya başladılar yalnız.
    Nagano katliamı hariç Wretched Egg'in tarafındayım.

Cavalier of Abyss, Berserk, Vinland Saga hepsi çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars -- 27 Temmuz 2011; 18:02:29 >
  • Bunu gördünüz mü?

Bu yılın sonunda satışa sunulacakmış diye duydum.

Bir de şu ending hoşuma gitti
  • hatırlayan vardır diye umaraktan burdan soruyorum

op manga da bi bölümdeydi ace ve luffy çocukluguyla ilgili bi flashback ti ace in tshirt ünün üstünde bi yazı yazıyodu anlamı samurayın kılıcını denemek için yoldan geçen ilk kişiyi öldürmesi gibi bişeydi hatırlayan var mıdır acep
  • Angel Beats izledim. Aslında iyiydi be , fakat sonu çok üzücü ve açık oldu. Yani öyle bitmemesi lazımdı. Ayrıca ending'den sonra kısa bir şey gösterdiler Devam etmeli bu anime bence.
  • 2.ci sezonu olcak zaten ova yı da izle derim aynı havada gidiyo yalnız 2.ci sezondan pek umutlu olmamak gerek sonuçta büyük spoiler
    kim kaldıki aralarından birde oğlanı ending in sonunda dünyada görüyoz 2.ci sezonda okulda geri görüyoruz trailer da bilemiycem belkide oğlan hayal etti
  • Bencede dediğin gibi umutlu olmamak lazım. 2. sezonda sanırım yeni maceralara atılacak bizimki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

Bunu gördünüz mü?

Bu yılın sonunda satışa sunulacakmış diye duydum.

Müthişmiş. Bi sevgilimiz yok ki alıp giydirsek.
  • nası bi duygudur acaba yav merak ettim düşünsene kafanda olduğunu sen isteyince kalkıyo iniyo ()
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

nası bi duygudur acaba yav merak ettim düşünsene kafanda olduğunu sen isteyince kalkıyo iniyo ()

Sanki o duyguyu hiç tatmamış gibi konuşma.

Bu yaz tatili yaramadı be abi. Günün yarısında uyumak ilk defa sıkıcı geliyor.
  • valla wow oynuycam bi yaz gelsin diyodum yapcak bişi kalmadı 2 ayda full pve pvp set dizilirmi yav kafam dağılsın vakit geçsin diye bilinmedik online fps ler felan oynuyom anime bulabilsem izliycemde nedense hiç bi seriyi gözüme kestiremiyorum
  • 
Sayfa: önceki 929930931932933
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.