Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (930. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 928929930931932
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

Ya aga ben bu Korelilerin, Japonların dizilerinde, filmlerinde veya her türlü medyalarında şu idol mevzusunu kullanmalarına nefret ediyorum. Neymiş aga uzun bacakları varmış, boyları 1.70miş. E benim boy 1.83, hadi beni geçtim Sakuragi Hanamichi ne ayak. Hayır adam kaslı maslı birşey. Niye gidip çelimsiz, kız gibi oğlanları idol, şarkıcı, türkücü ne biliyim aktör yaparsınız. Hadi yaptın biye her türlü medyanda bunu işliyon. Silik, mıymıntı kız ile idolün aşkını çekmek zorunda mıyız biz? Ha birde ulaşılmaz tavırları yok mu böyle? Kisamayı, anatayı ağızlarından düşürmezler. Sürekli You're annoying modunda gezerler. Azcık Doğuş gibi ol. Yani niye bir Greece beğenilirken, her yerde benzetmeler yapılırken kaslı, bir oturuşta kuzu çevirmeyi bitiren Türk Sadık Adnan onun kadar popüler değildir.

Niye? Tüm aktörler uzun,kaslı olacak diye bir şart mı var? Hayır bu niye seni rahatsız etti anlamadım!?
    Sürekli cool takılmaları konusunda haklı olabilirsin.

Adamlar yakışıklı işte. Kıskanıyon mu yoksa

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Ben de bunlar gibi 1.78 , sırtında kemikleri sayılan çelimsiz birşeyim işte
  • Kıskanıyorum aga. Biz de 1.80'iz hiç öyle "His legs is long, kawai, i think he is an idol" tarzı yorumlar yok. Leylek, uzun, sırık, sulak yerde mi büyüdün? kekeke tarzı yorumlar. Yerim böyle işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

quote:

Ya aga ben bu Korelilerin, Japonların dizilerinde, filmlerinde veya her türlü medyalarında şu idol mevzusunu kullanmalarına nefret ediyorum. Neymiş aga uzun bacakları varmış, boyları 1.70miş. E benim boy 1.83, hadi beni geçtim Sakuragi Hanamichi ne ayak. Hayır adam kaslı maslı birşey. Niye gidip çelimsiz, kız gibi oğlanları idol, şarkıcı, türkücü ne biliyim aktör yaparsınız. Hadi yaptın biye her türlü medyanda bunu işliyon. Silik, mıymıntı kız ile idolün aşkını çekmek zorunda mıyız biz? Ha birde ulaşılmaz tavırları yok mu böyle? Kisamayı, anatayı ağızlarından düşürmezler. Sürekli You're annoying modunda gezerler. Azcık Doğuş gibi ol. Yani niye bir Greece beğenilirken, her yerde benzetmeler yapılırken kaslı, bir oturuşta kuzu çevirmeyi bitiren Türk Sadık Adnan onun kadar popüler değildir.

Niye? Tüm aktörler uzun,kaslı olacak diye bir şart mı var? Hayır bu niye seni rahatsız etti anlamadım!?
    Sürekli cool takılmaları konusunda haklı olabilirsin.

Adamlar yakışıklı işte. Kıskanıyon mu yoksa

Ben de bunlar gibi 1.78 , sırtında kemikleri sayılan çelimsiz birşeyim işte

bu tarz tipsizler orda idol olduğuna göre bizim gibi ortalama türk erkeği baya rağbet görür orda
    diye düşünüyom
  • @estheim hocam wowdan tanıdığım bir sürü asyalı japon çin kore ..... karışık arkadaşım var kusura bakmada hepsi bunlardan yakışıklı tamam asyalılar saçları güzel tipleri uygun ama sen çok yanlış örnek vermişsin yav
  • quote:

Kıskanıyorum aga. Biz de 1.80'iz hiç öyle "His legs is long, kawai, i think he is an idol" tarzı yorumlar yok. Leylek, uzun, sırık, sulak yerde mi büyüdün? kekeke tarzı yorumlar. Yerim böyle işi.

Hehe kesinlikle katılıyorum.
    Hocam sen yine de boşver o yorumları. 2 sene öncesine kadar ben de sürekli profillerine bakıp, yorumları falan okuyodum. Hatta resmen takıntı olmuştu. Aynı senin dediğin gibi ''Yok o niye böyle, bunu neden beğeniyolar'' şeklinde düşünürdüm. Şimdi kendi kendime ne kadar salakmışım diyorum.
    Bence vaktini hiç onlarla harcama.
    Yani ünlülerle kendini kıyaslama.Onlarda senin benim gibi bir insan sonuçta.
    Haftada 2 kere kalabalık ortamlara girmeyi dene. Çevrendeki insanları, çiftleri görünce ne demek istediğimi anlayacaksın. (Yanlış anlama, sana hikikomori demeye çalışmıyorum.Sadece kalabalığın fazla olduğu caddelerde gez)
  • Flood olacak ama;
    Arkadaşlar ben de zaten bunlara über süper yakışıklı demiyorum ki! Kız güzeli olduklarını biliyorum.

Üstekini kız arkadaşlarıma gösterdiğimde sadece bir tanesi ''Aa ne kadar tatlı çocuk'' dedi. Diğerleri ''dönmelere benziyor, tatlı ama pek yakışıklı değil'' tarzında yorumda bulundular.
    Asya hayranlarının büyük bir kısmının erkeklerde Kawailik aradığını dememe gerek yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

Flood olacak ama;
    Arkadaşlar ben de zaten bunlara über süper yakışıklı demiyorum ki! Kız güzeli olduklarını biliyorum.

Üstekini kız arkadaşlarıma gösterdiğimde sadece bir tanesi ''Aa ne kadar tatlı çocuk'' dedi. Diğerleri ''dönmelere benziyor, tatlı ama pek yakışıklı değil'' tarzında yorumda bulundular.
    Asya hayranlarının büyük bir kısmının erkeklerde Kawailik aradığını dememe gerek yok sanırım

hocam o kawai delikanlıyı bozar
    onlar anca çoluk çocuğa yakışıklıdır kanımca
  • Yazmadan edemicem.
    Ao no Exorcist'in 15. bölümü neydi öyle ya Uzun zamandır bir anime bölümünde kaliteli dövüş sahnesi izlememiştim. Shounen budur işte!

Mawaru Penguindrum: Değişik güzel bir animeye benziyor. Yalnız 3 bölümdür aynı dönüşüm sahnesini izliyoruz.

Usagi Drop: Çok kaliteli bir slice of life. Sırf Rin-chan için bile izlenir.
  • Hocam ben Usagi Drop'u MAL'da Plan to Watch yapmıştım. Bitmesini beklemelimiyim
  • @estheim
    Kore versiyonu lazım bu resmin!

• bu myanime list de score dev ne anlama geliyor fazla olmasımı iyi az olmasımı biraz çözebildiğim kadarıyla verdiğimiz puanları animenin o anki puanıyla karşılaştırıyor sanırım

o yukardaki resim ne yav üstten 2.ciyi yolda görsem kız sanar kendimden şüphe duyar eşcinsellikten kurtulmak için kendimi öldürürüm kawai olunurda belli bir limiti olmalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 25 Temmuz 2011; 19:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

bu myanime list de score dev ne anlama geliyor fazla olmasımı iyi az olmasımı biraz çözebildiğim kadarıyla verdiğimiz puanları animenin o anki puanıyla karşılaştırıyor sanırım

Standart sapma o. Sıfıra yakınsa mal kullanıcı ortalamasına yakın puan vermişsin pozitif yönde fazlaysa ortalamadan fazla negatif yönde fazlaysa ortalamadan az vemişsin. Ama anime listelerinin bile haftalarca aylarca güncellenmediği, her an laglı olan listelerdeki orana da fazla güvenme. Eskidir büyük ihtimal.
  • crowley hocam demin puanlarına baktım bi soru kafama takıldı sadece clannad after sory e 10 puan vermiş olmanın özel bir nedeni varmı bende böyle bir şeyi angel beats için düşündüm (angel beats i izleyene kadar aynı şeyi clannad after story için düşünüyodum 2 side aynı şirketin sonuçta) ama yapamıyorum yav 10 puan hakeden çok seri var bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 25 Temmuz 2011; 22:16:11 >
  • Açıkçası Clannad serisi beni çok etkilemişti. Açıkça söyleyeyim gözümden yaşlar boşalmıştı izlerken. İlk sezonki okul romantik komedi havasının ikinci sezonda birden ağır drama dönüşmesi, bazı malum olaylar ve alternatif evrendeki hikaye seriye tapmama sebep olmuştu. Clannad After Story izledikten sonra hiç bir animeye de 10 vermemiştim. Hatta ingilizce yamasını bulup oyununu oynamıştım. Visual novel mi ne diyorlar tam emin değilim. Gerçi çok uzundu bırakmıştım CAF'den sonra her izlediğimi CAF ile karşılaştırıyordum güzel ama bir CAF değil diyordum Tabi zaman geçti CAF etkisi azaldı falan filan derken bir gün Ano Hana izledim. Hayatımın ikinci dönüm noktası oldu. İzlememişsen öneririm. Büyük ihtimal uzun zaman başka bir animeye de 10 vermem.

Angel Beats'i ben de çok sevmiştim, Clannad Air Kanon muhteşem üçlüsünün yanında yerini aldı zaten.
  • Score Dev.: 0.15
  • Burada Angel Beats'i sevmeyen bir tek ben varım sanırım. Kendimden şüphelenmeye başladım.
  • Ben 5. bölümü izledim dün. Çok cıvık bir seri gibi. Mesela şey bölümü çok iyiydi
    şu tuzaklardan kaçıp loncaya gittikleri bölüm.
  • ao no exorcistte 5. bölümdeyim her bölüm başka bi animeye benzetiyorum ben bazen d gray man bazen bleach bazen başka bişey ayrıca merak ettiğim bişey var bu seri tamamlandımı devam ediyormu edicekmi bi bilgi verebilirmisiniz ?
  • Çok yazdım bugün be 15. bölüm çıktı en son 25. bölümde bitecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Çok yazdım bugün be 15. bölüm çıktı en son 25. bölümde bitecek.

devam edicek diyor bazıları ?

• 
Sayfa: önceki 928929930931932
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.